Şimdi Ara

BİRİ ADSL ABONELİĞİ İLE İLGİLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşımıza gelen maile istinaden konu şimdilik,uyutulmuştur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 3 Aralık 2008; 23:19:49 >

• yanlış anlamayın ama bence bu çakallık değil ki telekom da aynısını yapıyor )

ay aydır eger bir ay sınırsız kullanılmak istenirse o zaman ayın 1inde başvurulması gerekir.

neyse ben de biri yanlısı oldum (şirket sahibi sanacaklar beni)
  • ne yani telekomda aynısını yapıyorsa okey deyip geçecekmiyiz......

eğer ayın 1 inde başvurulması gerekirse,müşteri hizmetleri hattındakiler,ne zaman başvurursanız o tarihten itibaren 1 aydır demiyecekler öyle değilmi...

Allahtan biriden değilsin,bide olsan nolcaktı,zaten bu mantıkla bi adım ilerleyemiyoz yaa...herkes açıkladığı kampanyaya uymak zorundadır...
  • öyle değil arkadaşım yanlışın var ben telefon ettim sordum 2o kasımda bağlattım aralığın 20 sine kadar limitsiz dediler sonuçta kayıt ediliyor telefon görüşmeleri itiraz ederim....
  • Bilmeden araştırmadan nasıl da insanları yanılgıya düşürüyorsunuz...Ya sallıyorsunuz ya da hatalı düşündüğünüz halde araştırmayıp gelip insanları yanıltıyorsunuz.
    Böyle birşey söz konusu değil,ben Biri'ye ayın 25inde abone oldum ve diğer ayın 25ine kadar yaklaşık 150gb download yaptım.Bağlantım kotalı olduğu halde 14.9 lira ve 25inde abone olduğum için 5 günlük 3 5 liralık fatura geldi.Kimse bana sen şu kadar download yapmışsın kotayı aşmışsın demedi.
    Bilmiyorsanız en azından araştırmayı deneyin.3 aydır biri kullanıyorum en ufak bir yanlışını görmedim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dr0wn1ng

Bilmeden araştırmadan nasıl da insanları yanılgıya düşürüyorsunuz...Ya sallıyorsunuz ya da hatalı düşündüğünüz halde araştırmayıp gelip insanları yanıltıyorsunuz.
    Böyle birşey söz konusu değil,ben Biri'ye ayın 25inde abone oldum ve diğer ayın 25ine kadar yaklaşık 150gb download yaptım.Bağlantım kotalı olduğu halde 14.9 lira ve 25inde abone olduğum için 5 günlük 3 5 liralık fatura geldi.Kimse bana sen şu kadar download yapmışsın kotayı aşmışsın demedi.
    Bilmiyorsanız en azından araştırmayı deneyin.3 aydır biri kullanıyorum en ufak bir yanlışını görmedim.

sağol arkadaşım bende altıma sıçacaktım korkudan 20 sinde abone oldum 20 gb 31 ine kadr şimdide 5 ine kadar 8 gb indirmişim arkadaşın mesajını okuyunca korkudan elim ayağım titredi bilmeden araştırmadan böyle şeyler yapmayın arkadaşlar...

• merhaba ben biriadsl ye kasım ayının 20 sinde abone oldum ve telefonla görüştüğüm teknik servis elemanlarına ısrarla sordum ilk ay limitsiz hesabını bana 0216 teknik servisteki arkadaşlarlar kasım ayının 20 sinden aralık ayının 20 sine kadar sınırsız olduğunu söylediler ve kayıt altına alındı konuşmalar fakat bugün bir forumda yazılanları gördüm ve şok oldum bunu aslı varmıdır acaba birinci ağızdan söylermisiniz..forumda yazılanlar böyle;

yani burdan anlaşılan ve birinin sözleşmesindede adı geçen,limitsiz paketler,kampanyanın ilk ayı limitsiz hizmet verilecektir..sözünün Türkçesi:

sadece aboneliğinizin açıldığı tarihten itibaren,o ayın sonuna kadar örneğin ayın 25 inde açtırdıysanız aynı ayın 30 una kadar limitli paketleri sınırsız kullanabiliyorsunuz.(yani sözleşme imzaladığınız tarih, aynı zamanda onlara göre kampanyanın ilk ayı olduğu için,ve o ayda ilgili ayın 30 unda bittiği için bu durumda..(biri yetkillilerin telefonda bahsettikleri ne zaman açtırırsanız o tarihten itibaren 1 ay sınırsız sözü yukarıdaki örneğe göre koca bi yalan oluyo)

çakallığın ve şark kurnazlığının böylesi, tarihte görülmemiştir belki...

biriye mail attım cevap gelirse buraya koyacam..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aslında mail atmanıza bile gerek yoktu.Böyle birşey sözkonusu değil,içiniz rahat birşekilde download yapabilirsiniz.Zaten yetkililer de gerekli cevabı vereceklerdir.Benim dışımda birkaç arkadaşım daha Biri abonesi,onlar da ilk ay benzer birşekilde sınırsız kullandılar.
  • arkadaşlar saçma sapan yorumlar yapmadan önce keşke yukarıyı tam olarak okusaydınız bi, bu yukarıdaki bilgiler biri sayfasından alınmıştır okuduğunuzudamı anlamassınız be, yuh artık ..

http://www.biri.com.tr/SSS.html

telefon görüşmelerini,mahkeme bile kaale almıyo artık,bende de var o görüşmeler ve banada telefonda defalarca sormama rağmen aynı şeyler söylendi...ama işte kanunlar herzaman yazılı belgeleri gözönüne alır bunudamı bilmessiniz..
    dr0wni1ng@ bu yukarıdaki bilgiler birinin kendi sayfasından alınmıştır ben ordan okuduklarımı yazıyorum size yukarıda...sen bana gelen 3.faturandan bahset asıl, yada mümkünse buraya koy faturalarını,herkes görsün öyleyse..ilk iki faturada bi sorun çıkmıyor zaten..hadi ben yalan söylüyom o zaman şu aşağıdaki linkteki arkadaşlardamı yalan söylüyor...ayıp yahu....duyduğunuza değil,araştırdığınıza inanın biraz,heryerinizden sallamayın..

http://forum.donanimhaber.com/m_26033642/mpage_4/key_/tm.htm

bu arada aynı şeyi biriyede sordum,cevap gelirse ilk siz öğreneceksiniz emin olun...bende rahatsızım bu durumdan,ama en azından birinin kendi sayfasında yazdıklarını okuyunca anlayabiliyorum çok şükür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 3 Aralık 2008; 21:57:43 >

• Bu işin İçin KOÇ VARSA Uzak durun
  • @righteous@
    Saçma sapan yorum diyosun da,ben sana yaşadığımı aktarıyorum sen bana hala yazandan söz ediyorsun.Gerekiyorsa kota sayfamdan alıntı yapıp buraya kopyalayayım.Ben bu konuyu birçok kez sordum Biri'ye.Asıl sen saçma sapan iddiaların peşindesin hala.İnsanları yalan yanlış bilgilerle yanıltma.
    Senin iddiana göre hayli kabarık fatura ödemem gerekirdi,sadece 14.9 + 5günlük kullanım bedeli ödedim diyorum.Biri kullanan diğer arkadaşlarımda aynı şekilde ödeme yaptılar.Yeterince açık olabildim mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Of Monsters and Men -- 3 Aralık 2008; 22:07:07 >
  • @dr0wn1ng arkadaşım jetfaturadan resmini çekip koyarmısın....eğer böyle bir şey olursa varya ana avrat söverim telefon açar her ne olursa olsun ayın 20 sinde bağlattım ve telefon ettim kotam ne zamana kadr sınırsız diye bana diğer ayın 20 sine kadar dediler bende o yüzden download yaptım yoksa salakmıyım ben 4 gb limitli kullanıcısı olupta 20 gb download yapacak arar ana avrat söverim sövemeyen şerefsizdir ama sanmıyorum koskoca koç 3-5 kuruşun hesabını yapıp böyle bir şerefsizlik yapmaz o zaman teknik servisteki arkdaşlar ne .ikime duruyorlar orda...
  • @mavim205
    Şimdi printscreen alıyorum,önce kullanım detaylarını daha sonra da faturalarım kısmını buraya jpeg formatında yüklüyorum.Konuyu açan arkadaş hala salladığımızı iddia ede dursun.
  • Değerli Müşterimiz,
    Konu hakkında yardım için,ADSL hizmetimizi almakta olduğunuz sabit telefon numaranızı alan kodu ile birlikte bu mesajı cevaplayarak belirtmenizi rica ederiz
    Saygılarımızla
    Yardımcı BiRi
    Koç.net Haberleşme Teknolojileri ve İletişim Hizmetleri A.Ş.
    Tel: +90(216)556 10 20
    Fax: +90(216)556 31 77
    mailto:yardimcibiri@biri.com.tr
    http://www.biri.com.tr

bu cevabı vermişler lan kota ile ilgili bir soruda ne gerek varsa benim sabit telefonumun neyse sabit telefonu yazdım gönderdim..cevaplarlarsa yazıcam buraya istanbullu bir arkadaş yokmu arayıp sorsa..
  • quote:

Orjinalden alıntı: dr0wn1ng

@righteous@
    Saçma sapan yorum diyosun da,ben sana yaşadığımı aktarıyorum sen bana hala yazandan söz ediyorsun.Gerekiyorsa kota sayfamdan alıntı yapıp buraya kopyalayayım.Ben bu konuyu birçok kez sordum Biri'ye.Asıl sen saçma sapan iddiaların peşindesin hala.İnsanları yalan yanlış bilgilerle yanıltma.
    Senin iddiana göre hayli kabarık fatura ödemem gerekirdi,sadece 14.9 + 5günlük kullanım bedeli ödedim diyorum.Biri kullanan diğer arkadaşlarımda aynı şekilde ödeme yaptılar.Yeterince açık olabildim mi?

arkadaşım verdiğim linkteki diğer arkdaaşların yazılarını okudunmu önce onu söyle...kota sayfandan alıntı istemyorum..mümkünse jetfaturadan faturalarını buraya koyabilirmisin rica ediyorum..yukarıda okuduğundan ne anladın diyorum yine bi cevap yok,bunları birinin sayfasından aldım diyorum yine cevap yok...biriye belki 10 seferde ben sordum telefonda ve banada size dediklerinin aynısını söylediler ama sözler şifaidir diyorum daha ne demeliyim anlamanız için...biriden kaç fatura geldi şimdiye kadar sana bu sorularımı cevaplamanı bekliyorum,ve iddia dediğin bu şeyleri verdiğim linkte iki kişi daha yaşamış durumda..sen hala bildiğini okuyosun yahu..

bide şunu netleştierlim artık,yukarıda yazdıklarım birinin sıksorulanlar sayfasından alınmış, birinin kendi sözleridir..
    verdiğim linkte iki kişi daha bu konuyu dile getiriyor...hala neyi ben iddia etmişim yahu

mavilim@ biriye bi mailde ben attım,cevap geldiği an payalaşacam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 3 Aralık 2008; 22:25:13 >

• sorunu kişiselleştirmeyelim arkadaşlar hepimiz biri kullanıyoruz sonuçta bir yanlışlık varsa birlik olucaz birbirimizz suçlamanın alemi yok...
  • Bu kullanım detaylarım.Aboneliğimin başladığı 25 Eylül'den 24 Ekim'e kadar yaptığım downloadlar.

Bu da faturalarım.Kasım ayında yaklaşık 1gb lık kota aşımından dolayı 14.9 yerine 19.44 gelen faturamın dışında herhangi bir anormallik sözkonusu yok.

Bu zamana kadar 4 adet fatura geldi.Konuyu açan arkadaş hala 3.faturandan bahset diyor.

Bayadır foto koymuyorum siteye.Fotolar gözükmedi,hata nerede söyleyin de düzelteyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Of Monsters and Men -- 3 Aralık 2008; 22:28:13 >

•  BİRİ ADSL ABONELİĞİ İLE İLGİLİ

ben linkleri ayarladım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavim205 -- 3 Aralık 2008; 22:28:05 >
  • diğer konuda yüksek fatura gelmiş iki arkdaşada pm atıyorum,forumda girdiklerinde faturalarını buraya eklemeleri için...

sanki biz çok memnunuz bu durumdan, ben sadece olanları aktarıyorum..sen sallıyorsun diyorsun,sen şu apragraftan ne anlıyosun bana bi anlatsana önce...

Abonelik başlangıç tarihi 20 Ekim olan bir abonemizin 20-31 Ekim tarihleri arasındaki 12 günlük kullanım bedeli (kampanyalı aboneliklerde, kampanya koşullarında belirtilen indirimli ücretler üzerinden kullanılan gün oranında hesaplanır) ile kredi kartı haricinde ödeme yapmış ise 50-YTL modem depozito ücreti ve kurulum talep etmişse 15-YTL kurulum ücreti, o ayın sonunda, yani 31 Ekim tarihinde kesilecek ilk faturasında yer alacaktır.
    2 Kasım itibariyle kesilecek ikinci bir faturada ise 1-30 Kasım tarihleri arasındaki kullanım bedeli (kampanyalı aboneliklerde, kampanya koşullarında belirtilen indirimli ücretler) ve varsa 20-31 Ekim tarihleri arasında konuş-öde telefon hizmeti kullanımlarından doğan bedel ile limitli paket seçimi yapmış olan abonelerin varsa ADSL kota aşım bedelleri faturalandırılıcaktır. (Kasım ayı boyunca Konuş-öde telefon hizmeti kullanımlarından doğan bedel ile limitli paket seçimi yapmış olan abonelerin ADSL kota aşım bedelleri ise 2 Aralık itibariyle kesilecek olan bir sonraki ayın faturasına yansıyacaktır)

• 2 Kasım itibariyle kesilecek ikinci bir faturada ise 1-30 Kasım tarihleri arasındaki kullanım bedeli (kampanyalı aboneliklerde, kampanya koşullarında belirtilen indirimli ücretler) ve varsa 20-31 Ekim tarihleri arasında konuş-öde telefon hizmeti kullanımlarından doğan bedel ile limitli paket seçimi yapmış olan abonelerin varsa ADSL kota aşım bedelleri faturalandırılıcaktır. (Kasım ayı boyunca Konuş-öde telefon hizmeti kullanımlarından doğan bedel ile limitli paket seçimi yapmış olan abonelerin ADSL kota aşım bedelleri ise 2 Aralık itibariyle kesilecek olan bir sonraki ayın faturasına yansıyacaktır)

2kasım 2 aralık limitsiz kullanabilirsiniz anladım ben bu yazıdan 2 aralıktan sonra kota aşımı olursa faura kesilir diye anladım...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.