Şimdi Ara

Biraz Dertleşmek ve Akıl Almak İstiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Açıkçası uzun bir süreli ilişkim bitti. Herkesin başına gelebilir. Benimde onunda hataları vardı. Bu forumdan bulduk birbirimizi. Ben her zaman birden fazla partnerden ziyade sadece 1 kişi olsun başkası olmayan bir insandım hala öyleyim. Ancak o kızın evime gelmiş olması, yatağımda uyumuş olması bile gelecekte başka bir kadın bulduğumda ben bu durumu nasıl kendime yedireceğimi ve o kadına nasıl bir haksızlık yapmış olduğum konusunda ömür boyu vicdan azabı çekeceğim. Kadın temizdir ben bunu itiraf etsem bile etmesem bile çok pişman olacağım.

O Kel cerrah ve saz ekibine karşıyım.

Neden diyeceksiniz?

Abi kadınları himayene alacaksın, kadınları sadece üreme amacı ile göreceksin diyen tipler var, bu forumda bile var. Yok kadınlar hipergamik yok kadınlar aldatır bilmem ne yapar. Kadınlar hipergamik felan değildir. Optimal olanı herkes ister.

Maskülenite param *** kadar, istediğimi alıyorum istediğim kadınla gecemi gece ediyorum demek değil. Aslında maskülenite diye bir şey yok. Maskülenite dediğimiz şey sadece bir beklentidir. Toplum erkeklerden her zaman askere gidecek, eve para getirecek, kadınına bakacak, savaşa gidecek idi yıllar önce. Şimdi ise toksik beklenti yani toksik masküleniteye geçelim. Son zamanlarda andrew tate gibi elemanlar ve bunun yerli olan çakmaları PARAM *** gibi, istediğim kadınla çıkıyorum hepsi bana hasta (o buldukları kadınların alayı kast ajanslarından çıkıyor) insanların akıllarıyla oynuyorlar.

Amerikada bu durum daha kötü neden diyeceksiniz? Orada bir bacasız sanayi var ve hiçbir şeyden haberi olmayan 19-20 yaşında olan kızları alıp podcast yapacağız diye alkolü, pudra şekerini verip kafayı çektirip canlı yayın veya video çekiyorlar sonra millet diyor YAV BU KADINLAR ŞÖYLE BU ERKEKLER BÖYLE.

Benim kız arkadaşımda bu saçmalıklara kafayı takıyordu ve para her şey sanıyordu ve çıktı gitti hayatımdan. Üzüldüm mü? Evet kısmen.

Bu adamlar toplumu düzelttiklerini iddia ediyorlar? TOPLUM MUTSUZ ABİ. BU ADAMLARIN DİNİ KULLANAN SOYTARILARDAN HİÇBİR FARKLARI YOK.

Benim yıllar önce kendime biçtiğim bir görev vardı bu hayatta. Bilgisayar mühendisi olmak istiyor olmamda aslında bu amaca hizmet ediyor. Kafamda bir manifesto var ve bu davayı gerçekleştirmeyi istiyorum. Stresliyim, hayatta olan zorlukların beni boğmasından artık anksiyetem fırlamış durumda.

Spora verdim kendimi devamda edeceğim ama benim canımı sıkan kendimi geliştirsem bile YENİ BİR KIZ ARKADAŞ BULSAM BİLE ben huzurlu olamayacağım. Mutlu olamayacağım.

Karşımda olan insanlar mutsuz çünkü. Karşıma çıkan insanlarda bu zihin virüsleri ile yaşıyor. VE KİMSE ANLAMIYOR BU DURUMU.

Ben huzuru, mutluluğu arıyorum. Din demeyin bana. Din beni mutlu etmiyor. Para beni mutlu etmiyor, kariyer beni mutlu etmiyor, bu hayatta mühendis olsam bile mutlu olamayacağım. ÇÜNKÜ TOPLUM HASTA.

Baraneemoyoutube
    Maskülenite üzerine kafa yoran herkesin, yaş ve cinsiyet fark etmeksizin, izlemesi gereken bu videoyu hazırladım. Uzun süredir üzerinde düşündüğüm, ancak herkesin farklı açılardan baktığı bu konuyu, kendi perspektifimden ele almak istedim. Maskülenitenin ne olduğundan, nasıl evrildiğinden ve toksik maskülenite ile sağlıklı maskülenite arasındaki ince çizgiye değinmek istiyorum. Tarih boyunca geleneksel cinsiyet rolleri nasıl şekillendi, günümüzde bu roller ve beklentiler nasıl değişti? Kendi maskülenliğimizi nasıl tanımlayabiliriz ve toplumun baskısından nasıl sıyrılabiliriz? Bu soruların cevaplarını ararken, maskülenitenin bireysel ve toplumsal boyutlarına dair düşüncelerimi paylaşıyorum. Videoyu izledikten sonra, umarım maskülenite hakkında kendi düşüncelerinizi de geliştirebilir ve bu önemli konuda daha bilinçli bir tartışma ortamı yaratabiliriz. Düşüncelerinizi yorumlarda paylaşmayı unutmayın ve daha fazla içerik için kanalıma abone olun. Birlikte öğreniyor, birlikte büyüyoruz. Sosyal Medya Hesaplarım: Tiktok: www.tiktok.com/@baraneemo Instagram: instagram.com/baraneemo Twitter: twitter.com/baraneemo Başkalarına da yardım etmek için, videoyu paylaşıp abone olursanız çok sevinirim. Teşekkür ederim.
    https://www.youtube.com/watch?v=CJdOnr8f1b8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E93B1AADE -- 13 Haziran 2024; 21:17:40 >

• defalarca anlattım burada. andrew tate, zırto mırto bilmem.

ben tamamen kendi gözlemlerimle keşfettim hepsini. araştırmalar yaptım.

kadın erkek mevzusuna gelince. sen nasıl kadın seviyorsan onlarda erkek seviyor.

erkekte güç demek. kadınlara çekici gelmek istiyorsan güçlü bir vücut inşaa edeceksin. ve saçma sapan testosteronunu düşüren şekerden adult film endüstrisinden uzak duracaksın bu 1.

parana gelen kadın seni asla tatmin etmeyecek, çünkü sana senin için gelmediği ve paran için geldiğini bileceksin.

bu anlık olarak seni tatmin eder. her erkek, kadın cinsel olarak istendiğini arzulandığını bilmek ister.

bunun içinde maskülen taraflarını geliştirmeyi bilmelisin.

bu maskülen tarafların anahtarıda testosteron ve DHT'dir. ses kalınlığından, vücuttaki kıl oranına kadar tüm erkeksi özellikleri bu DHT geliştirir.

istersen araştır, ben andrew tateden örnek vermiyorum bu bilimdir. istediğin makaleyi oku.

bizler nasıl feminen tüysüz, çıtkırıldım kadınlardan hoşlanıyorsak onlarda tam tersi güçlü, iri yarı ve kıllı erkeklerden hoşlanıyorlar.

kompleks yapıp ben neden böyle değilim demek yerine öyle olmak için çabalamalısın.

kadınların seni arzulayarak, paran için gelmediğini senin ve bedenin için geldiğini farkettiğinde daha mutluluğu olduğun farkedeceksin.

ve böyle oluncada duygusallık yaparak tek bir kadına bağlanmayacaksın çünkü birsürü seçeneğin olmuş olacak. testosteron artışıda duygusallığını ister istemez azaltacak zaten.

ben bu yolu denedim. ve sana yemin ediyorum hayatımın en mutlu dönemiydi. 23 yaşında. sakallarım yokken çıkmaya başladı, vücudumda kıllar arttı, sesim gürleşti. ve sayamayacağım birsürü konuda maskülen gelişimler kaydettim hemde inanılmaz ölçülerde. (her türlü ispatlarım.)

demem o ki andrew tateyi mateyi salla. bilimsel olarak araştır. hatta kendin hayattan gözlemle. ne görüyorsun?

hangisi doğru hangisi yanlış ona göre kıyasla. ve kendi yolunu mantığını oturt.

eğer bu tate gibi adamların anlattıkları doğru olmasaydı, bu kadar konuşulur muydu bir düşün? biliyoruz çünkü çevremizde görüyoruz ve doğruymuş diyoruz.

medeniyet yanılgısı seni aldatmasın ayrıca. bu 200 yıllık bir ilüzyon. ondan önce milyon yıldır erkekler savaşçıydı, tuttuğunu koparan tiplerdi. kadınlarda doğal olarak en güçlü erkekleri seçiyordu.

milyon yıl diyorum bak. şuan ki içgüdülerimiz, vücutlarımız hep bu milyon yılda evrimleşti.

millet gelmiş diyor medeni olduk abi 200 yılda çok şey değişti. aynen değişti. ama içgüdülerimiz hala orada ve eş seçimlerimizi hala buna göre yapıyoruz.

eş seçilimlerimiz arzularımız hala ilkel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14A7C28F5 -- 13 Haziran 2024; 21:21:4 >

• Sana bir sorum var sen ne zamandan beri evden çıkmıyorsun?

• babam bilgisayar alıp yurtdışına gittiğinden beri. yani 14 yaşlarıma denk geliyor. oyun bağımlısı oldum. lise 1 e gittim ayak uyduramayıp dondurdum. sonra devam ettim başka okulda. lise 3 te 2 sefer kalınca tekrar eve kapandım.

ama dönem dönem arkadaşlarımın dışarı alıştırdığı oldu. lisedede ortam iyiydi sevilen biriydim. sosyalliğe kolay adapte oldum. ama devam ettiremedim.

ha bunu aşağılamak için sorduysan bu şekilde kimseden birşey alamazsın. bir laf vardır, bir çeşmeden su içeceksen önce eğilmeyi bileceksin diye.

bir kişinin bilgisinden faydalanmak kendi hayatında kullanmak istiyorsan önce egonu yeneceksin. karşısındakini dalga geçmeden ciddiye alacaksın.

bu şekilde bir yere varamazsın. kendi fikirlerinle sorunlarını çözebilseydin ponçiğide kaybetmez veya bu kadar kafana takmazdın. insanlarıda dış görünüşüyle veya yaşam tarzıyla yargılamayı bırakman lazım. fikirleri nasıl veya doğru mu ona önem ver

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14A7C28F5 -- 13 Haziran 2024; 21:33:3 >

• Evden dışarı çıkmıyorsun, sabahtan akşama kadar KAFAN EKRANDA. Dünyayı burası olarak görüyorsun. Sosyal medya seni böyle ele geçiriyor işte. Seni böyle hasta ediyor.

Cebinde paran yok, işsizsin, senin gibi dışarıda binlerce insan var ve hala o insanların üzerinden para kazanıyorlar. Andrew tate dediğin adam insan kaçakçısı, adam copyright eğitimi, dropshipping eğitimi felan veriyor ki onları verenlerde başkaları youtube'da izlesen bulursun bedava kaynağı senin gibi insanlar bunlara inanıyor ve bunlara para kazandırmaya devam ediyor.

Sabah akşam twitch dilberleri yok bilmem ne dilberleri.

Ayrıldığım kıza aşık oldum sebebi ise bana bir amaç verdi, önceden bende senin gibi düşünürdüm, yaptığı şeyler ağır şeyler onları geçelim bu ilişkinin bitmesinin sebebi ise çok karmaşık.

Neyse bu konuya şöyle bir parantez açacağım. Bu kız 2021'ye kadar olan düşüncelerimi değiştirdi. Çünkü ben hayatım boyunca içime kapanık bir yaşama alışmıştım okulda kızlarla yine sohbet muhabbet edebiliyordum ama niye uğraşayım ki diyordum birisi için. Sonra o kız geldi ve ben farklı bir şey yapmak istedim. Hayatımda ilk defa aile kurma planı yaptım.

Önceden çok saçma sapan şeyler yazar çizerdim fakat zamanla değiştirdi bu ilişki beni. Gitti gitmesine fakat onunda anlayamadığı hataları vardı neden benim bazı şeylerde durağanlaştığımı anlamıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E93B1AADE -- 13 Haziran 2024; 21:34:7 >

• internet benim için iyi bir gözlem aracı. sonuçta burası da gerçek hayatın bir yansıması değil mi?

sonuçta insanlar takılıyor burada.

çoğu kızla konuşma deneyimim oldu. tek tek hepsine sordum hatta. hepsi dürüstçe anlattı.

ve aynı zamanda yıllarca gözlemde yaptım.

ben fikirlerimin doğru olduğunu düşünüyorum.

ve komplekslerimide aşarak hayatımıda bu şekilde düzenlemeye çalışacağım.

bu arada dediğim gibi andrew tatei hiç okumadığımı belirtmiştim. anlamak istemiyorsun sanırım.

yani bişey diyemeyeceğim o kız seni düzelttiyse ve hala onu düşünüyorsan, ki öyle olmasa açtığın konular hep onun hakkında olmazdı. oturduğun yerde ellerini gökyüzüne aç ve dua ederek onun tekrar gelmesini dile.

benden bu kadar.

ha bu arada kızlar için niye uğraşayım demen tamamen düşük testosteron belirtisi. bir hormon testi yaptırıver. cinsel arzun düşük belli ki.

bu arzu öyle bir arzudur ki adamı düz duvara tırmandırır. ama sağlıklı olanda budur. erkekleri kadınlar için mücadele ettirende bu hormondur zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14A7C28F5 -- 13 Haziran 2024; 21:40:2 >

• Dua etmek bazen işe yarar bazen yaramaz. Allah büyüktür.

Fakat senin için konuşmam gerekirse internetten her bilgiyi elde edemezsin. İnternette her insan burada olduğu gibi samimi iç dökmez veya amacı iyi niyetli olmayabilir. Gerçek hayatın yansıması mıdır? Kısmen. Ancak burada yansıma dediğin şey görecelidir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sana tek tavsiyem, andrew tate falan salla.

fiziğini geliştir. sağlıklı beslen adult filmleri ve malum olayı olabildiği kadar azalt. ayda 1 makuldur. testosteron arttırmak önemli. ama yapay olandan uzak dur. doğal yoldan arttır. araştırarak.

herşey çorap söküğü gibi gelecek zaten. o kadar teorik bilgiye zaten gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14A7C28F5 -- 13 Haziran 2024; 21:42:41 >
  • Onlar zamanla olacak şeyler.

Fakat ben yine mutlu olamayacağım.

Benim kendimi kapatıp bir şekilde şu geleceğimi kurtarıp manifestomu gerçeğe dökmem lazım.

• olursun olursun. bende depresif biriydim. fakat o dediğim dönemde benden mutlusu yoktu evden çıkmamama rağmen.

sonuçta mutluluk dediğin beyindeki bir kaç hormonun etkileşimi.

dopamin fasting olayını araştır. uygulamaya çalış olabildiğince.

beyindeki hormon dengesini düzenler. bütün dinler ve öğretilerde bunun üzerine kurulu zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14A7C28F5 -- 13 Haziran 2024; 21:47:11 >
  • Din beni mutlu etmiyor demişsin. Toplum hasta demişsin.

Toplum niye hasta ? Dinden uzaklaştığı için olabilir mi acaba ?
    Din bir rehberdir. Doğruluk rehberi. Yaşam kılavuzu.

Din demeyin demekle olmuyor.

Yaşamı da, ölümü de durduramıyorsun.

Başına gelecek hiçbir şeyi hastalık vs. bertaraf edemiyorsun.

Hiçbir şeyi kontrol edemiyor, kontrol altında tutamıyorsun.

Ne dilersen dile. Ne istersen iste. Ama önce hayırlısını iste.

Sonra dünyada da, ahirette de hüsrana uğrayanlardan olursun.

İlk emir oku. Kitabı oku.

Emin ol, aradığın cevapları bulacaksın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DİN DİN DİYENLER ZATEN TOPLUMU HASTA ETTİ.

Sonra bunun sol gericileri o sancağı teslim aldı.

İki tarafta aynı amaca hizmet ediyor.

Burada amacım dinlere saldırmak değil. DİN demeyin diyorum çünkü dindarım diyenlerin hiçbirisi bana samimi gelmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E93B1AADE -- 13 Haziran 2024; 21:51:22 >
  • Çok içten ve samimi olduğunu düşünüyorum ve söylediklerine tamamen katılıyorum.

Bu serzenişlerinde sonuna kadar haklısın.

Daha düne kadar olmayan deist kavramı bile ortaya çıktı.

Daha düne kadar olmayan bir kavramın ortaya çıkması bile ne kadar acı ve vahim bir durum.

Ancak seninle şu hususta ayrılıyoruz.

Okumadan gerçekleri bilemezsin.

Din kimsenin tekelinde değil.

Kimseyi, bir toplumu yada bir grubu örnek almak zorunda değilsin.

İnsanların yada grupların yaptığı hatalar, ancak kendilerini bağlar

Onlar yada bunların yada şunların yaptıkları yanlışlar, bizi doğrudan ayırmasın.

Sen hele bir oku.

Dedim ya, aradığın tüm cevapları bulacaksın.

Sağ, sol yada mezhebin bir önemi yok.

Dinde mevlüt bile yok.

Kişilerin yada grupların peşinden koşmak, kullardan herhangi birini yüceltmek yok.

Dinde ayrıcalık, iltimas, torpil, adam kayırma, haksızlık, hukuksuzluk, dalkavukluk yok.

Ben dine saldırmak gibi bir niyetinin olmadığını zaten biliyorum.

Lütfen Türkçe meali bir oku.

Anlamlandıramadığın her bir şeyin anlamını bulacaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mazi09 -- 13 Haziran 2024; 23:0:56 >

• Hocam

Adam sana bildiği tavsiyeyi vermiş

Sen adama saldırıyorsun

Senin amacın akıl almak değil

Büyük ihtimalle terk edildin.

Kadına bir şey diyemiyor sinirini burada atıyorsun

• Ben iyi değilim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Spor beni iyi hissettiriyor ama kısa süreli. Kafayı tırlatacam az kaldı.

• Denendi işe yaramıyor.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.