Şimdi Ara

Ayvalık ? yaşayan, bilen, yorumlar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
2
Favori
26.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Allah izin verirse eğer, Ayvalık tan bir yazlık almayı düşünüyorum en kısa zamanda.
    istanbulda ikamet ediyorum. istanbula yakın olsun dedim. birde gidenler olmuş, çok methediyorlar.

Ayvalığın en güzel yeri neresidir ? sarımsaklı, altınova diye biliyorum.

bütçem 130 bindir yazlık için

geniş bahçeli, çocuklar için ideal olan denize yakın bir yer arıyorum

tavsiyeleriniz önemlidir.

Ayvalık güzelmidir ? artıları, eksileri nelerdir ?
    bu saydığım semtleri güzelmdir?veya başka nerden alabilirim ayvalığa bağlı..

• akçayi tavsiye ederim ayvalıga geçen yaz gittim trafik vardı sahilde
  • safkan Ayvalıklıyım... geldiğinde beklerim
    Sarımsaklı yaz ayları için ideal ama oralardan ev almanı tavsiye etmem
    Altınova çok güzel ama biraz köy havası var canın sıkılır orasınıda tavsiye etmem
    bence en güzel yer Camlık ve ya Cunda adası onun dışında Ayvalık cennet gibi bir yer doğa ile iç içe
    Akrabalarım Emlakcı ve o konuda kendilerine danışa bilirsin eğer bilgi istiyorsan
  • 130-150bin bütçeyle güzel bir yazlık alınabiliyor mu gerçekten?
  • Ah ayvalik.Her yaz gideriz emekli olan amcam 20 sene once falan oraya tasindi istanbula 2 kere mi ne geldi...Cennet gibi yer.Sana yazlik alacagini yeri soyliyeyim.Cunda.Ayvaliga 5-10 dakika.Ayvalik yani.Sarimsaklinin ordaki plajlara 15 dakika.Yazin butun meyhaneler aciktir ve koc'un bile gittigi bay nihat gibi unlu restoranlar var.130 a rahat ev alirsin kalite.İstanbulda 1 miyon dolara satilacak ev cunda da 500 e gitti.Evde hersey amerikan esyali 3 katli dis cephe full yeniydi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KTASCi -- 13 Şubat 2012; 22:41:41 >
  • Tostları güzel oluyor.
  • Yazları arkadaşlarımın yanına gittiğim kürt vs boşnak kavgalarının yaşandığı yer.Küçük köy diye bi yerden paf küf almaya giderdik motorla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: icon

safkan Ayvalıklıyım... geldiğinde beklerim
    Altınova çok güzel ama biraz köy havası var canın sıkılır orasınıda tavsiye etmem
    bence en güzel yer Camlık ve ya Cunda adası onun dışında Ayvalık cennet gibi bir yer doğa ile iç içe
    Akrabalarım Emlakcı ve o konuda kendilerine danışa bilirsin eğer bilgi istiyorsan

Ayvalık merkezden sarımsaklıya kadar yürümüştük bi kere kaç km arası merak ettim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: I need $

Yazları arkadaşlarımın yanına gittiğim kürt vs boşnak kavgalarının yaşandığı yer.Küçük köy diye bi yerden paf küf almaya giderdik motorla.

Ayvalıkta Boşnak nüfusu fazla galiba
  • aile için arıyorum. yani meyhane vs bunlar beni pek açmıyor :)
    çocuklar yeşil alanda yazlık keyfi yapsın istiyorum. denize girsinler , sakin huzurlu bir yer olsun diyorum.
    cunda adasının methini duydum evet

emlak sitelerine bakıyorum 2 gündür. 130 bine inanılmaz güzel yazlıklar var.
    şu havalar düzelsin biraz. bizzat gidip bir kaç gün kalıp yerinde incelemek istiyorum

başka yorum varsa lütfen katılın konuya
  • Raki balik Ayvalik
    Bence akcay altinoluk gibi yerlere bakin ayvalik bi muddetten sonra skabilir bir yerdaha var aklima gelmedi gelince yazarim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzeldir fakat kalabalıktır, pek hesaplı olduğu da söylenemez...
  • 2 yazdır ayvalık'a gidiyorum küçükkuyu'ya gayet güzel yerler hatta ne zaman gitsem icimden geciriyorum iste bi ise sahip oldugum zaman yazlık alıcam burdan diye ama bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Whisky

quote:

Orijinalden alıntı: icon

safkan Ayvalıklıyım... geldiğinde beklerim

Ayvalık merkezden sarımsaklıya kadar yürümüştük bi kere kaç km arası merak ettim ?

valla bi 5 ile 7 km arası

• quote:

Orijinalden alıntı: Bohem74

aile için arıyorum. yani meyhane vs bunlar beni pek açmıyor :)
    çocuklar yeşil alanda yazlık keyfi yapsın istiyorum. denize girsinler , sakin huzurlu bir yer olsun diyorum.

şu havalar düzelsin biraz. bizzat gidip bir kaç gün kalıp yerinde incelemek istiyorum

Altinovaya bak hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: actafool

Raki balik Ayvalik
    Bence akcay altinoluk gibi yerlere bakin ayvalik bi muddetten sonra skabilir bir yerdaha var aklima gelmedi gelince yazarim

Ören ya da güre
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bohem74

aile için arıyorum. yani meyhane vs bunlar beni pek açmıyor :)

Bizim bir plajimiz vardi her sabah gidiyorduk cundadan cikip 15-20 dakikada ve plajin yarisi cim yarisi kum iskeleden falan giriyorsun tam cennet adini unuttum simdi.Dediginiz gibi cok guzel evler var 130'a...Fakat arkadaslarin dedigi gibi(aslinda her yerde oldugu gibi) biraz pahalidir ama bodrum , antalya vs yerlere gore ucuzdur bayagi ve o kadar senedir gidiyorum merkez disinda ve bayram gunleri haric asiri bi kalabalik gormedim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KTASCi -- 13 Şubat 2012; 22:52:57 >

• Tuz gölünün oralarda yazlığımız var.
    Ama tabii cennet gibi bir yer diyemem Ayvalık için, çok kalabalık.

@*Whisky : Vardır 14 km falan. Tabii ayvalık merkezden bilmiyorum, ordans adece arabayla geldik de arkadaşlarla gitmiştik yürüyerek. Upuzun yol, git git bitmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ted Mosby

Tuz gölünün oralarda yazlığımız var.

@*Whisky : Vardır 14 km falan. Tabii ayvalık merkezden bilmiyorum, ordans adece arabayla geldik de arkadaşlarla gitmiştik yürüyerek. Upuzun yol, git git bitmiyor.

Sırf sahili güzel diye gitmiştik o kadar yola da değdi açıkcası

• quote:

Orijinalden alıntı: *Whisky

quote:

Orijinalden alıntı: Ted Mosby

Tuz gölünün oralarda yazlığımız var.

Sırf sahili güzel diye gitmiştik o kadar yola da değdi açıkcası

Sahili güzel de ne zaman gitsek aşırı kalabalık.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.