|
Açıkçası uzun bir süreli ilişkim bitti. Herkesin başına gelebilir. Benimde onunda hataları vardı. Bu forumdan bulduk birbirimizi. Ben her zaman birden fazla partnerden ziyade sadece 1 kişi olsun başkası olmayan bir insandım hala öyleyim. Ancak o kızın evime gelmiş olması, yatağımda uyumuş olması bile gelecekte başka bir kadın bulduğumda ben bu durumu nasıl kendime yedireceğimi ve o kadına nasıl bir haksızlık yapmış olduğum konusunda ömür boyu vicdan azabı çekeceğim. Kadın temizdir ben bunu itiraf etsem bile etmesem bile çok pişman olacağım. O Kel cerrah ve saz ekibine karşıyım. Neden diyeceksiniz? Abi kadınları himayene alacaksın, kadınları sadece üreme amacı ile göreceksin diyen tipler var, bu forumda bile var. Yok kadınlar hipergamik yok kadınlar aldatır bilmem ne yapar. Kadınlar hipergamik felan değildir. Optimal olanı herkes ister. Maskülenite param *** kadar, istediğimi alıyorum istediğim kadınla gecemi gece ediyorum demek değil. Aslında maskülenite diye bir şey yok. Maskülenite dediğimiz şey sadece bir beklentidir. Toplum erkeklerden her zaman askere gidecek, eve para getirecek, kadınına bakacak, savaşa gidecek idi yıllar önce. Şimdi ise toksik beklenti yani toksik masküleniteye geçelim. Son zamanlarda andrew tate gibi elemanlar ve bunun yerli olan çakmaları PARAM *** gibi, istediğim kadınla çıkıyorum hepsi bana hasta (o buldukları kadınların alayı kast ajanslarından çıkıyor) insanların akıllarıyla oynuyorlar. Amerikada bu durum daha kötü neden diyeceksiniz? Orada bir bacasız sanayi var ve hiçbir şeyden haberi olmayan 19-20 yaşında olan kızları alıp podcast yapacağız diye alkolü, pudra şekerini verip kafayı çektirip canlı yayın veya video çekiyorlar sonra millet diyor YAV BU KADINLAR ŞÖYLE BU ERKEKLER BÖYLE. Benim kız arkadaşımda bu saçmalıklara kafayı takıyordu ve para her şey sanıyordu ve çıktı gitti hayatımdan. Üzüldüm mü? Evet kısmen. Bu adamlar toplumu düzelttiklerini iddia ediyorlar? TOPLUM MUTSUZ ABİ. BU ADAMLARIN DİNİ KULLANAN SOYTARILARDAN HİÇBİR FARKLARI YOK. Benim yıllar önce kendime biçtiğim bir görev vardı bu hayatta. Bilgisayar mühendisi olmak istiyor olmamda aslında bu amaca hizmet ediyor. Kafamda bir manifesto var ve bu davayı gerçekleştirmeyi istiyorum. Stresliyim, hayatta olan zorlukların beni boğmasından artık anksiyetem fırlamış durumda. Spora verdim kendimi devamda edeceğim ama benim canımı sıkan kendimi geliştirsem bile YENİ BİR KIZ ARKADAŞ BULSAM BİLE ben huzurlu olamayacağım. Mutlu olamayacağım. Karşımda olan insanlar mutsuz çünkü. Karşıma çıkan insanlarda bu zihin virüsleri ile yaşıyor. VE KİMSE ANLAMIYOR BU DURUMU. Ben huzuru, mutluluğu arıyorum. Din demeyin bana. Din beni mutlu etmiyor. Para beni mutlu etmiyor, kariyer beni mutlu etmiyor, bu hayatta mühendis olsam bile mutlu olamayacağım. ÇÜNKÜ TOPLUM HASTA. Maskülenite üzerine kafa yoran herkesin, yaş ve cinsiyet fark etmeksizin, izlemesi gereken bu videoyu hazırladım. Uzun süredir üzerinde düşündüğüm, ancak herkesin farklı açılardan baktığı bu konuyu, kendi perspektifimden ele almak istedim. Maskülenitenin ne olduğundan, nasıl evrildiğinden ve toksik maskülenite ile sağlıklı maskülenite arasındaki ince çizgiye değinmek istiyorum.
Tarih boyunca geleneksel cinsiyet rolleri nasıl şekillendi, günümüzde bu roller ve beklentiler nasıl değişti? Kendi maskülenliğimizi nasıl tanımlayabiliriz ve toplumun baskısından nasıl sıyrılabiliriz? Bu soruların cevaplarını ararken, maskülenitenin bireysel ve toplumsal boyutlarına dair düşüncelerimi paylaşıyorum.
Videoyu izledikten sonra, umarım maskülenite hakkında kendi düşüncelerinizi de geliştirebilir ve bu önemli konuda daha bilinçli bir tartışma ortamı yaratabiliriz. Düşüncelerinizi yorumlarda paylaşmayı unutmayın ve daha fazla içerik için kanalıma abone olun. Birlikte öğreniyor, birlikte büyüyoruz.
Sosyal Medya Hesaplarım:
Tiktok: www.tiktok.com/@baraneemo
Instagram: instagram.com/baraneemo
Twitter: twitter.com/baraneemo
Başkalarına da yardım etmek için, videoyu paylaşıp abone olursanız çok sevinirim. Teşekkür ederim. https://www.youtube.com/watch?v=CJdOnr8f1b8< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E93B1AADE -- 13 Haziran 2024; 21:17:40 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı