Şimdi Ara

bıraktım.. shift + delete the end.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben böyle oyunun ta..... adalet yok tam bir zaman kaybı hayat sömüren lanet bir şey bu oyun şeytanın deccalin oyunudur bu oyun amerikanın oyunudur bırakın silin shift + delete yaptım yarın zaten memlekete gidiyorum dahada oynamıyacam forumada girmeyeceğim herkes allaha emanet olsun . bıktım artık yazıklar olsun o kadar emegime çabama aklıma düşünmeyen beynime . beynimden geriye ne kaldıysa kullanıcam artık bir dahada online oyun falan oynamam zaten son gençlik hatam olur umarım herkese kolay gelsin.. bu arada oyuna başlayalı daha 1 yıl oldu 82 adet herom var o kadar oynamışım ki s2 de başlayan arkadaşımdan daha çok normal game oynamışım ve rankedlarımda cabası. 1 yılda hayatımı kararttı sömürdü beynimi yedi bu oyun.

• 4 kez birakip geri basladim bu oyuna. Ve hepsinde silmistim. Gercekten birakcaksan guvendigin arkina sifreni ver degistirsin bi daha o hesaba hic girme

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • GeyikVakti kullanıcısına yanıt
    girecek olan hesap bulur girer zaten yine bende kota sıkıntısı var zaten bir yere gidip yüklemeyede üşenirim satma çabasındayım hesabıda 50 liraya elden çıkarabilirsem çıkarıcam.
  • Kümen nedir bu kadar bıktın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • we'll miss u

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DurBirDakika kullanıcısına yanıt
    lige gold 3 başladım nerde elohell adam varsa denk geldi 10 kere küme düştüm en sonunda gold 5 te elo hell oldum. dün gold 5 te serideydim ilk maç mide biri master aldı lockladı direk 2 16 maç oynadı diğer maçıda kaybedince seri iptal oldu hep aynı dandirik sebeblerle yerimde saydım nasıl bir politikaları varsa artık her el bakıyorum solo mu aldım karşıdaki en iyi adam bende küme olarak bakıyorum yani adc mi aldım direk karşıdaki kümesi en yüksek adam bana gelir bizim takım ya fena ezer alırız yada fena ezilir kaybederiz her lane çöker hep aynı senaryolar normal game takılıyordum o da sarmıyor artık girmem bi daha umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: faheka

lige gold 3 başladım nerde elohell adam varsa denk geldi 10 kere küme düştüm en sonunda gold 5 te elo hell oldum. dün gold 5 te serideydim ilk maç mide biri master aldı lockladı direk 2 16 maç oynadı diğer maçıda kaybedince seri iptal oldu hep aynı dandirik sebeblerle yerimde saydım nasıl bir politikaları varsa artık her el bakıyorum solo mu aldım karşıdaki en iyi adam bende küme olarak bakıyorum yani adc mi aldım direk karşıdaki kümesi en yüksek adam bana gelir bizim takım ya fena ezer alırız yada fena ezilir kaybederiz her lane çöker hep aynı senaryolar normal game takılıyordum o da sarmıyor artık girmem bi daha umarım.

Lige ben de g3 de başladı şu an gold 1 im yakın sürede plat olacağım ama inan bana plat elo da aynı diamond a kadar bu böyle devam ediyor femek ki yeteri kadar iyi oynamıyoruz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Just Cause 3 Tools
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende birakmistim 2yada 3 ay oldu geri basladim dun

• bunlar zaman buldugunuzdan dolayı. farklı bir işe yönelince aklınıza oyun gelmeyecek
  • Vala bana sorarsanız sadece lol deil Tüm FPS ve Moba oyunlar vakit kaybıdır bana Göre hiç bir getirisi yok anlık Eğlence dopamin ve adrenalin salgılatıyor sadece bu yüzdende bağımlı yapıyor cunku aynı heyecanı MMorpgde yasayamıyorsun

Ama mmorpgninde avantjları var soyleki; Misal gece arkadaslarında dungeon raid girip gunluk esya düşürme sansına sahipsin.Kendi çbanla yaptıgın itemlerle pvp yaparsın.
    Olmadı Sadece Pazar ve upgrade yaparak bile eğlenebilirsin.Ve bir kaç ay sonra basladın noktadan çok daha ilerde olma şnsın var Daha fazla saygı duyarlar(Ego tatmini açısından) Yani devamlı bir ilerleme oldugundan bana göre
    Mobada ise sürekli yerinde sayıyorsun sakın bana ama lig sistemi var filan demeyin 3-5 sene oynadıktan Plat diamondda olsanız geriye baktıgında Koca bir hiç kalıcaktır elinizde.
    Kısacası
    MMorpg>FPS ve Moba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheHiddenCarry -- 16 Nisan 2015; 14:46:26 >
  • 2 gün sonra yine yüklersin

hesabı pasla oynarız
  • hocam mmorpg lerde sevmediğim 2 özellik var

1) Şans
    2) Para

bu 2'si beni mmorpgden soğutuyor.
  • Shift delete ile oyun silindigi nerde gorulmus. Hadi simdi bilgisayarinin c surucusundeki riot games klasorune git ve oyna.

• Geçen sezon westte diamond2'ydim oyuna ara vermiştim.Şimdi gold1'de zorlanıyorum demek ki artık iyi değilim, iyi olsam taşırdım.
  • Sezon 1den beri oynuyorum. Son 6 aydır bıraktım. Zaman kaybı sadece

• Ben de bırakalı 3 hafta oldu. Gerçekten kafa rahat. 40dk 40dk iyi sömürülmüşüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrashBone

hocam mmorpg lerde sevmediğim 2 özellik var

1) Şans
    2) Para

bu 2'si beni mmorpgden soğutuyor.

Asıl şans işi bu LOL denen illetde var , takım iyi düzgün bişeyse kazanıyosun , 4 tane malı verirse yanına kaybediyosun , MMORPG lerde ise herşey emek (bi kaç tane istisna elbet vardır , parayı yatıranın direk kral olduğu) . Bilgisayar kaldırsa direk bi MMORPG yüklüycem ama kaldırmıyor Bi 4Story yi kaldırıyodu onda da oyuncu falan kalmadı yani en son öyleydi şuan bilgisi olan varsa yazsın da geri başlayalım

• Bende çok gümüş belalarını çektim bronzu hiç görmedim kümeyle alakalı kendin olgunlaşınca daha iyi maçlar ve daha iyi insanlarla karşılaşıyorsun gümüş 5 25 lpden plat 3 e çıktım tamam çok sinir edenler oldu konu acmadım kızdım ama yılmadımda sen iyi oynayıp moral verirsen takımdakilerde oynar kendini geliştir derim ha kotam yetmiyor dersen orasıbaşka
  • Ben oyun bırakmaya karar verdğimde kısayol siliyorum. Simgesini görmeyince aklıma da gelmiyor sonra internette gezerken reklamını görüyorum masaüstüne kısayol atıp tekrar giriyorum oyuna.
  • insanları oyundan soğutmaya çalışmayın. zaman geçirmek için oynanır zaten oyunlar. sizin mantığınızla hiç bi oyun oynanmamalı o zaman? lol'ı bırakıp başka oyuna başlayacaksan dediğinin bi anlamı kalmıyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.