Etrafımdaki arkadaşlara bakıyorum .Herkes bir şeye gönül vermiş .Yani ne bileyim birisi
fanatik beşiktaşlı, kimisi motor aşkıyla yanıyor kimisi araba .Bazısı sagopa kajmer fanı .Bunlar
örnekti .Herkes bir şeye gönül vermiş böyle .Siyaset olsun bişey olsun .Daha aklıma niceleri geliyor .
Neyse konuya gelecek olursam bende bişeylerden azar azar var .Yani tam olarak hayatımın parçası
yapamıyorum .Eskiden dövüş sanatları tutkum vardı mesela .Şimdi arada spora gidiyorum arada
photoshopla ilgileniyorum yada blog yazıyorum vs .Ama tam olarak yani ismail diyince arkadaşlarımın
aklına ne geliyor bilmiyorum .
Tam olarak sorunu anlatamadım sanırım .İlgilenen olursa teşekkür ederim .İyi forumlar .
quote:
Orijinalden alıntı: Ronald Weasley
Aynı durumdayız
Ama bak şunlar güzel şeyler bir müzik seç kendine senin müziğin olsun duyan herkes seni hatırlasın Bir koku seç aynı şekilde birisi o kokuyu alınca gözleri senin arasın seninle özdeşlessin o koku
bir şeye bağlanmayı bende çok istiyorum ama her şeyden azar azar var yani birisi beni tanıtmaya çalışsa sürekli değişen birisi der herhalde
Cevabın için teşekkürler .
Aslında her şeyden azar azar olması kötü değil .Herşeyin fazlası zarar demiş atalarımız .Ama ne bileyim işte.
Seni de NoWhereIstan‘a bekleriz. :)
ben de öyleyim. her şeyden azar azar olması daha iyi katılıyorum hiçbir şeye körü körüne bağlanmak iyi değil kanaatindeyim boşver