Şimdi Ara

Bir yeşilçam sokağı yapılsa hoş olmaz mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adamlar caddelerine sinema yıldızlarının isimlerini yazıp ölümsüzleştirmişler. Bizde istiklali baştan aşağa şunun gibi bir yeşilçam bulvarına çevirsek hoş olmaz mı ya.

Bir yeşilçam sokağı yapılsa hoş olmaz mı?

imreniyor insan görünce. düşünsenize ne güzel olur. sadri alışık, ayhan ışık, ekrem bora, türkan şoray, filiz akın,gülşen bubikoğlu... güncellerden Kenan imirzalıoğlui, yetkin dikinciler, kıvanç tatlıtuğ...saadet ışıl aksoy, tuba büyüküstün, özgü namal...

nasıl olur ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apeka -- 25 Eylül 2010; 15:49:14 >

• Güzel olur gerçekten, bir de sanat galerileri olur, kültür merkezleri öyle bir sokak olmalı. Gerçekten mükemmel olur
  • Kenan imirzalıoğlu

kıvanç tatlıtuğ

gibi öküzler sanatçı değil ki,

filiz akın, ayhan ışık, türkan şoray, ekrem bora, ediz hun, şaziye moral, danyal topatan, göksel arsoy, nubar terziyana hakaret olur, eger o öküzlere sanatçı dersek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MANADAM

Kenan imirzalıoğlu

kıvanç tatlıtuğ

filiz akın, ayhan ışık, türkan şoray, ekrem bora, ediz hun, şaziye moral, danyal topatan, göksel arsoy, nubar terziyana hakaret olur, eger o öküzlere sanatçı dersek.

Kıvanç Tatlıtuğ'u bilemem de Kenan İmirzalıoğlu gayet de iyi bir oyuncu. Böyle bir sokak yapılırsa efsanelerin yanında yer alması fazla abes kaçmaz. En azından ümit verenler, gelecek vaad edenler vs. gibi bir bölümde olabilir hatta olmalıdır da
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1881

quote:

Kenan imirzalıoğlu

kıvanç tatlıtuğ

Kıvanç Tatlıtuğ'u bilemem de Kenan İmirzalıoğlu gayet de iyi bir oyuncu. Böyle bir sokak yapılırsa efsanelerin yanında yer alması fazla abes kaçmaz. En azından ümit verenler, gelecek vaad edenler vs. gibi bir bölümde olabilir hatta olmalıdır da

beyler üstte yer verdiğim ''holywood walk of fame'' modelinde kurbağa kermit in bile bir yıldızı var caddede. tabiki kıvançta olacak kenanda olacak. bunlar bizim ünlülerimiz. beğenmediğiniz-beğenmediğimiz kıvanç için arap kızları hayran sayfaları açıyor. bunlar türkiyenin markalarıdır. sanatçı olamasalarda yıldızlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: bsarsilmaz

quote:

quote:

Kenan imirzalıoğlu

kıvanç tatlıtuğ

beyler üstte yer verdiğim ''holywood walk of fame'' modelinde kurbağa kermit in bile bir yıldızı var caddede. tabiki kıvançta olacak kenanda olacak. bunlar bizim ünlülerimiz. beğenmediğiniz-beğenmediğimiz kıvanç için arap kızları hayran sayfaları açıyor. bunlar türkiyenin markalarıdır. sanatçı olamasalarda yıldızlar.

Haklısınız. Bunun için belediyeleri şehir bölge planlama birimleri ile görüşmek gerek, mail atılabilir tabi ne kadar umursarlar bilinmez.

• quote:

quote:

Kenan imirzalıoğlu

kıvanç tatlıtuğ

Ben beğenmiyorum hele kabadayı filminde şener şene bakın, birde bu adama, aralarında dağlar kadar sanatçı olma farkı var,
    ha belki umud vaad edenler arasında belki olabilir, Türk sinema tarihini incelediğimde hiç bir yere şu an onu koyamıyorum.

bsarsilmaz,

evet sanatçı olmaları bence çok zor eskilerin yanında ama dediğiniz gibi yıldızlardır belki aklı havadaki genç kızlarımızın gönüllerinde.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Var mı böyle bir dizi
    11 ay önce açıldı
    Çok hoş bir şarkı değil mi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Kenan imirzalıoğlu

kıvanç tatlıtuğ

Ben beğenmiyorum hele kabadayı filminde şener şene bakın, birde bu adama, aralarında dağlar kadar sanatçı olma farkı var,
    ha belki umud vaad edenler arasında belki olabilir, Türk sinema tarihini incelediğimde hiç bir yere şu an onu koyamıyorum.

bsarsilmaz,

evet sanatçı olmaları bence çok zor eskilerin yanında ama dediğiniz gibi yıldızlardır belki aklı havadaki genç kızlarımızın gönüllerinde.

Katılıyorum kardeş

• Bizde olmaz bu işler , olur olmaz isimlerle doldururlar yıldızları...
  • Herşeyde olduğu gibi bunda da özenti oluruz ne güzel.
  • güzel olurda herseyden önce su eski filmleri restore etselede adam gibi kaliteyle izlesek...
  • Müthiş fikir.Çok gaza geldim şuan.Ama bizde çok karıştırırlar , birilerini unuturlar kargaşa çıkar.Yüzümüze gözüme bulaştırırız.
  • Çok güzel olur,dünyaca ünlü olmasa da çoğu, kalbimizdeki ve hafızamızdaki yeri ayrı ayrı hepsinin.Böyle bir Anılar Sokağı yaparak,Türk sinemasında gerçekten emeği geçen, unutulmaya yüz tutmuş değerlerimizi, hak ettikleri şekilde onurlandırmak için güzel bir çalışma olacağı düşüncesindeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilm-i yorum

Herşeyde olduğu gibi bunda da özenti oluruz ne güzel.

böyle şeyde özentilik olmaz, romalılar imparatorların büstlerini caddelere dikiyordu diye tüm dünya roma imparatorluğu özentisi mi şimdi. güldürme insanı !!!

quote:

Orijinalden alıntı: popeye85

güzel olurda herseyden önce su eski filmleri restore etselede adam gibi kaliteyle izlesek...

çok haklısın ya. bunun için ayrı bi başlık açsana. sen açmazsan ben açacağım çünkü. Dijital olarak restore edilmesini istediğiniz filmler diye...

quote:

Orijinalden alıntı: St.Rendroy

Müthiş fikir.Çok gaza geldim şuan.Ama bizde çok karıştırırlar , birilerini unuturlar kargaşa çıkar.Yüzümüze gözüme bulaştırırız.

kolayı var...sinema eleştirmenleri belirlesin isimleri. attila dorsay, lin taşçıyan kafa kafaya verip biliste hazırlasa kimsenin itiraz edeceğini sanmıyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: @RİF_D

Çok güzel olur,dünyaca ünlü olmasa da çoğu, kalbimizdeki ve hafızamızdaki yeri ayrı ayrı hepsinin.Böyle bir Anılar Sokağı yaparak,Türk sinemasında gerçekten emeği geçen, unutulmaya yüz tutmuş değerlerimizi, hak ettikleri şekilde onurlandırmak için güzel bir çalışma olacağı düşüncesindeyim.

turistik bir proje olmaz zaten... hani kültür başkentiyiz ya 7. sanat'ı destekleme adına şık bir adım olur sadece.

• quote:

Neden bu kadar ezik hissediyorsun kendini?
  • taşlar sökülüp çalınabilir :))
  • ilk önce istiklal caddesine adam gibi taş döşesinler ondan sonra başka işlerle ugraşırlar.
    adam gibi ne meydanımız ne de sokagımız var.
    hergün milyonların gectigi istiklal caddesisi arap mahallelerine benzemekte...
    her gectigimde sinirden sövüyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktayd -- 28 Eylül 2010; 15:47:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: melis ari

taşlar sökülüp çalınabilir :))

yok artık
  • quote:

quote:

Fikir bize ait değil.
    Sen niye benim hislerimle ilgili kesin yargıda bulunuyorsun ?

@bsarsilmaz

Bal gibi de olur.
    Romalılar imparatorların heykellerini dikiyodu bilmem kaç yıl önce.Bu insanlık kültürüne bi armağandır.
    Bu ünlülerin isimlerini kaldırım taşlarına yazma sadece Hollywood'da var benim bildiğim.Başka yapan eden ülke yok.
    Aynısını yapan tek ülke olursak bal gibi de özentilik olur.
    Bari aklına gelmişken böyle değilde farklı bi yöntem gelseydi.İlla kaldırım taşı mı olması gerekir ?

Yap bi sokağı baştan sona tüm Yeşilçam üstadlarının resimleriyle çok mu zor ? Binaların duvarlarına işle resimlerini yıllarca kalsın.Altlarına da kısa biyografiler.
    Ya da İstanbul'da uzunca bi caddeyi yeşil çam ağaçlarıyla doldur.Özel bakım gerekir mi bilmem ama her ağacın dibine/sağına/soluna bilmem neresine üstadların resimlerini işlettir.
    Bak al sana fikir.
    Laf atmaya ne kadar müsaitsiniz.
    Ayrıca taşlar sökülüp çalınır diyen arkadaş doğru demiş.Koskoca otobüs durağını çalıyolar yerdeki isim yazılı taşı 1 gecede çalarlar.

• quote:

quote:

quote:

Fikir bize ait değil.
    Sen niye benim hislerimle ilgili kesin yargıda bulunuyorsun ?

Çünkü yazdığın cümlede hislerini kesin olarak göstermişsin. Fikir bize ait olmayabilir ama vefa göstermek için illa özgün bir proje mi olmalı?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.