Şimdi Ara

Bireysel olarak boykot ettiğiniz firmalar (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
398
Cevap
2
Favori
8.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sinbo. Hangi malini alsam 3 gunde bozuluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali222 -- 8 Kasım 2016; 22:20:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Zig Zag

samsung. boykot değil de hayatta almam, çok kalitesiz geliyor bana

edit: yeni gördüm konuyu. apple'a ciddi ciddi kalitesiz diyen arkadaş hangi telefonu bilgisayarı kullanıyor merak ettim

apple'cıyım. pahalı, kısıtlı, gereksiz vs diyebilirsiniz ama kalitesiz demek çok komik oluyor

Şşş....

SAMSUNG <3

Bireysel olarak boykot ettiğiniz firmalar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• - Biscolata reklamlarında oynayan bir sürü yarı çıplak gay tipli heriflerden nefret ettiğim için ürünü almıyorum aldırtmıyorum.

- Didi reklamlarındaki şirin olmaya çalışıp aksine nefret ve antipati uyandıran o kulak tırmalayan feci sesli teyze yüzünden ürünü tatmadım bile aslada almam.

- Yalan, yandaş ve yanlı haberleriyle programlarıyla siyasi yalaka olan hiç bir kanalı izlemiyor, gazetesini evime bile sokmuyor, internet sitelerini bile açmıyorum.
    İşlemci : İntel Core i7 4790 \\ Anakart : Msi Z97 Pc Mate \\ Ekran Kartı : XFX AMD RX 5700 XT 8 Gb \\ Ram : Corsair Vengeance 16 Gb \\ Hdd : 2.5 TB Sata 3.0 \\ Ssd : Sandisk ssd plus 120gb+480gb \\ Monitör : Lenovo ThinkVision 22” \\ Ses Sistemi : Creative x-fi xtreme gamer sound card -- Creative T6160 5+1 \\
  • Vestel
    Beko
    HD İskender
    Burger King
    Lenova
    Fiat
    Doğa Sigorta
    Ttnet
    Bütün yerli kanallar
    Kalitesiz yerli filmler (başarılı olanları saymıyorum)
    Metro Turizm
    Reebok
    N11.com
    Damla
    LG vs.. meger ne çok şeyi boykotlamışım

Gigabyte: Bios güncellemesi için 14 gün beklettiler. Neden sen yapmadin derseniz o zamanlar bilmiyordum.

Hi-Level: Sorundan başka birşey yapmadı.

Starbucks: Bana pahalı geliyor.

DSmartNet: Hızı yavaş fiyatı yuksek, iptal etmek isterseniz işin rengi epey değişiyor.

Turkcell: Fiyatları ve müşteri temsilcilerinden dolayı asla almam. Verdikleri bilgilerde kullanıyorum sonra o kampanya yeni gelenlerde size yanlış bilgi vermişler diyip 200 kusur tl fatura çıkarttılar. Neyse ki iptal ettirmeyi başardım. Bir daha mi tövbe...

Simdilik bunlar vardı aklımda...

Edit:

Metro Turizm, Pamukkale Turizm: Kalkış saatlerine uymayan ve ölümüne giden Metro son çarem olsa gitmeyi dusunmem dahi... Bozuk araba ile yola çıkaran Pamukkale firması efsanemdir. Sozde 7 saatte bitmesi gereken yol aracın arızalarından dolayı 9 saatte tamamladık. Sizin ona araç bir gün önce bakımdan çıkmış.

Casper: Bana kalitesi yetersiz geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TREMİLA_ -- 8 Kasım 2016; 23:02:15 >

• Kapitalist tüm firmalardan nefret ediyorum, boykot ettiklerim,

Intel
    Nvidia
    Asus
    Samsung
    Casper
    Exper
    Renault
    Fiat
    Peugeot
    Metro Turizm
    Kinetix

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umut_baris -- 8 Kasım 2016; 23:19:47 >

-Milli Kayınço-
  • Yurtici kargo bu kadar pervasız bir şirket olamaz cep telefonumu kaybettiler ilgi alaka 0 çalışanların hepsini sanki özenle seçiyorlar 7 ay sonra zor zekat aldık parayı

Ryzen 5 3600 | MSI B450M Gaming Plus MAX |Kingston 2x8GB HyperX Fury Black DDR4 3200MHz CL15 Dual Kit Ram | Asus Dual RX5500XT 8GB 128Bit | Gamepower Iceberg 240 CPU Cooler | FRISBY Cougar CMX 700W 80 Bronze Power Supply | WD 2TB 7200RPM Sata 3 | Reeinno Mace2000 240GB 3D NVMe SSD | DARK GUARDİAN Gaming Kasa | ASUS 27" MX279H Full HD HDMI IPS Monitör | Everest Rampage Chief Siyah| Gamepower Ursa RGB Mause | Logitech G230 Gaming Headset
  • vestel
    arçelik
    yurtiçi kargo (gerçi çoğu kez mecbur kalıp kullanıyoruz)
  • Arcelik almam aldirtmam sifir musteri memnuniyeti.

• Ptt kargo. Tablet gönderdim kaybettiler. Bir kargo sirketi urunu nasil kaybeder anlamiyorum. Şansima pahali bir şey gondermistim ptt ie tablet gondermek ne alaka derseniz sattigim kişi ptt ile gonder ucuz olur dedi sigorta yaptirmadigim icin tablet parasini da alamadim böyle mal bişey olamaz

• Collezione, neredeyse 550 küsür tl lik alışveriş yapmıştım. Kazağı giydim parfümümü sıktım buluştuğum arkadaşım defosunu gösterdi. Parfüm sıktım diye iade almadılar. Ben yapmış olabilirmişim. Bu arada kazak 39 tl di.
    Dünyayı bize büyük gösteren o'nun büyüklüğü değil, bizim küçüklüğümüzdür (Şeyh Edebali) Sen nefsini hak ile meşgul etmezsen, nefis seni batıl ile meşgul eder. Suç her zaman başkasındadır; kendimiz her zaman masum, çalışkan, azimliyiz. Sıradan insanların büyük televizyonları, sıradışı insanların ise büyük kütüphaneleri vardır.
  • 3V den uzal duracaksin

Vodafone vestel Vakifbank

&#8221;Fotoğraf gerçektir, sinema ise saniyede yirmi dört kere gerçektir.&#8221; Jean-luc Godard
  • Ariel deterjan. Su israil boykot listesi hepsini edemiyorum ama.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Bim
    Turkcell
    Colins, LTB
    Śkoda
    Metro truzim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allstar34 -- 9 Kasım 2016; 9:28:54 >
  • Türk Telekom: Sanırım fazla açıklamama gerek yok halleri ortada.

Kvk Teknik servis: Bu kadar iş bilmez aynı zamanda istesende ulaşılamaz bir teknik servis yok. Telefonunuzu verirseniz geri beklemeyin yada gelse bile illaki bozuk yapılıyor. Ayrıca istemediğiniz şeyleri yapıp üstüne para bile isteyebiliyorlar, bunu kabul etmeyince tehdit ediyorlar üstüne.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rdau -- 9 Kasım 2016; 9:57:35 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.