< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Birbiriyle en çok karşılaştırılan 2 üniversite
-
-
itüodtü tabıkı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İtu odtu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Itu odtu
aksi iddia edilemez
2.sirayi da
Boun bilkent kapismasi alabilir
İtü odtü.
sakarya kocaeli
-
bayburt ve hakkari üniversiteleri.
-
tıp için Cerrahpaşa Hacettepe ikilisi vardır
itü ytü
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben etrafımda hiç itü odtü karşılaştırması yapan görmedim denebilir.Hep Ytü ve İtü katşılaştırılır ama işin ilginci Odtü Boğaziçi kendi arasında bu kadar karşılaştırılmaz.Bence bunun sebebi İtü ve Ytü'de olan bölümler neredeyse aynı ve ikisi de İstanbul'da bir teknik üniversite.
Koç-sabancı
Boğaziçi tek karşısında koç sabancı bilkent
-
GTÜ vs MIT
ODTÜ x Boğaziçi
ODTÜ x Bilkent
-
GTÜ İYTE
gtü şamarlar
-
İTÜ MIT
-
TOBB x Stanford
TOBB x MIT
Ben bilkent bogazici görürdüm say için
Ea için de koç bogazici
Ya zaten senin bu başlığı açma sebebin itü ytü denmesini isteyip ytü egonu tatmin etmek istemen puhahahahahh sanki bilmiyoruz çevremde itü ytü karşılaştırılıyo demiş senin çevren yıldızlı ondandır kanka itüde kimse yıldızla karşılaştırmaz okulu herkes odtüyle karşılaştırır odtü de en az 20 arkadaşım var arada hep gırgır muhabbeti döner itü odtü karşılaştırırken odtülülerde itüyle karşılaştırır hep kendi okullarını
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marxınsakalı -- 12 Eylül 2022; 14:30:39 >
HACETTEPE x mit-yale-goethe-munich tech-koc-Sabancı-bilkent-itü-odtü görüyorum çoğunlukla.
genelde Hacettepe daha iyi diyorlar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
itü ytü
|
GTÜ vs MIT
|
Ya zaten senin bu başlığı açma sebebin itü ytü denmesini isteyip ytü egonu tatmin etmek istemen puhahahahahh sanki bilmiyoruz çevremde itü ytü karşılaştırılıyo demiş senin çevren yıldızlı ondandır kanka itüde kimse yıldızla karşılaştırmaz okulu herkes odtüyle karşılaştırır odtü de en az 20 arkadaşım var arada hep gırgır muhabbeti döner itü odtü karşılaştırırken odtülülerde itüyle karşılaştırır hep kendi okullarını |
sakarya kocaeli |
Ben etrafımda hiç itü odtü karşılaştırması yapan görmedim denebilir.Hep Ytü ve İtü katşılaştırılır ama işin ilginci Odtü Boğaziçi kendi arasında bu kadar karşılaştırılmaz.Bence bunun sebebi İtü ve Ytü'de olan bölümler neredeyse aynı ve ikisi de İstanbul'da bir teknik üniversite.
|
Benzer içerikler
- bes yayınları nasıl
- yks türkiye birincisi netleri
- dus telegram grupları
- kayseri dershaneler
- odtü mü boğaziçi mi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X