Evet soru başlıkta, ilk birkaç denemesi güzeldi fakat son 3 deneme 20'li netlerdeyim :D çözen arkadaşlar bişiler desin lütfen < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Acil 12'li TYT Mat Denemesi Çok Mu Zor Lan!

-
-
acile kadar hangi denemeleri çözdün
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kanka iyiydi zaten benim matematik, pratik yoktu. yazın 345, sene başında 3D çözdüm bıraktım aylar sonra döndüm acilde 20-27 yapıyorum şu sıralar ( Geo 0-3 net arasında değişiyor )
acilin seviyesi 345 ve 3dye gore nasil hocam
Soru bankası olarak soruyorsanız ( acil tyt mat 10. sınıfta çözdüm )
Zorluk:
345 Orjinal ve ÖSYM > 3D > 345 > Acil
Kalite:
345 ÖSYM > 3D > 345 Orjinal > 345 > Acil
-20 net yapıyorum, zaman yetmiyor: Acil
15-20 net yapıyorum, zaman sıkıntım yok: 345
+20 yapıyorum, zaman sıkıntım yok: 3D
+25 yapıyorum, bazen sor sorular kaçıyor: 345 ÖSYM
*bahsettiğim netler Geometri hariç. @fizikkci
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2002dekirüştü -- 24 Ocak 2022; 21:24:53 >
deneme olarak sordu hocam bir de ona göre yorumlar mısın
deneme icin sordum hocam
ilk çözdüğüm deneme acil oldu, ama 3D'nin matematik denemesinden soru getiren arkadaşlarım oluyordu kol gibiydi... 3D görselliğe çok abanıyor kesinlikle çözülmeli ama en son çözülmeli bence.
345 soru bankalarında güzel bir ritim tutturmuş bence fizik soru bankasına da bayılmıştım. Ama Türkçe denemesinden yola çıkarak söylüyorum, bölüm denemeleri güzel değil. fakat acil de güzel değil, en azından ilk deneme bu üçü de olmamalı.
ilk deneme için önerim: inceleme fırsatı buldum xray mat bölüm denemesi arı yayınlarının. konu konu olması çok iyi. eksikler kapatıldıktan sonra bunlara geçilebilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2002dekirüştü -- 24 Ocak 2022; 21:29:36 >
teşekkürler:)
rica ederim @fizikkci bu arada hala soruma cevap bulamadım. ben mi kötüyüm kitap mı zor @aceleetmepapazefendi siz bilgili bir abiye benziyorsunuz?
-
denemenin zorluğunu bilmiyorum ama 20'li netlerdeysen muhtemelen konu eksiğin vardır ya da hakim değilsindir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Geometri yok ki hocam.. 0-3 net aralığında geliyor. Ben de ful tempo orayı kapatmaya çalışıyorum. Denemedeki netlerin ağırlıklı ortalaması olarak 25 diyebilirim. Arı ile iyice konusal bazdaki eksikleri de tamamlamaya çalışacağım, teşekkür ederim yorumun için.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X