Şimdi Ara

Bir VW Başaran Oto- DSG Şanzuman Kurbanı Hikayesi Daha (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
374
Cevap
2
Favori
70.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
208 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vw yıllardır bu sorunu cözmedin ne inatcıymışsın.......
  • Gizli sekmeden girip baktım ne demiş diye. Yine saçmalamış
    Aynısını diyor. Adamların 6 aylık F150 satışı neden ülkemizin 1 yıllık satışına eşit belli oluyor. Adamlar büyük ve güçlü araçlar biniyor. Ha 2025'te girecekmiş 508 GT iyi satar.
    Plastik kokulu demişsin, aracın ne merak ediyorum. A3/Superb/Passat kullanmış biri olarak onlar ile aynı kalite araç 508 diyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gunpower-storm

Gizli sekmeden girip baktım ne demiş diye. Yine saçmalamış
    Aynısını diyor. Adamların 6 aylık F150 satışı neden ülkemizin 1 yıllık satışına eşit belli oluyor. Adamlar büyük ve güçlü araçlar biniyor. Ha 2025'te girecekmiş 508 GT iyi satar.
    Plastik kokulu demişsin, aracın ne merak ediyorum. A3/Superb/Passat kullanmış biri olarak onlar ile aynı kalite araç 508 diyorum.
    Yapma hocam bende 508 ile Passat'a bindim ama 508 ile passat çok farklı karakterdeler. 508in malzeme kalitesinin b8 Passat ile alakası yok, keza yol tutuş bakımından da.
  • Kardeşim madem bu kadar sıkıntılı, bizim millet niye golf, passat diye ölüyor? Anlamak güç gerçekten.
  • caspento kullanıcısına yanıt
    Passatı az kullandım, B7 Passat.
    Unutmayın ki B7 passat deri değildi, ama fiyatı aynı.
    Allure deri. Hissiyat farklı geldi.

• caspento kullanıcısına yanıt
    He yol tutuşu için 508 moose testte Passat'a hükmediyor.

• Hocam adamın 30 bin kmde aracının şanzımanı dağılıyor serviste bin tl ye ücretsi değiştirdim diye sevinç çığlıkları atıyor. DSG fanları var bunlar bi acayip tarikat :) yurtdışında vw diyorki arızalı şanzımanlar geri çağırıp değiştiriyor Türkiye’de vw nin kabul ettiği şanzıman sorununu fanları kabul etmiyor :) anlamak gerçekten güç :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çöpwagen bir düzeltemedi şu şanzıman işini. Hoş motorları da pek sağlıklı değil ya neyse...

• Bende de skoda vardı titreme geç algılama yapıyordu servis yazalım atalım dedi ve ücret 250 ₺ dedi neden dedim araç 2015 trafiğe çıkışlı tüm bakımları hep servise yapılıyor dedim olmaz dediler bende sattım aranayı sonradan öğrendim 5 yılı doldurunca aracın yaşı isterse sabah akşam yetkili serviste kalsın iyi niyet garantisini kabul etmiyorlar,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanlar babasını savunmuyor bu dsgciler kadar, sanki kendileri üretiyor satıyor. Vw adam akıllı bir otomatik şanzıman koyduğunda bunlar işsiz kalacak. Ayıplı mal işte kardeşim nesini anlamıyorsunuz? Hadi iyi niyet vs. Diyip fazla masraf çıkarmadılar sana ( ki onun parasını mecburi servisten çıkarıyor) saatli bombaya binmek bu kadar keyifli mi? Gösterin tepkinizi ya hakkınızı versinler ya da şanzıman değişsin, kimsenin akıl sağlığı ne zaman bozulacak diye düşünmekten bozulmasın. Eşim de kullandığı için mecburen otomatik kullanıyorum, 1 doğuşun mafyavari haraçları, katı tutumu, 2 vw bayilerinin dünyaları ben yarattım havaları, 3 DSG benim için vw i bitiriyor. Ayrıca tam otomatik dururken manuel ama robotize edilmiş bir şanzımana binmek te ne bileyim🤔

• Passenger kullanıcısına yanıt
    Geniş araç arayışımız için az önce Octavia baktık.
    145.100₺ dediler, 1.0 TSI, DSG.

DSG şikayetleri çok fazla, insan çekiniyor almaya dedim.
    Garantiden değişiyor dedi.
    Sorun nedir dedim.
    Park ederken, önce N modu, el freni ve sonrasında P modu şeklijde yapmak gerekiyor dedi görevli.
    Sırf bu yüzden arıza çıkarıyormuş.
    Ayrıca bir de bu yüzden DSG kullanıcılarına "bilgisizler" dedi satıcı arkadaş. Yani sorun yaşayanlar bu şekilde park etmedikleri için sorun yaşıyormuş.

Teknik konulara pek girmedi görevli arkadaş. Başka bir bayiiden tekrar bilgi almaya çalışacağım.

Şu DSG işi olmasa müthiş araç gerçekten, tam bir aile aracı.

• Robinson_Crusoe kullanıcısına yanıt
    Kardeşiö bunu DSG fanları duymasın :))) Adamlar haplanmış resmen

• quote:

Orijinalden alıntı: planetech

İnsanlar babasını savunmuyor bu dsgciler kadar, sanki kendileri üretiyor satıyor. Vw adam akıllı bir otomatik şanzıman koyduğunda bunlar işsiz kalacak. Ayıplı mal işte kardeşim nesini anlamıyorsunuz? Hadi iyi niyet vs. Diyip fazla masraf çıkarmadılar sana ( ki onun parasını mecburi servisten çıkarıyor) saatli bombaya binmek bu kadar keyifli mi? Gösterin tepkinizi ya hakkınızı versinler ya da şanzıman değişsin, kimsenin akıl sağlığı ne zaman bozulacak diye düşünmekten bozulmasın. Eşim de kullandığı için mecburen otomatik kullanıyorum, 1 doğuşun mafyavari haraçları, katı tutumu, 2 vw bayilerinin dünyaları ben yarattım havaları, 3 DSG benim için vw i bitiriyor. Ayrıca tam otomatik dururken manuel ama robotize edilmiş bir şanzımana binmek te ne bileyim🤔
    Skodanın karşısında VW vardı. Gitmişken bir Golf deneyelim dedik. Plaza görevlisi bizimle hiç ilgilenmedi. Hatta masasına gidip hoşbulduk dedim. Garip garip bakıştık. Golf düşünüyoruz dedim arabayı gösterdi, sağolsun biz görmüyoruz çünkü. Biz aracın sağını solunu inceliyorken gidip masasına oturdu.
    Çok garibime gitti. Çıkarken de ayıp olmasın diye teşekkür ettik. Hatta rahatsız ettiğimiz için özür bile dileyecektik ama
    Neyse sonunu sert bağlamamak için devam etmiyorum.

Ford bayiine gittik orada da aynı güler yüz ve müthiş alaka ile karşılandık.
    Ne oluyor hiç anlamadım. Alacağımıza mı inanmadılar yoksa satmak mı istemiyorlar bilemedim.
    "Aha orada arabalar bakıyorsanız bakın, alıyorsanız alın. Sözleşmeyi falan da kendiniz hazırlayın sizle uğraşamayız" gibi tavırlar.

• erdoganb E kullanıcısına yanıt
    Yav hocam aracın beyni olan mekatronik binlerce araçta arızalı ve kullanımla hiç alakası yok. Dediğin gibi çok güzel araç ama bu dsg işi mahvediyor. Bende arayıştayım fazla seçenek yok piyasada maalesef. Arkadaşım 2016 model aldı senin baktığından şanzımanı değişti garantiden şimdi satıyor. Uzun lafın kısası dsg şanzıman maalesef çöp

• planetech P kullanıcısına yanıt
    Hangi hapı kullanıyorlar acaba resmen DSG keşi olmuşlar :)))

• mekatronik adını duyunca bana bi dandiklik hissi geliyor.
  • Peki hangi otomatik şanzıman iyidir?

• yhackup kullanıcısına yanıt
    Tam otomatik şanzımanlar.
    Kullanan markalar:
    Honda
    Suzuki
    Subaru
    Peugeot
    Citroen
    DS
    Opel
    Fiat(bazı modeller)
    Volvo(2015 sonrası veya T3)
    Toyota(CVT, daha sağlam diyorlar)
    Nissan(CVT ayrı olay, ama DSG'den sağlam)
    BMW
    Mercedes(7G DCT dışında)
    Audi(üst uç modellerde 8 ileri tiptronic)
    Tam otomatik olmasada CVT listede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunpower-storm -- 24 Ağustos 2019; 20:22:24 >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.