Bildirim
Bırakın artık herkese Leon önermeyi! (9. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
-
-
DSGzede olduğumdan mütevellit, 116bin kmlik Golf6yı (TDI.comf) 47e verdim 2010 model; 3 parça bayii çıkışı boyalı 1 parça da benden, arka tampon denişik.
ilanın 2.günü İstanbuldan gelip aldılar kardeşim bi an duraksamadılar bile. Dedim o kadar araç vardı ilanda neden bu? Apaçi Farları çok sevmişler
Peki ya Leon? Clionun yanında Symbol gibi 2.elde Dacia gibi hatta. İzmirde satışları bitik, Mazdayla başabaştı sen düşün,ıyy..
Herkes benim gibi zeki olsa alırdı bi Cruze takardı tüpü ohh (şaka ha yapman öle)
Bu VAG grubu rebadge'i keşfetti Amerikalılardan 40 sene sonra. Gel gör ki Amerikanları batıran da bu oldu netekim... -
Tamam anlaşıldı bundan sonra golf öneririz o zaman
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozr2pkr -- 8 Aralık 2014; 14:20:56 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Belenenses
dizel 1.6 en dolu sıfır golf 60000 TL
dizel 1.6 en dolu sıfır focus 60000 TL
dizel 1.6* en dolu sıfır corolla 60000 TL
dizel 1.6 en dolu sıfır megane 60000 TL
dizel 1.6 en dolu sıfır leon 60000 TL
....
....
vs.
hangisini alırdınız ?
Honda civic alırdım. -
Bak DSG olmıycak ama, illa yetkili servise göstermen lazım iyi niyet şeysi için.bi de ışık pakedi olcek. Metalik renk dha iyi ama siyah olmıycak tuborgcu arabası sanıyorlar. TDIysa eğer 90bg değil 110beygir olanı olcak ama highline pahalı olabilir Comfort en iyisi...üff al Cruzu geç :)))
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen :)
ama cruze prestijli değilki -
Ls plus alcan, arka cama Osmanlı tuğrası yapıştırtcan :)
quote:
Orijinalden alıntı: go-suto
Bak DSG olmıycak ama, illa yetkili servise göstermen lazım iyi niyet şeysi için.bi de ışık pakedi olcek. Metalik renk dha iyi ama siyah olmıycak tuborgcu arabası sanıyorlar. TDIysa eğer 90bg değil 110beygir olanı olcak ama highline pahalı olabilir Comfort en iyisi...üff al Cruzu geç :)))
Hocam sevdim seni. İki uc mesajinla bile anlasiliyor ki muhabbet adamsin. Mesajlarini daha cok goruruz umarim.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: go-suto
Ls plus alcan, arka cama Osmanlı tuğrası yapıştırtcan :)
Aracin onundeki koca haça inat
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayatlarında Seat Leon almamış belkide içine bile oturmamış kimseler sizin kendi aracınızla paylaşımlarınıza ahmakça yorum yapıyor.
Gerçekten çok sabırlısınız.
Saygılar. -
quote:
Orijinalden alıntı: CAD34
Düne kadar beğenirdim Leon arabaları. Özellikle Apollo Mavisini. Ama artık dünden itibaren eski üyeler bilir, forumda ki VAG fanatiği olup VW ve VW grubu arabalarını ölümüne savunan aşırı fanatik olan ve forumdan da süresiz uzaklaştırılan malum şahıs nedeni ile LEON arabalardan ve VAG grubundan soğdum. Aman benden uzak dursun LEON ve VW grubu Allaha ve bu fanatiğe yakın olsun.
Cihan abiyi yedirmeyiz!!! -
quote:
Orijinalden alıntı: nk061
quote:
Düne kadar beğenirdim Leon arabaları. Özellikle Apollo Mavisini. Ama artık dünden itibaren eski üyeler bilir, forumda ki VAG fanatiği olup VW ve VW grubu arabalarını ölümüne savunan aşırı fanatik olan ve forumdan da süresiz uzaklaştırılan malum şahıs nedeni ile LEON arabalardan ve VAG grubundan soğdum. Aman benden uzak dursun LEON ve VW grubu Allaha ve bu fanatiğe yakın olsun.
Cihan abiyi yedirmeyiz!!!
Aman yedirme abini. Marka fanatiği olmuş, gözü dönmüş ömrü hayatında tek bildiği araba VW ve VAG grubu olan abin hayırlı olsun sana.
-
quote:
quote:
quote:
Aman yedirme abini. Marka fanatiği olmuş, gözü dönmüş ömrü hayatında tek bildiği araba VW ve VAG grubu olan abin hayırlı olsun sana.
Hocam ben nasıl VAG'ı sevmiyorsam ya da siz nasıl nefret ediyorsanız bir başka insanda VAG'a hayran olabilir. Gayet doğal bir şey yani bu.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Hocam ben nasıl VAG'ı sevmiyorsam ya da siz nasıl nefret ediyorsanız bir başka insanda VAG'a hayran olabilir. Gayet doğal bir şey yani bu.
Hayranlık ve sevmek başka, ama ölümüne ve kırıcı bir şekilde sevmek başka. Ve üstelik adam sahibi dahi olmadığı bir VW modelinin kusurunu kendi face sayfamda paylaştım diye neler yazdı çizdi. Adam bana Toyota aldım diye tavır yaptı ya. Sanki ben ona aldım arabayı. Sanki o verdi parasını. Böyle bir zavallı insan. Yüzüne karşıda söyledim ama adam sabit.
-
quote:
Orijinalden alıntı: FreePhone
Hayatlarında Seat Leon almamış belkide içine bile oturmamış kimseler sizin kendi aracınızla paylaşımlarınıza ahmakça yorum yapıyor.
Gerçekten çok sabırlısınız.
Saygılar.
Teşekkür ederim. Sabır önemli. Hele bu forumda çok önemli :)
Pek konuyla alakası yok ama, ben normal hızımda giderken yanımdan yaklasik 200 ile bir motor beni teğet gecmisti ve makas atarak ilerdeki kirmizi isikta durmustu. Kalkista artislik yaparken motor altindan kaydi ve dustu. Kalkip kaldirima yurudu. Yanina gidip kizmistim duzgun kullan diye.
Burada konusunu actim. Acmaz olaydım. :) forumdakilerin beni suclamasina mi yanayim, ispat isteyenlere mi yanayim yoksa motor surucusunun sana ne demesine mi :)
Neyse, leon bir araba sonuçta, biniyoruz gidiyoruz. Araba dediğin nedir, hepsi aynı :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Güle güle kullanın...
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X