Şimdi Ara

biri adsl 10 mbit adsl 2 + kampanyası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
6.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • modem fiyati 150 tl olmus daha onceki kampanyada 50 tl idi.Acaba farkli bir modem mi verecekler yoksa uyandilar mi
    Worldcarda 3 ay indirim var kullanip kapamak en iyisi.
  • aklımdan bi çakallık geçiyor
  • quote:

    Orjinalden alıntı: naz_eg

    Arkadaşlar biraz önce Biri müşteri hizmetleriyle görüştüm. Bu kampanyanın 1 Mart'da başlayacağını, dolayısıyla o zaman aramam gerektiğini söylediler. Ayrıca şu an halihazırda biri müşterisi olduğumu ve bu kampanyadan yararlanıp yararlanamayacağımı sordum, yararlanabileceksiniz dediler. Bakalım hayırlısı...


    1 mart'ta ttnet yeni tarifelerimi açıklayacak? bana öyle geliyor.
  • Ötv kdv indirimi mi ne vardı. Onu yapacaklar galiba.
  • beyler en tepedeki tahütsüz yazısı gitmiş, biri yi aradım teyit ettirdim tahüt var!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Christhof -- 24 Şubat 2009; 23:15:21 >
  • Taahhüt olsaydı kaç ay boyunca abone olunması gerektiğini yazmaları lazımdı ama koşullarda hiçbir taahhütten bahsedilmiyor.Gerçekten taahhüt varsa birinin bir anlamı kalmıyor

    quote:

    Orjinalden alıntı: Christhof

    beyler en tepedeki tahütsüz yazısı gitmiş, biri yi aradım teyit ettirdim tahüt var!!




  • Biri verdiyse diğerleri de yakında adsl2+ verebilir gibime geliyor. Birçok santral artık adsl2+ destekliyor ve modemlerin çoğu da adsl2+ destekliyor. VDSL den biraz fiyat avantajı ile tercih nedeni olabilir.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ThisisaNightmare

    Saçma.
    VDSL2 16 mbit 129 lira iken, ADSL2 10 mbit 119 ytl.
    6 mbit e 10 lira ödenmez mi?
    Açıkçası ne yalan söyleyeyim. TK ya yazdığım dilekçeden sonra bu olay gerçekleşti. Sanırım telekomu uyarıp, ADSL2+ vermek isteyen ISS lere izin vermesini zorladı. Yurtdışına para gitmesin diye...


    Vatandaş olarak birtakım müdahalelerde bulunmak (özellikle döviz israfını önlemeye çalışmak adına) tabii ki çok güzel. Ancak sizin iyi niyetle yazdığınız yazının tarihi ile Biri'nin bu adsl2+ kampanyasını duyurmaya başlaması arasında büyük bir zaman farkı da yok. Bu nedenle TK'nın sizin uyarılarınızı dikkate almış olduğunu pek zannedemiyorum. Ama bu işin arkasında başka bir "çakallık" olabilir. Koç.Net (Biri) ileriki yıllarda kendi alt yapısını ve galiba kablo altyapısını kurmaktan (veya T.Telekom'un mevcut altyapısından yararlanarajk birşeyler yapmaktan) falan bahsediyor (AKEPE'den destekli Arrrap Telekom'a karşı fazlasıyla cesur bir davranış gibi gözükmüyor mu?); bu arada T.Telekom (TTNet) ADSL aboneliği için sabit telefon hattı aboneliğinden vazgeçilmeye zorlanıyor (tabii bu zorlama "dostlar alışverişte görsün..." kabilinden değilse... malum bizde çoğunlukla "tavşana kaç, tazıya tut..." yöntemleri geçerlidir!)

    Ancak lütfen birisi bana şu anda VDSL2 veya ADSL2+ abonesi olmanın avantajlarını (kullanım alışkanlıkları aşağıda belirtilmiş bendeniz için) söyleyebilir mi?

    Kendi hesabıma konuşuyorum:

    1) Internetde bol surf yaparım,
    2) Zaman zaman torrent sitelerinden (herhalde bunların büyük çoğunluğuu yurdışındadır; p2p kullanıcılarının da çoğu yurtdışındadır) indirme yaparım.
    3) Zaman zaman r..ds..re'den indirme yaparım.
    4) VoIP kullanırım (şimdiye kadar, 1024'lük ve 2048'lik iki ayrı ADSL bağlantımda, VoIP kalitesinden bir sorunum olmadı ancak işin bedavacısında olmadığım için sadece imzamdaki VoIP servisini kullanıyorum...)
    5) Skype kullanırım (sesli ve zaman zaman görüntülü olarak!)
    6) MSN kullanmamaya dikkat ederim; GoogleTalk ile de pek aram yoktur (şimdilik...),
    7) İleride IPTV abonesi de olmayı düşünmüyorum...

    T.Telekom'un özellikle yurtdışı bağlantılarında nasıl bir kısıtlamada bulunduğunu (bulunuyorsa) bilmiyorum.

    Sizce ben VDSL2 ve/veya ADSL2+'a geçmeye layık mıyım???




  • Ben 2MBit Biri ADSL abonesiyim ve 15 Aralık'dan beri kullanıyorum. Web sayfası aracılığı ile 6Mbit'e başvurmak istedim, bu numara ile mümkün değil dedi. Kampanya şartlarında da kampanyalar arasında geçiş yapılamaz gibi bir ifade var.

    Normal ADSL kampanyası ile bize verilen modemler zannederim zaten ADSL2+ desteğine sahip. Bu durumda bir şekilde ADSL2+ kampanyasından faydalanabilirsek bizden yine de modem için depozito alacaklar mı diye de merak ediyorum.

    Bir e-posta attım ve kampanyadan nasıl faydalanabileceğimi sordum, yanıt bekliyorum.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Christhof

    beyler en tepedeki tahütsüz yazısı gitmiş, biri yi aradım teyit ettirdim tahüt var!!


    Kampanya koşullarında taahhütten söz etmemişler?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hatipoglu -- 25 Şubat 2009; 0:51:37 >
  • şimdi telefon numarasından kontrol edeyim dedim
    vdsl2 verilebilen bizim evka1 santralinde adsl2 veremiyorlarmış e yuh yani!
    hay böyle adsl2 ye ben...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: muratremix

    şimdi telefon numarasından kontrol edeyim dedim
    vdsl2 verilebilen bizim evka1 santralinde adsl2 veremiyorlarmış e yuh yani!
    hay böyle adsl2 ye ben...


    kardeş nerden, nasıl kontrol ettin adsl2'yi?
  • nasıl kontrol ediyoruz ?
  • Üye olmayı deneyin siparis.biri.com.tr den, ilk ekranda numaranızı girin ad soyad girin. Devam diyin, eğer bu hizmeti veremiyoruz gibisinden uyarı alırsanız şansınıza küsün. Herhalde bu bir hata olmalı diyip biri müşteri hizmetlerini aradım, tipik 4.cü kişisiniz geyiği vardı ama 2-3 dk da bağlandım. Benim santrali desteklemiyorlarmış, biraz sıkıştırdım, bölge bölgemi çalışıyorsunuz dedim evet dedi.

    Yani bunlarda quiknet gibi, seçtikleri bölgelerin santrallerine kendi ekipmanlarını kurup öyle dağıtıyorlarmış. Dolayısıyla bu hizmeti alamıyorum, saçmalığın danişkası. VDSL2 destekli santralde ADSL2+ veremiyorlar. Köyde bucakda yaşasam anlarımda neyse....
  • Bursa, Yenikaraman 'dayım.

    Santralin arkasında oturuyorum, VDSL2 hizmeti alabiliyorum, ADSL 2+ hizmeti alamıyormuşum.Bu nasıl bir iştir?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: muratremix

    Üye olmayı deneyin siparis.biri.com.tr den, ilk ekranda numaranızı girin ad soyad girin. Devam diyin, eğer bu hizmeti veremiyoruz gibisinden uyarı alırsanız şansınıza küsün. Herhalde bu bir hata olmalı diyip biri müşteri hizmetlerini aradım, tipik 4.cü kişisiniz geyiği vardı ama 2-3 dk da bağlandım. Benim santrali desteklemiyorlarmış, biraz sıkıştırdım, bölge bölgemi çalışıyorsunuz dedim evet dedi.

    Yani bunlarda quiknet gibi, seçtikleri bölgelerin santrallerine kendi ekipmanlarını kurup öyle dağıtıyorlarmış. Dolayısıyla bu hizmeti alamıyorum, saçmalığın danişkası. VDSL2 destekli santralde ADSL2+ veremiyorlar. Köyde bucakda yaşasam anlarımda neyse....

    bunu bende aynısını düşündüm.
    İSS lerin telekomun herhangi santraline istediği cihazı kullanıp buna müdahele edebilme şansları var. Bu durumda da telekom ADSL2+ ları VAE ve ya al-sat olarak açmadığına göre geriye tek bu kaldı.
    Ha ne yapılır? Apartmanca herkes adına başvurunuz. o zaman getirirler...
    Ha benim santral Konak santrali olduğundan ADSL2+ portu da VDSL2 portu da var. Fakat asıl sorun mesafe çünkü en yakın fiber yaklaşık 2000 metre uzağımda bulunan saha kutusunda falan



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThisisaNightmare -- 25 Şubat 2009; 19:18:46 >




  • ben alabiliyormusum hem vdsl hem adsl2
    ama kablonet yok o ayrı
  • evet ben de izmir-poligonda oturuyorum, vdsl var ama adsl2 yok, 4 mbit sınırsız internete başvurmayı düşünüyorum, inşallah santralin bu eksikliği 4 mbit sınırsız internete etki etmiyordur..
  • Bence iyi bir kampanya , en önemlisi taahhüt yok. Ayrıca bugün ayda 89 TL ödeyip 4 mbit Adsl kullanan birisi, Adsl i iptal ettirip Birinin kampanyasından worldcard ile 6 mbit Adsl2+ alsa 4 ay süre ile 39 TL ye 6 mbit kullanacak. Önceki ödediğine göre ayda 50 TL den 4 ayda 200 TL kar edecek. Sonrasında ayda 99 TL ye yani her ay 10 TL fazla vererek 6 mbit kullanacakki ettiği 200 TL lik karla 20 ay kullanabilir. baştaki 4 ayla birlikte 24 ay 4 mbite ödediği paraya 6 mbit kullanır. Canı sıkıldığında da bırakır.
  • bizim santralde adsl2+ var ama değerler o kadar kötü ki 2mbps bile alamıyorum.yani santral desteklesede alamayabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.