diyanet eski başkanı ve egitim komisyonu üyesi tayyar altıkulaç türbanlı bir öğrencinin finallere türbanla girelim bize yardım edin demesi üzerine altıkulaç:
ben sizin türbanla evde oturmanızı degil.başınızı açarak finallere girmenizi öneririm dedi.
diyanetin eski başkanının ve egitim de hizmet veren bir kişinin bu sözü gerçekten çok önemli.ülkede böyle ,insanlar daha fazla çogalmalıdır.ya evde oturup ülkeye bir yararları olmayacak ülkeyi geri götürecekler yada başlarını açarak çağdaş medeni bir insan gibi ülkeye yararları dokunacak.
blader nedir bu senin basortululerle alip veremedigin ! ikide bir bizim kutsal saydigimiz degere saldirma. yazidaki yorumunda "başlarını açarak çağdaş medeni bir insan" demissin yani basi ortulu olanlar (annelermiz veya ablalarimiz) cagdaslik ve medenilikten geridemi yasiyorlar demek istiyorsun. veyahutta kutsalligina inandigimiz degerlere saldirarak cıngarmi cikarmak istiyorsun.
Elbiselere takılıp kalmak ancak cahil insanların yapacağı şeyler Banderas sana yakışmıyor.
millet aya çıkıyor bunlar hala baş örtüsüyle ugraşıyor benim gıcık gittigim konu bu.başı açıklar medenidir çünkü kuralları en azından bilir.baş açmayı dinsizlik gibi yorumlamaz.ATATÜRK ilkelerine bağlı kalmayı ve şehitlere sayğı duymayı tapma olarak görmez.herkesin görüşüne saygılı olun bak benimde formda hoşlanmadıgım yazılar var ama kimseye niye böyle düşünüyorsun diye sataşmam.ancak sataşanlarada en alasından cevabını veririm. sonuçta burada benimde bir yorumum bulunsun.çünkü ben öyle istiyorum.
şu an sen de baş örtüsüyle uğraşıyorsun onu unutma
mewluth lafi agzimdan aldin, benden cok yasayacaksin :)
banderas uurasma insanlarla herkesin inanci kendine. morux birak su ortu meselesini yaw
Birkaç bin yıllık geleneği, Banderas istediye mi ya da Tayyar efendi istedi diye mi ortadan kaldıracaklar yahu. Donkişotluk yapmayın lütfen. Belki istediğin olacak ama sen herhalde göremeyeceksin dediklerini.
Adı geçen Tayyar efendi Türkiyede Sünni kesimin dini liderliğini yapmıştır. Oysa Alevi kesimin diyanette temsilinde de oturun evinize demişti. Yani işine gelene he diyen bir adamı hesaba almamanızı diliyorum. Banderasın buna dayanarakta Faşizan bir görüş bildirmesi ve yorum yapması da ilginç. Şu an ülkede herkes (kadınlar tabiki) başını açsa, tüm dertlerimiz bitecek gibi bir mantıksızlık çok garip ve aynı şekilde herkes kapansa tüm dertlerimiz bitecek mantığı da gariptir. O zaman gidin Hintlilere de söyle ineğe tapmasınlar. Falan vs. Bu konular bu ülkede bu kafalar olduktan sonra çok tartışılır ve birşey elde edilmez. O yüzden kendinizi yormayın. Çünkü hep ülke böyle anlamsız tartışmalara çekiliyor. Saygılar.
banderas başı açıklar medenidir deme hakkını nereden alıyorsun.ayrıca şehitlere saygı duymayan vatanı bölmeye çalışan zaten *****dir.sanki başını kapatanlar vatan haini gibi yazı yazmışsın.heralde bu yazıyı hiç düşünmeden ve yanlı olarak yazmışsın.biz başı açıklara herhangi bir kulp takmayıp hoşgörüyle yaklaşıyorsak aynı saygıyı onlardan beklemek bizim de hakkımız.
banderas bu konu biraz baydı galiba ne dersin başörtüsünden başka ilgi alanın yokmu mesela bilgisayar gibi
dursun +1
Tayyar altıkulaçın öyle söylediğini nereden duydun ya da okudun.
cumhuriyet milliyet sabah birde yanılmıyorsam star gazetesinde.televizynlarda söyledi. sonuçta komisyonda 12 kişi var bu sadece birisinin sözü.ama gerçegi görmeye başladılar en azından.
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Banderas</i> <br />millet aya çıkıyor bunlar hala baş örtüsüyle ugraşıyor benim gıcık gittigim konu bu.başı açıklar medenidir çünkü kuralları en azından bilir.baş açmayı dinsizlik gibi yorumlamaz.ATATÜRK ilkelerine bağlı kalmayı ve şehitlere sayğı duymayı tapma olarak görmez.herkesin görüşüne saygılı olun bak benimde formda hoşlanmadıgım yazılar var ama kimseye niye böyle düşünüyorsun diye sataşmam.ancak sataşanlarada <font color='red'>en alasından cevabını veririm.</font id='red'> sonuçta burada benimde bir yorumum bulunsun.çünkü ben öyle istiyorum. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
dikkat edin her an küfür edebilir.
haklısın o yüzden ben de zaten polemiğe girmemeye çalışıyorum.
Banderas kutsal degerere saldırmamalısın !!! ben ataturku fazla sevmem ama onun hakkında ileri geri konusuyom mu ? sen de basortusunu sevmeyebilirsin o zaman sen de saldırma dini ve milli degerlere sen de ben gibi yap kimseye akrısma bu ulkede basortululerin yasama hakkı yok mu yaww mini eteklilerin hakkı var da onların yok mu ? o yuzden napacakmısız herkes bildiği gibi yasasın kardes kardes yasayalım
türban birilerinin biyerlerine mi batıyo ne!?!? illa kıç baş mı açmak lazım.. türbana karşı olanların mantığı ne anlamış diğilim!? büyük ihtimalle inancı zayıf insanların işlerine gelmemesinden öte bişi diğil..onlar ölmeyecek toprağa girmeyecek yaa onlar hesap vermeyecek yaa..haa onlara sorsan inanırlar onların inancı var ama sözde icraatta bişi bulamassın..yaww hadi takmıyosun taktırmıyosun takanlara pok atmaa..yok pok atacaksan o zaman senin inancından imanından şüphelenirim..haa inancın yoq imanın yoq allahın emrine karşı geliosan zaten sonun belli..haa bu inançlara laf söleyenin ben aklına gelen her küfürü en ağır küfürü ediyorum..inanmamaları beni ilgilendirmezz ama laf söleme cüretinde bulunmasın o kansızlar..
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by dogal</i> <br />türban birilerinin biyerlerine mi batıyo ne!?!? illa kıç baş mı açmak lazım.. türbana karşı olanların mantığı ne anlamış diğilim!? büyük ihtimalle inancı zayıf insanların işlerine gelmemesinden öte bişi diğil..onlar ölmeyecek toprağa girmeyecek yaa onlar hesap vermeyecek yaa..haa onlara sorsan inanırlar onların inancı var ama sözde icraatta bişi bulamassın..yaww hadi takmıyosun taktırmıyosun takanlara pok atmaa..yok pok atacaksan o zaman senin inancından imanından şüphelenirim..haa inancın yoq imanın yoq allahın emrine karşı geliosan zaten sonun belli..haa bu inançlara laf söleyenin ben aklına gelen her küfürü en ağır küfürü ediyorum..inanmamaları beni ilgilendirmezz ama laf söleme cüretinde bulunmasın o kansızlar.. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
+1 helal olsun .
abicim bu insanlar ,hani starda bazı akşamlar gündem diye bir prog. çıkıyor orda tospağa ağızlı bi tane şişko varya işte o zihniyetteki insanlar. bunları galeye filan almıcan ama gelip adamın damarına basıyorlar işte.
en ala küfürleri etsen bile bunlara iltifat olur.
medeniye galebe ilm' iledir. kufur yakişmaz. inanca saygı... sadece bunu kavrasa insanlar yeter