Şimdi Ara

Bırakın artık herkese Leon önermeyi! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
2
Favori
5.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lotus1

quote:

Orijinalden alıntı: Belenenses

quote:

Orijinalden alıntı: lotus1

Fiyat / performans arabasıdır kendisi...

Örneğin 1.2 tsi dsg fiyati yaklaşık 56 bin, 0-100 değeri 10 sn, ankara ortalama tüketimi 5.3 lt. (Rahat yol, sakin kullanım, bazen sehir ici bazen cevre yolu) , mqb platformu, kalitesi fena değil, görünüşü iyi.

Resimdeki değer depo ram soldurulduğundaki değerdir, araçda kar lastikleri mevcut ve araç 29 bin km de.
     Bırakın artık herkese Leon önermeyi!

55 ortalama sürat bildiğin uzun yolun 90 la sryredilmiş halidir

Burada halasına dayısına komşusuna araba bakan çoluk çocuk olduğu kadar , araba kullanan insanlar olduğunuda unutmamak lazım

55 ortalamaya karma diyorsan 10 ortalamaya ne diyeceksin ? Garaj da yerinde saymış mı diyeceksin ?

Benim Ankara`daki ortalamam bu. Ben ne yapayım ortalama hızım yüksekse. Zaten şartları belirttim. Sıkışık trafik demedim. Rahat trafik ve hız kurallarına uyularak yapılan ortalama. Megane 1.5 dci aracımla da aynı kullanımda aynı değerleri yakalıyordum.

Megane 1.5 dci - Seat Leon 1.2 Tsi DSG

Trafik olmayan güzergahta tüketim kasılarak yapılan sürüşte (muhtemelen 70'e sabitlenmiş) iki araçta 55 km/h ortalama hızda 5,5 lt yakıyorsa ....................,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 6bin lira mevzu değilse verilir o zaman. Kafayı çalıştır paşam, 2.elde o para satana döner zaten...
    Edit: derdin ışıksa sanayide yapılır 400e

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C E B R A I L -- 8 Aralık 2014; 12:58:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: go-suto

6bin lira mevzu değilse verilir o zaman. Kafayı çalıştır paşam, 2.elde o para satana döner zaten...
    Edit: derdin ışıksa sanayide yapılır 400e

Herkes senin kadar zeki olsa, o Golf 70.000TL olurdu çaktırma.

O led farı da 400TL'ye yaptır sana 800TL de ben vereceğim. %200 karlı iş nasıl? Tam da Ağaoğlu fotoğrafına uygun.

• DSGzede olduğumdan mütevellit, 116bin kmlik Golf6yı (TDI.comf) 47e verdim 2010 model; 3 parça bayii çıkışı boyalı 1 parça da benden, arka tampon denişik.
    ilanın 2.günü İstanbuldan gelip aldılar kardeşim bi an duraksamadılar bile. Dedim o kadar araç vardı ilanda neden bu? Apaçi Farları çok sevmişler

Peki ya Leon? Clionun yanında Symbol gibi 2.elde Dacia gibi hatta. İzmirde satışları bitik, Mazdayla başabaştı sen düşün,ıyy..
    Herkes benim gibi zeki olsa alırdı bi Cruze takardı tüpü ohh (şaka ha yapman öle)

Bu VAG grubu rebadge'i keşfetti Amerikalılardan 40 sene sonra. Gel gör ki Amerikanları batıran da bu oldu netekim...
  • Tamam anlaşıldı bundan sonra golf öneririz o zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozr2pkr -- 8 Aralık 2014; 14:20:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Belenenses

dizel 1.6 en dolu sıfır golf 60000 TL
    dizel 1.6 en dolu sıfır focus 60000 TL
    dizel 1.6* en dolu sıfır corolla 60000 TL
    dizel 1.6 en dolu sıfır megane 60000 TL
    dizel 1.6 en dolu sıfır leon 60000 TL
    ....
    ....
    vs.

hangisini alırdınız ?

Honda civic alırdım.
  • Bak DSG olmıycak ama, illa yetkili servise göstermen lazım iyi niyet şeysi için.bi de ışık pakedi olcek. Metalik renk dha iyi ama siyah olmıycak tuborgcu arabası sanıyorlar. TDIysa eğer 90bg değil 110beygir olanı olcak ama highline pahalı olabilir Comfort en iyisi...üff al Cruzu geç :)))

• Technotronic kullanıcısına yanıt
    Aynen :)

• ama cruze prestijli değilki
  • Ls plus alcan, arka cama Osmanlı tuğrası yapıştırtcan :)

• quote:

Bak DSG olmıycak ama, illa yetkili servise göstermen lazım iyi niyet şeysi için.bi de ışık pakedi olcek. Metalik renk dha iyi ama siyah olmıycak tuborgcu arabası sanıyorlar. TDIysa eğer 90bg değil 110beygir olanı olcak ama highline pahalı olabilir Comfort en iyisi...üff al Cruzu geç :)))

Hocam sevdim seni. İki uc mesajinla bile anlasiliyor ki muhabbet adamsin. Mesajlarini daha cok goruruz umarim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ls plus alcan, arka cama Osmanlı tuğrası yapıştırtcan :)

Aracin onundeki koca haça inat

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lotus1 L kullanıcısına yanıt
    Hayatlarında Seat Leon almamış belkide içine bile oturmamış kimseler sizin kendi aracınızla paylaşımlarınıza ahmakça yorum yapıyor.

Gerçekten çok sabırlısınız.

Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CAD34

Düne kadar beğenirdim Leon arabaları. Özellikle Apollo Mavisini. Ama artık dünden itibaren eski üyeler bilir, forumda ki VAG fanatiği olup VW ve VW grubu arabalarını ölümüne savunan aşırı fanatik olan ve forumdan da süresiz uzaklaştırılan malum şahıs nedeni ile LEON arabalardan ve VAG grubundan soğdum. Aman benden uzak dursun LEON ve VW grubu Allaha ve bu fanatiğe yakın olsun.

Cihan abiyi yedirmeyiz!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

quote:

Düne kadar beğenirdim Leon arabaları. Özellikle Apollo Mavisini. Ama artık dünden itibaren eski üyeler bilir, forumda ki VAG fanatiği olup VW ve VW grubu arabalarını ölümüne savunan aşırı fanatik olan ve forumdan da süresiz uzaklaştırılan malum şahıs nedeni ile LEON arabalardan ve VAG grubundan soğdum. Aman benden uzak dursun LEON ve VW grubu Allaha ve bu fanatiğe yakın olsun.

Aman yedirme abini. Marka fanatiği olmuş, gözü dönmüş ömrü hayatında tek bildiği araba VW ve VAG grubu olan abin hayırlı olsun sana.

• quote:

quote:

quote:

Aman yedirme abini. Marka fanatiği olmuş, gözü dönmüş ömrü hayatında tek bildiği araba VW ve VAG grubu olan abin hayırlı olsun sana.

Hocam ben nasıl VAG'ı sevmiyorsam ya da siz nasıl nefret ediyorsanız bir başka insanda VAG'a hayran olabilir. Gayet doğal bir şey yani bu.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam ben nasıl VAG'ı sevmiyorsam ya da siz nasıl nefret ediyorsanız bir başka insanda VAG'a hayran olabilir. Gayet doğal bir şey yani bu.

Hayranlık ve sevmek başka, ama ölümüne ve kırıcı bir şekilde sevmek başka. Ve üstelik adam sahibi dahi olmadığı bir VW modelinin kusurunu kendi face sayfamda paylaştım diye neler yazdı çizdi. Adam bana Toyota aldım diye tavır yaptı ya. Sanki ben ona aldım arabayı. Sanki o verdi parasını. Böyle bir zavallı insan. Yüzüne karşıda söyledim ama adam sabit.

• quote:

Orijinalden alıntı: FreePhone

Hayatlarında Seat Leon almamış belkide içine bile oturmamış kimseler sizin kendi aracınızla paylaşımlarınıza ahmakça yorum yapıyor.

Gerçekten çok sabırlısınız.

Saygılar.

Teşekkür ederim. Sabır önemli. Hele bu forumda çok önemli :)

Pek konuyla alakası yok ama, ben normal hızımda giderken yanımdan yaklasik 200 ile bir motor beni teğet gecmisti ve makas atarak ilerdeki kirmizi isikta durmustu. Kalkista artislik yaparken motor altindan kaydi ve dustu. Kalkip kaldirima yurudu. Yanina gidip kizmistim duzgun kullan diye.
    Burada konusunu actim. Acmaz olaydım. :) forumdakilerin beni suclamasina mi yanayim, ispat isteyenlere mi yanayim yoksa motor surucusunun sana ne demesine mi :)

Neyse, leon bir araba sonuçta, biniyoruz gidiyoruz. Araba dediğin nedir, hepsi aynı :)

• İtalya'da doğdu, Türkiye'de büyüdü, Etiyopya'da öldü!
    Resim bana ait.

• lotus1 L kullanıcısına yanıt

Güle güle kullanın...
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.