Şimdi Ara

21.300 ile yerleşilebilecek en iyi mühendislik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Slokend Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Soru başlıkta arkadaşlar,bilenler bize bir paylaşsın kararsız kaldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir up.

• Yildiz elektronik ve haberleşme mühendisliği

• brknarda kullanıcısına yanıt
    Hocam endüstri kötü mü sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hannibal96

Hocam endüstri kötü mü sizce?

Aslinda haklisin Türkçe endüstri de tutuyor değil mi . ben 17.3 k dayım ben de dusunuyorum yıldız endustriyi aslında araştıralım hocam birbirimizi aydınlatiriz. Ama elektronik ve haberleşme mühendisliği de iyidir bir bak derim

• brknarda kullanıcısına yanıt
    Kafamı kurcalayan insanların mühendisliğe bakış açısı.Yani İtü ve Odtü dışında örn. Yıldız Teknikten mezun olsak iş bulamaz,az ücrete çalışır mantığı var ve gerçek mi bilemiyorum bu görüş

• başka konuyada yazdım burayada yazacagim belki sensindir o
    1.Dostum sıralamaya göre tercih yapilmaz sectigin bölüme göre yapilir
    2.şimdi bölümü sectin önünde 3 senaryo var istedigin üniversitede tutmaz bi tik düşürürsün o üniversite sıralamana göre kötü kalir örnegin 28 bin bu durumda yazman gereken 28 bini yazmak mutlu olursun veya istedigin yer olur
    3. gidecegin yerin sıralaması degil eğitimi önemli sıralama genel olarak olmasada cogunlukla bölüme göre degil üniversiteye aittir örneğin egenin bir cok mühendislgii cöpken sıralaması cok yüksektir bunu araştırman gerek sıralama oo en iyisi bu diye yazarsan pişman olursun kesin
    4. şehir durumu eğer sıralaman hacettepeyi tutuyor ama sen ankarali degilsen ve bulundugun yerde 1 tık altı üniversite varsa gitmek istemiyorsan kesinlikle gitme cünkü değmeyecek
    bunları dikkate alarak tercih yaparsan mutlu olursun herhangi bir mühendislikte cok kazanirsin bunu oku diyen adam kör kütük cahildir işini seven kendini ileri götüren her mühendis kazanır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • izmirindağları kullanıcısına yanıt
    Hocam benim önümde iki seçenek var.Ya diş hekimliği yazacağım ya da mühendislik(özellikle endüstri).Ama çok kararsızım.Bir taraftan diş hekimliğinin garanti meslek olması vs var diğer taraftan şirketlerde çalışmak hastanede insanlarla uğraşmaktan daha cazip geliyor.Ama işte aklımda hep ytü'de okusam ve işsiz kalsam yada çok az maaşa çalışırsam keşke diş yazsaydım demek istemiyorum.Başka mühendislik dallarına da açığım çünkü yeteri kadar araştıramadım bölümleri.

• Hannibal96 kullanıcısına yanıt
    başlangıç olarak ders seçimlerine bak
    makina fizik mat agirliklidir
    ee fizik mat agirlikli
    endüstri araştırmadım
    bilgisayar neredeyse tamamen matemaik
    inşaat matematik fizik ee makinaya göre azar azar
    şimdi detaylı olarak rastgele bir üniversitenin bu bölümlerdeki derslerine bakabilirsin aynidir hemen hemen ordan sana uyanlara göre eleyebilirsin bölümleri
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.