Şimdi Ara

Birden Fazla Sonu Olan Kitaplar !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
11.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konu başlığı bilmeyenler için ilginç gelmiş olabilir. Kısaca bilmeyenlere ne olduğunu açıklıyayım. Bu türde kitaplardan haberdar olan arkadaşlara da akıl danışayım.

Öncelikle çoklu sonlu kitaplar yani birden fazla sonu olan kitaplar ile çok uzun seneler önce daha ilköğrenim çağında tanışmıştım... Aslını isterseniz bana doğum günümde hediye olarak gelen bir kitap sayesinde böyle bir şeyin varlığından haberdar olmuştum ve ozaman inanılmaz hoşuma gitmişti. Bu türde kitaplar nasıl oluyor diye sorarsanız, aynı şimdi oynadığımız bilgisayar oyunlarında olduğu gibi... Hani farklı sonlara sahip oyunlarda sizin seçiminize göre oyun yön değiştiriyor ve ona göre bir sonla bitiyor ya. Bu tip kitaplarda aynen böyle... Örneğin okuduğunuz karakter ile 10. sayfaya geldiniz ve kitap seçimize göre sizi yönlendiriyor, lanetli adaya gidecekseniz 28. sayfaya , gitmeden devam edecekseniz 15. sayfaya , doktor jivago ile göreşecekseniz 30. sayfaya gibisinden... Tabi buradaki benzetmeler tamamen tarafımca uydurmadır

Sanırım bu tip kitaplar sadece ortaöğretim çağındaki çocuklar ve gençler için. Yani yetişkinlere yönelik hiç rastlamadım. Bu sebeple de bu türde, İngilizce kitap arayışındayım. Niyette hem blu çağımda tadamadığım bu zevki tatmak hemde İngilizce kelime haznemi geliştirmek... Tabi bu türde yetişkinlere yönelik Türkçe kitaplarda varsa o başka...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Savate -- 1 Haziran 2014; 17:55:50 >

• şahane hatalar vardı benim bildiğim ama pek beğendiğim söylenemez

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ortaokulda ben de severek okurdum, korku tarzındaydı. Yaptığın seçimlerle farklı sonlara ulaşıyordun. O zamanlar popülerdi.
  • Şahane hatalar kitabı gibi bence o kitapları almak israf

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AC91B499F

Şahane hatalar kitabı gibi bence o kitapları almak israf
    bu tür kitapları söylermisiniz merak ettim almayı düşünüyorum..?tavsiye üzerine olsun lütfen ...k.b böyle söylemek zorundayım yoksa kopyala yapıştır oluyo...

• quote:

Orijinalden alıntı: SwSher

bu tür kitapları söylermisiniz merak ettim almayı düşünüyorum..?tavsiye üzerine olsun lütfen ...k.b böyle söylemek zorundayım yoksa kopyala yapıştır oluyo...

Alıntıları Göster
    Şahane Hatalar var ama pek sevilmiyor hikayeleri , sonları falan pek bize uygun değil .

Bu ülkede lezbiyen oldun ve çok sevildin falan var hikayelerde haa böyle hikayeler seviyorsan orasını bilemem oku tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eluchael -- 9 Ağustos 2013; 19:03:04 >

• Bende sadece Şahane Hatalar ı biliyorum biraz okudum bıraktım. Kendisi okumadan kenara koyduğum tek kitaptır.Konusunu sevmedim çok saçma gelmişti.

Diğer kitapların ismini bekliyorum mesajım bulunsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi --Gök Börü -- 9 Ağustos 2013; 20:55:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Volume*

Şahane Hatalar var ama pek sevilmiyor hikayeleri , sonları falan pek bize uygun değil .

Bu ülkede lezbiyen oldun ve çok sevildin falan var hikayelerde haa böyle hikayeler seviyorsan orasını bilemem oku tabi

dediğiniz gibi uygun değil açıkçası heralde piyasada bu tarz kitaplar yok ve ya Türkiyede pek okuyan kişi yok onun için ben internette biraz araştırma yaptım hiç bir kitap ismi bulamadım :D bulan arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum...

• quote:

quote:

dediğiniz gibi uygun değil açıkçası heralde piyasada bu tarz kitaplar yok ve ya Türkiyede pek okuyan kişi yok onun için ben internette biraz araştırma yaptım hiç bir kitap ismi bulamadım :D bulan arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum...

Eğer yetişkinler iin değilde çocuklar için olsaydı. Ortaokuldaki o kitabı saklamışım, kitap ismini verebilirdim ve o serideki tüm kitaplarıda alabilme imkanınız olurdu. Şimdi diyorumda keşke o senelere geri dönebileseymişim vede o serideki tüm kitapları alsaymışım diye ... :) :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Savate

quote:

quote:

Eğer yetişkinler iin değilde çocuklar için olsaydı. Ortaokuldaki o kitabı saklamışım, kitap ismini verebilirdim ve o serideki tüm kitaplarıda alabilme imkanınız olurdu. Şimdi diyorumda keşke o senelere geri dönebileseymişim vede o serideki tüm kitapları alsaymışım diye ... :) :(

Alıntıları Göster
    +1

• Savate S kullanıcısına yanıt
    O kitabın ismini ve kitabevinin ismini bizimle paylaşırmısınız lütfen? büyüdüm ama kütüphanemde bulunmasını istiyorum. Şimdiden teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: z3z3z3

O kitabın ismini ve kitabevinin ismini bizimle paylaşırmısınız lütfen? büyüdüm ama kütüphanemde bulunmasını istiyorum. Şimdiden teşekkürler...

sayin uyenin bahsettigi kitaplar macera tuneli adli seri.

ben okudum cok begendim birkac tane daha bulup aldim.blogumda seri hakkinda ve bir kitabi hakkinda bilgi bulabilirsiniz.:)

http://rafinasigmayanlar.blogspot.com.tr/2014/04/kitap-3-macera-tuneli-4-uzay-disinda.html?m=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biravucgokyuzu -- 4 Mayıs 2014; 13:30:44 >

• Bu türde ben de sadece şahane hataları biliyorum. Okumuştum güzeldi ama sıkıyor bir süre sonra.

• Bi kitap vardi. Hazine adasi gibi biseydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gatsb B

Bi kitap vardi. Hazine adasi gibi biseydi.
    Prens Kazansmar
  • arandur kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler...
  • Karayel'de vardı galiba. Yazarını bilmiyorum.

• quote:

Kitabı bulabilme imkanım pek yoktu açıkçası evde kimbilir nerede, :) @biravucgokyuzu sayesinde bende hatırlamış oldum. Sağolun. Aslında dediğiniz gibi şimdi yetkişkin olmuş olsak bile bu serideki kitapların tamamını alıp okumalı. En azından çocukluğumda yaşayamadığım o hazzı, şimdi yine de yaşayabilirim belki diye düşünüyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Savate

quote:

Kitabı bulabilme imkanım pek yoktu açıkçası evde kimbilir nerede, :) @biravucgokyuzu sayesinde bende hatırlamış oldum. Sağolun. Aslında dediğiniz gibi şimdi yetkişkin olmuş olsak bile bu serideki kitapların tamamını alıp okumalı. En azından çocukluğumda yaşayamadığım o hazzı, şimdi yine de yaşayabilirim belki diye düşünüyorum...

Alıntıları Göster
    kenfi fikrim şu:tamamen gereksiz bir türden kitaplardır.hiç bir edebi yönü olmayan kitaplardır.bana göre paranızı harcamayın ve kafanızı edebi yönü yüksek kitaplara yöneltin.

• quote:

Orijinalden alıntı: bybursa

kenfi fikrim şu:tamamen gereksiz bir türden kitaplardır.hiç bir edebi yönü olmayan kitaplardır.bana göre paranızı harcamayın ve kafanızı edebi yönü yüksek kitaplara yöneltin.

Alıntıları Göster
    Şahane Hatalı bende okuma hatasında bulundum maalesef Yarım saat gibi bi sürede bitmişti sanırım. Gereksiz bi kitap, sanki kitabı yazar değil, siz tamamlıyorsunuz gibi. Çok merak ediyorsanız, almanızı tavsiye etmem ama çevrenizden ödünç alıp, okuyabilirsiniz...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.