Şimdi Ara

BİRİ ADSL ABONELİĞİ İLE İLGİLİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: righteous@

diğer konuda yüksek fatura gelmiş iki arkdaşada pm atıyorum,forumda girdiklerinde faturalarını buraya eklemeleri için...

sanki biz çok memnunuz bu durumdan, ben sadece olanları aktarıyorum..sen sallıyorsun diyorsun,sen şu apragraftan ne anlıyosun bana bi anlatsana önce...

Abonelik başlangıç tarihi 20 Ekim olan bir abonemizin 20-31 Ekim tarihleri arasındaki 12 günlük kullanım bedeli (kampanyalı aboneliklerde, kampanya koşullarında belirtilen indirimli ücretler üzerinden kullanılan gün oranında hesaplanır) ile kredi kartı haricinde ödeme yapmış ise 50-YTL modem depozito ücreti ve kurulum talep etmişse 15-YTL kurulum ücreti, o ayın sonunda, yani 31 Ekim tarihinde kesilecek ilk faturasında yer alacaktır.
    2 Kasım itibariyle kesilecek ikinci bir faturada ise 1-30 Kasım tarihleri arasındaki kullanım bedeli (kampanyalı aboneliklerde, kampanya koşullarında belirtilen indirimli ücretler) ve varsa 20-31 Ekim tarihleri arasında konuş-öde telefon hizmeti kullanımlarından doğan bedel ile limitli paket seçimi yapmış olan abonelerin varsa ADSL kota aşım bedelleri faturalandırılıcaktır. (Kasım ayı boyunca Konuş-öde telefon hizmeti kullanımlarından doğan bedel ile limitli paket seçimi yapmış olan abonelerin ADSL kota aşım bedelleri ise 2 Aralık itibariyle kesilecek olan bir sonraki ayın faturasına yansıyacaktır)

Tamam Pm atın,merakla bekliyorum onların faturalarını.Benim faturalarım böyle.Böyle birşey sözkonusu değil.Ben onlar belge sunmadıkça iddialarına inanmam.Ha buraya upload ederler,o ayrı mesele.Ama ben böyle bir sorunla karşılaşmadım,yakın çevremde karşılaşanları da görmedim.
    Bu açıklama tam da benim faturalarımı izah eden bir açıklama.Herhangi bir sorun göremedim.Senin fotolar hakkında yorumun nedir?

• quote:

Orjinalden alıntı: mavim205

2 Kasım itibariyle kesilecek ikinci bir faturada ise 1-30 Kasım tarihleri arasındaki kullanım bedeli (kampanyalı aboneliklerde, kampanya koşullarında belirtilen indirimli ücretler) ve varsa 20-31 Ekim tarihleri arasında konuş-öde telefon hizmeti kullanımlarından doğan bedel ile limitli paket seçimi yapmış olan abonelerin varsa ADSL kota aşım bedelleri faturalandırılıcaktır. (Kasım ayı boyunca Konuş-öde telefon hizmeti kullanımlarından doğan bedel ile limitli paket seçimi yapmış olan abonelerin ADSL kota aşım bedelleri ise 2 Aralık itibariyle kesilecek olan bir sonraki ayın faturasına yansıyacaktır)

2kasım 2 aralık limitsiz kullanabilirsiniz anladım ben bu yazıdan 2 aralıktan sonra kota aşımı olursa faura kesilir diye anladım...

Doğru anlamışsınız.Adam akıllı okunduğunda anlaşılması gereken de bu zaten.O açıklamalarda herhangi bir sorun yok,ben öyle olmadığını faturalarla kanıtladım,hala başkalarının iddialarıyla beni yalancı durumuna düşürmeye çalışanlar var.
    Neyse fatura ve kullanım bilgilerimi upload ettim,bu konudaki son mesajım da budur.Biri ile ilgili kafasında şüphesi olanlar pmden ulaşsın,pm yoluyla yanıt veririm.

• 2 Kasım itibariyle kesilecek ikinci bir faturada ise 1-30 Kasım tarihleri arasındaki kullanım bedeli (kampanyalı aboneliklerde, kampanya koşullarında belirtilen indirimli ücretler) ve varsa 20-31 Ekim tarihleri arasında konuş-öde telefon hizmeti kullanımlarından doğan bedel ile limitli paket seçimi yapmış olan abonelerin varsa ADSL kota aşım bedelleri faturalandırılıcaktır. (Kasım ayı boyunca Konuş-öde telefon hizmeti kullanımlarından doğan bedel ile limitli paket seçimi yapmış olan abonelerin ADSL kota aşım bedelleri ise 2 Aralık itibariyle kesilecek olan bir sonraki ayın faturasına yansıyacaktır)

2.faturadan bahsediyor burada dikkat edersen...yani 25 kasımda abone olduysan 25-31 kasım bir fatura kesiliyor 6 günlük bu birinci fatura 1kasım 30kasım bir fatura kesiliyor bu 2.fatura 2 aralıktada 3.fatura kesiliyor yada ben böyle anlamak istiyorum ama her ne olursa olsun teknik servisin kayıtları var öyle birşey olursa yakarım ortalığı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavim205 -- 3 Aralık 2008; 22:47:20 >

• Abonelik başlangıç tarihi 20 Ekim olan bir abonemizin 20-31 Ekim tarihleri arasındaki 12 günlük kullanım bedeli (kampanyalı aboneliklerde, kampanya koşullarında belirtilen indirimli ücretler üzerinden kullanılan gün oranında hesaplanır) ile kredi kartı haricinde ödeme yapmış ise 50-YTL modem depozito ücreti ve kurulum talep etmişse 15-YTL kurulum ücreti, o ayın sonunda, yani 31 Ekim tarihinde kesilecek ilk faturasında yer alacaktır.

bu mesaj hakikaten kafa karıştırıcı ama sonuçta teknik servisten söylenen sözler ve kayıt altına alınan mesajlar var..

• Değerli Müşterimiz,

Abopnelik bilgilerinizi kontrol ettiğimizde hattınızı kullanmaya başladığınız tarih 20/11/2008 olarak görünmektedir ve 20/12/2008 e kadar limitsiz kullanabilirsiniz.

Fatura kesim işlemimiz her ay 30 ve/veya 31 inde gerçekleştirilmektedir.hizmetimizi kullanmakta olduğunuz ay içinde faturanız gönderilir ve siz faturanızın ödemesini yaparak kullanımınıza devam edersiniz,kotanızı aştığınız durumda bu tutar bir sonraki faturanıza yansıtılacaktır.

İlk faturanız (20/11/2008 - 30/11/2008) arasını kapsamaktadır ve 5.46 YTL tutarında size fatura edilmiştir,
    İkinci faturanız (01/12/2008 - 31/12/2008) arasını kapsamaktadır ve 14.90 YTL tutarında size fatura edilmiştir,

Aşağıdaki bilgilerinizle birliktewww.jetfatura.com a giriş yparak kota ve faturalarınızın takibini yapabilirsiniz,

birden gelen kapı gibi cevap işte maili var elimde kendi gönderdikleri budamı delil olmaz Abopnelik bilgilerinizi kontrol ettiğimizde hattınızı kullanmaya başladığınız tarih 20/11/2008 olarak görünmektedir ve 20/12/2008 e kadar limitsiz kullanabilirsiniz.

muhtemelen faturası yüksek gelen arkadaşların düştüğü durum 20 sine kadar limitsiz ya bunlar o fatura dönemi 01/12/2008 - 31/12/2008 olduğu için ayın 20 sinden sonra limitsiz bitiyor ve son 10 gün 4 gb ı geçmemek lazım muhtemelen arkadaşlar o zaman diliminde 4 gb aştılar ve faturaya yansıdı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavim205 -- 3 Aralık 2008; 23:00:29 >

• quote:

Orjinalden alıntı: mavim205

Abonelik başlangıç tarihi 20 Ekim olan bir abonemizin 20-31 Ekim tarihleri arasındaki 12 günlük kullanım bedeli (kampanyalı aboneliklerde, kampanya koşullarında belirtilen indirimli ücretler üzerinden kullanılan gün oranında hesaplanır) ile kredi kartı haricinde ödeme yapmış ise 50-YTL modem depozito ücreti ve kurulum talep etmişse 15-YTL kurulum ücreti, o ayın sonunda, yani 31 Ekim tarihinde kesilecek ilk faturasında yer alacaktır.

bu mesaj hakikaten kafa karıştırıcı ama sonuçta teknik servisten söylenen sözler ve kayıt altına alınan mesajlar var..

işte sonunda doğruyu buldun, bu mesajı okuyunca hiçte durumun beleş olmadığı anlaşılıyor.bende zatan bu mesaja ve diğer arkadaşlara gelen faturalara göre konuşuyorum çünkü bende yığınla download yaptım ve canım bu yüzden çok sıkılmış durumda ve bunla ilgili olarakta halen biriye attığım mailin cevabını bekliyorum,eğer düşündüğümüz gibi çıkmassa zaten bu iş mahkemeye taşınacak
    bide anlaşılmayan bişey daha var, burada konu ayın başında abone olanları değil bizim gibi ayın sonlarında abone olanların durumunu kapsıyor..çünkü, dedikleri gibi,limitli paketler kampanyanın ilk ayı limitsiz hizmet verilecektir sözü abone olunan ilk ay, ayın son 5 günüde olsa,kampanyanın ilk ayı olur sonuçta derlerse,cümle yerine cuk diye oturmuş oluyo zaten bu durumda..bence çokta afaki değil, değilmi iyi düşünüldüğünde bu söz...

ekleme:bu cevap yenimi geldi mavim205

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 3 Aralık 2008; 23:09:02 >

• quote:

ekleme:bu cevap yenimi geldi mavim205

evet 5 dk önce geldi...
  •  BİRİ ADSL ABONELİĞİ İLE İLGİLİ
  • hımm bu mail yazılı bi emirdir sonuçta,hiçbişey yapamazlar bu mailden sonra,o zaman konunun başlığınıda değiştiriyorum,benim maili beklemeden...
  • quote:

hımm bu mail yazılı bi emirdir sonuçta,hiçbişey yapamazlar bu mailden sonra,o zaman konunun başlığınıda değiştiriyorum,benim maili beklemeden...

kardeş muhtemelen arkadaşalara gelen kota aşım ücreti 20 sinde abone oldularsa diğer ayın 20 sine kadar sınırsız geri kalan 10 gün 4 gb kotalı kota aşım ücreti gelen arkadaşlar o 10 günde kotayı aşmışlar bence..

•  BİRİ ADSL ABONELİĞİ İLE İLGİLİ

bu arada hareket çok pis yalnız
  • Bende BİRİLİYİM artık,yaklaşık 1haftadır aman nazar değmesin şuan için çok memnunum.Kasım 2004'de telekomda ADSL aboneliğimi başlatmıştım ve Kasım 2008 de son verdim,4yıl abonelik az değil...Gerçi biride telekom'un altyapını kullanıyor ama fazla alternatif yok kablonet düşünüyordum ama benim burda şuan için yok maalesef...

İŞTE BİRİ ADSL ARTILARI;
    +Kesinlikle taahhüt yok.(12-24 ay abonelik gibi)
    +Airties 6271 modelinde verdiği kablosuz 4portlu modemi bence süper...
    +Şuan için müşteri hizmetleri telekoma göre oldukça iyi ve fazla bekletmiyorlar.
  • 1 aya yakın biri uyesiyim...3 kez aradım ozellikle sınırsız download olayının ne zman bitecegini 3 farklı müş.temsilciside aynı tarihi verdi..
  • Telekomdan interneti iptal verdik ama internet hala çalışıyor
    ayın 5' ine kadar olan ücret ödendi ve alınan makbuz pazarlama bölümüne verildi
    fakat hala internetteyim

Bir problem çıkar mı ?
  • işlemden sonra 24 saat içinde kapatırlar
    Kapanmazsa bir şey olmaz
    Tahminen sadece ADSL faturası gelir
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.