quote:Orjinalden alıntı: inCredibLe quote:Orjinalden alıntı: UFUK_ŞEN üst komşuya sor bakalım o ne diyecek
quote:Orjinalden alıntı: ares_turk bize ne tamam. sen ne giyeyim konularına bak ancağolu... BASKETBOL
quote:Orjinalden alıntı: mujim_007 quote:Orjinalden alıntı: ares_turk bize ne tamam. sen ne giyeyim konularına bak ancağolu... BASKETBOL onlardan bana ne
quote:Orjinalden alıntı: lemoncu quote:Orjinalden alıntı: inCredibLe quote:Orjinalden alıntı: UFUK_ŞEN üst komşuya sor bakalım o ne diyecek bu gün duyduğum en güzel cevap
quote:Orjinalden alıntı: ares_turk quote:Orjinalden alıntı: mujim_007 quote:Orjinalden alıntı: ares_turk bize ne tamam. sen ne giyeyim konularına bak ancağolu... BASKETBOL onlardan bana ne @ares_turk yazdığın 2 meseja da
quote:Orjinalden alıntı: ozdemir_ quote:Orjinalden alıntı: ares_turk quote:Orjinalden alıntı: mujim_007 quote:Orjinalden alıntı: ares_turk bize ne tamam. sen ne giyeyim konularına bak ancağolu... BASKETBOL onlardan bana ne @ares_turk yazdığın 2 meseja da ..........
quote:Orjinalden alıntı: cefucsa quote:Orjinalden alıntı: lemoncu quote:Orjinalden alıntı: inCredibLe quote:Orjinalden alıntı: UFUK_ŞEN üst komşuya sor bakalım o ne diyecek bu gün duyduğum en güzel cevap süper cevap
quote:Orjinalden alıntı: ornapsen quote:Orjinalden alıntı: cefucsa quote:Orjinalden alıntı: lemoncu quote:Orjinalden alıntı: inCredibLe quote:Orjinalden alıntı: UFUK_ŞEN üst komşuya sor bakalım o ne diyecek bu gün duyduğum en güzel cevap süper cevap