Dün dişlerime tel takıldı doktor bazı şeyleri yasakladı erik, zeytin, kola, fanta... falan ama meyveli maden suyu falan serbest dedi. acaba bira, bu maden suyu grubuna mı giriyor, yoksa gazlı içecek mi? Gece zaten uyuyamadım çok fena ağrı var hala, ağrı kesici içtim gargara falan aldım ama fayda etmiyor yemek yiyemiyorum adam gibi. çok rahatsızım kırıp atasım geliyor napmam lazım daha önce ya da halen tel kullanan arkadaşlar bi yardım ederse memnun olurum.
Arkadaşımda takdırdı 2-3 güne geçiyor sabret pipet kullan çorba felen öyle takıl.
Arkadaşım alkolik birşey olmuyordu
quote:
Orijinalden alıntı: AnotheRDie
Arkadaşımda takdırdı 2-3 güne geçiyor sabret pipet kullan çorba felen öyle takıl.
Arkadaşım alkolik birşey olmuyordu
Benim kız arkadaşımda takıyor yaklaşık bi senedir. Bira sorun olmuyor ama... Kişiden kişiye de değişir.
quote:
Orijinalden alıntı: Doobly
Benim kız arkadaşımda takıyor yaklaşık bi senedir. Bira sorun olmuyor ama... Kişiden kişiye de değişir.
Alıntıları Göster
no ss no güven demezler umarım ilk 4 gün falan ağrı yapar sonra alışırsın
quote:
Orijinalden alıntı: Majorümsü Minör
Alıntıları Göster
Bizim de arkadaşa takmışlardı tel, köpek gibi dilini dışarıda tutuyordu. Öyle daha rahat oluyormuş, acımıyormuş. Sen de dene istersen.
quote:
Orijinalden alıntı: TK14
Bizim de arkadaşa takmışlardı tel, köpek gibi dilini dışarıda tutuyordu. Öyle daha rahat oluyormuş, acımıyormuş. Sen de dene istersen.
Alıntıları Göster
bira asitlidir. kola gibi. pipetle iç. tabi ne zevk alırsın bilemem
quote:
Alıntıları Göster
geçmiş olsun ben de bu yakınlarda taktırcam
kola sız nasıl yaşıyacam bilmiyorum ama maden suyuna yüklencez demekki
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-43F737972
Alıntıları Göster
alkol drek asitli olduğu için yasakmış glb bira ztn asitli
quote:
Orijinalden alıntı: Doobly
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Doobly
quote:
Alıntıları Göster
Pipetle deneriz
Maden suyunda asit var diye düşünüyordum ama içmem de bi sakınca yokmus Bira da o tarzdır diye düşünüştüm ama değil sanırsam
quote:
Orijinalden alıntı: A ®h Pozitif
quote:
Orjinalden alıntı: Doobly
Alıntıları Göster
sende inandın tel takıldı banad abaşta kola sakız asitli içecek vsvs yasak dedi. uymuyorum bir zararınıda görmedim zaten hatada toplasan 3 kere en fazla kola zevkimiz var onuda içmeyelimmi
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-43F737972
Alıntıları Göster
Ben de taktırdım 2 sene önce bitti. Ben abanıyodum herşeye , kola cips allah ne verdiyse. Kişiden kişiye değişiyor etkileri. İlk taktırdığım gün o dişlerin ağrısı , çürük değil ; telin yaptığı basınç insanı öldürüyor. Ama sonu çok güzel oluyore. Hatta resimler duruyorsa ilk ve son halini buraya koyarım .
quote:
Orijinalden alıntı: emure
sende inandın tel takıldı banad abaşta kola sakız asitli içecek vsvs yasak dedi. uymuyorum bir zararınıda görmedim zaten hatada toplasan 3 kere en fazla kola zevkimiz var onuda içmeyelimmi
Alıntıları Göster
Ben çok fazla alkol kullanırım. 2 sene dişim telli gezdim ve içmediğim hafta yoktur
Tabii ne olur ne olmaz ister ilk hafta veya ilk ay bekle.
quote:
Orijinalden alıntı: DerelictHuman
Ben çok fazla alkol kullanırım. 2 sene dişim telli gezdim ve içmediğim hafta yoktur
Tabii ne olur ne olmaz ister ilk hafta veya ilk ay bekle.
Alıntıları Göster
3 ay sonunda içebilirsin yavaştan dedi ben de arkadastan duydum kola falan içince ilginç bir sarılık bırakıyormus dişlerde kendiside uymamıs ama arada bir çekiyormus kolayı
quote:
Orijinalden alıntı: Joe Barbaro
3 ay sonunda içebilirsin yavaştan dedi ben de arkadastan duydum kola falan içince ilginç bir sarılık bırakıyormus dişlerde kendiside uymamıs ama arada bir çekiyormus kolayı
Alıntıları Göster
kanka bende taktırdım 2 sene ilk 3 gün böle yemek yiemieksin cok garip bi hissi war gerçekten yaşamayan bilmio.ben 2 sene boyunca kolada içtm ekmek arası da yedim birada içtim hiç bişey olmuyo fakat böle ekmek arası felan yerken patates kızartması o kare şeyler kırılıp telde askıda kalabiliyo . ama sakın ama sakın sabah akşam fırçalamayı unutma yoksa cıktıgında iz kalıyo
quote:
Orijinalden alıntı: HoodRide
kanka bende taktırdım 2 sene ilk 3 gün böle yemek yiemieksin cok garip bi hissi war gerçekten yaşamayan bilmio.ben 2 sene boyunca kolada içtm ekmek arası da yedim birada içtim hiç bişey olmuyo fakat böle ekmek arası felan yerken patates kızartması o kare şeyler kırılıp telde askıda kalabiliyo . ama sakın ama sakın sabah akşam fırçalamayı unutma yoksa cıktıgında iz kalıyo
Alıntıları Göster
Ben her gün 4-5 tane cam şişeden maden suyu içiyorum sade. Bağımlısı oldum artık. Öneririm arkadaşım. Bira falan kesmez sonra Hele susadıktan sonra yavaş yavaş değil de bir anda hepsini mideye indirince çok pis rahatlatıyor insanı.
quote:
Orijinalden alıntı: Fail3d
Ben her gün 4-5 tane cam şişeden maden suyu içiyorum sade. Bağımlısı oldum artık. Öneririm arkadaşım. Bira falan kesmez sonra Hele susadıktan sonra yavaş yavaş değil de bir anda hepsini mideye indirince çok pis rahatlatıyor insanı.
Alıntıları Göster
up arkadaslar bana daha takılmadı ama 1-2 güne takılcak. cok zarar verir mi bira içmeden duramıyorum
Joe Barbaro
kullanıcısına yanıt
çok kasmayın için tabiki fazlada içmeyi ben diş teli ile kolada içtim maden suyuda içki de ama sakın sakız çiğnemeyi ben denedim ama sonra bir daha yapmadım teli ve yapıştırıcıyı becerir
quote:
Orijinalden alıntı: lahm
up arkadaslar bana daha takılmadı ama 1-2 güne takılcak. cok zarar verir mi bira içmeden duramıyorum
1. ayın sonunda hala kurallara uyuyorsan azimlisin demektir
quote:
Orijinalden alıntı: thenefy
quote:
Orijinalden alıntı: lahm
1. ayın sonunda hala kurallara uyuyorsan azimlisin demektir
hocam tel daha takılmadı sadece damagımda aparat var simdi. üst dislerimin genislemesini saglıyacak.
dısarıda üni okuyorum arada arkadaslarla bira partisi yapıyoruz yada dogum günleri fln oluyor kola alıyoruz mecbur ben icmedim simdiye kadar. teller takılırken tekrar soracagım arada icsem bisey olur mu diye. eger olur derse icmem kesin kararlıyım yani birdaha ugrasamam bu dislerle.