Şimdi Ara

Biri Druid Formlarını Anlatabilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar karakterim 22 level Night Elf Druid şuanlık memnunum.İnternette araştırdığım kadarıyla travel form,caster form ve aquatic formunu gördüm ama bu formlara türlü geçemedim.Ayı formu için quest yaptım kedi formu ise level 20 olunca otomatik geldi.Diğer formlar için quest aradım ama bulamadım.Ben yeni başlayanlardanım ve gerçekten internette bir bilgi karmaşası var.Şimdi ben klasik olan yani emerald dream pvp server'da oynuyorum sürümüm ilk çıkan olması lazım sanırım.Buna göre bana biri kaç levelde hangi formları alabileceğimi anlatırsa sevinirim.Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 26 Temmuz 2013; 23:54:07 >

• Ağaç formu restoya, caster formu balance ye özeldir. Feraldayken onlara geçemezsin. Diğerleri bütün formlarda ortaktır. Aquatic sadece suda aktif olur, questi var mı bilmiyorum.
  • Yukarıdaki arkadaş güzelce özetlemiş. Bu arada nedense aklıma şu karikatür geldi. :)

Druid sevilesi bir yaratık ya. ^_^

Biri Druid Formlarını Anlatabilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amedra -- 27 Temmuz 2013; 0:57:21 >
  • Benimde 30 level druid karakterim var ama pek memnun değilim.Giydiğim zırhları göremiyorum pek.Aldığım silahlar işe yaramıyormuş gibi geliyor.PvP de nasıl olduğunu merak ediyorum tecrübeli arkadaşlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç bir karakteri 90 level olmadan önce tam manası ile ne görebilir, nede haz alabilirsiniz. Dolayısı ile 90 level karakter için, hoşunuza giden karakteri kasın. Ama bir yandan da 20-30 levele kadar, karakteri az çok öğrenebilirsiniz.
    Feral içinse bir kaç bilgi söyleyim. Genel olarak zordur feral oynaması fakat ustalaştıktan sonra gayet rahat edersiniz. Tabi ben bunu kendim tecrübe etmedim sadece duyum :) :)
  • wow da benim için en güzel karakterlerden birisi feral druid bi kedi formuna geçiyorsun olay bitti tam dps yani
  • 47 level druidim.tree firm restiya ozel.moonkin form balance ozel.tavsiyem leveling icin guardiqn kullan feralde bi yqrati canimin yqrisini indiriken guardiqn olup 5 tanesini ayni anda rahat kesebilyosun dungeonda yer buluyo rahatliklw.bide feralin rotasyonu ciddeb zor kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Adam vanilla oynuyor beyler mesaj yazarken konuyu iyice bi okuyun anlayın ya.

Benim bildiğim feral vanilla-tbc de yerleri öpüyordu ama hatırlamıyorum. Rake şuan kaç vuruyor 15 mi? Vanillada shadowpriestlere yer yoktu mesela healer or gtfo. Aynı şey palalar içinde geçerli retriysen kick. Resto geç sen

• Druidler vanilla'da resto olursa kabul görmüyor muydu raidlere? Ben mi yanlış hatırlıyorum?
  • Nuke General kullanıcısına yanıt
    Vanillanın ne olduğuna dair küçük bir bilgilendirme yapabilirmisiniz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkyFall

Vanillanın ne olduğuna dair küçük bir bilgilendirme yapabilirmisiniz :)

vanilla terimi oyun ve programlarda eklenti yapılmamış basit sürüm anlamında kullanılıyor.vanilladan kastımız world of warcraft classic yani oyunun ilk hali.

• emralddream de oynuyorum ben de çok güzel bir server (guild: istanbul). 23 lvl warlock um. ashanvalede 21 lvl druid az kalsın kesiyordu beni...void in sacrifice ı olmasa yerlerdeydim :) tam aha kesti adamı diyorum kendini healliyor... manası bitene kadar böyle devam etti :) manası sonsuz bir druidi kimse kesemez :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prtkl -- 30 Temmuz 2013; 9:36:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: boostrap

47 level druidim.tree firm restiya ozel.moonkin form balance ozel.tavsiyem leveling icin guardiqn kullan feralde bi yqrati canimin yqrisini indiriken guardiqn olup 5 tanesini ayni anda rahat kesebilyosun dungeonda yer buluyo rahatliklw.bide feralin rotasyonu ciddeb zor kolay gelsin

Hocam bişey sorucam.
    1)Şu ağaç formuna nasıl erişebilirim(ikinci spec im resto)
    2)Moonkin formunun büyüğünü gördüm youtube da.Onu nasıl alabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkyFall

quote:

Orijinalden alıntı: boostrap

47 level druidim.tree firm restiya ozel.moonkin form balance ozel.tavsiyem leveling icin guardiqn kullan feralde bi yqrati canimin yqrisini indiriken guardiqn olup 5 tanesini ayni anda rahat kesebilyosun dungeonda yer buluyo rahatliklw.bide feralin rotasyonu ciddeb zor kolay gelsin

Hocam bişey sorucam.
    1)Şu ağaç formuna nasıl erişebilirim(ikinci spec im resto)
    2)Moonkin formunun büyüğünü gördüm youtube da.Onu nasıl alabilirim

bende bilmiyorum ağac olmayı :D. hiç balnce oynamadım ama muhtemelen iksirle ilgilidir.
  • Varya 2 tane 90 lvl karakterim var ikiside druid değil. Onları alıp 1 tane druid verseler varya hiç düşünmeden evet derim. Ne güzel class ya aşığım druide . 52 lvl var bitane ama kim outland ile northrendle uğraşcak ya
  • Ağaç formu cataclysm de cooldown dı, 3dk da 15sn liğine falan aktifleşiyordu. Bu pakette denemedim ama bir glyph var, onunla birlikte geliyor olabilir. Yoksa yine büyük ihtimalle cooldown dır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.