Şimdi Ara

Bir VW Başaran Oto- DSG Şanzuman Kurbanı Hikayesi Daha (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
374
Cevap
2
Favori
70.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
208 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Belki siz onu eskitemediniz ama eminim toyotanin o kabiz eden sanzimani sizi eskitmistir yeterince.
    Bilinler bilir leş bir şanzıman. Saglam olmasi rahat oldugu manasina gelmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başka ülkelerde 5 yıl 10 yıl garanti olayı ülkelerin tüketici olan vatandaşlarını korumaları, sahip çıkmaları sonucu gelmiştir. Bizim ülkemizde vatandaşına sahip çıkan, onları öncelikli gören bir hükümet yok.Varsa yoksa firmalar, şirketler. Hükümet olmadan Türkiye'de DSG ve benzeri sorunlar cozulmez, çözülemez. Daha hükümet mevcut yasalarda şirketlere, firmalara söz geciremiyor. Şirketin, müteahhİTin biri ağladı mi hemrn hükümet desteği geliyor. Vatandaş öncelikli bir yapıya geçmeden düzelecek birşey beklemeyin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dsg küfür kısaltması gibi

• Direk Servise Gider diyenlerde var :))

• quote:

Orijinalden alıntı: miravoğlan

Direk Servise Gider diyenlerde var :))
    Her yola geliyor, geçen bir akrabayı seat-Skoda-wosvos Yanyana bayileri olan bir mekandan kurtardım adam Fransız araçlarını görünce bunlar arabaysa almayı düşündüğüm vag araçları ne diyor

• 48000 km iyi dayanmış, benin skoda dsg li aracım 15000 (onbeşbin :) km de arıza verdi neyseki garantiden hallettik
    peki buna servis ne dese beğenirsin; aynen aktarıyorum : " biz bu arızayı 100 binden sonra bekleriz normalde " yani garanti bittikten sonra gömecektik diyor ....
  • rbcntechnic R kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle çin malı plastik aksama sahip SEAT aracınız var diye DSG yi bu kadar savunuyorsanız arkadaşların dediği gibi yazık...
    Powershiftler 2014 den beri kuru tiplerindeki kavrama değişimi dışında sorunsuz. Dizel otomatik 2015 ford focuslarla kulannılmaya başlayan tipi son derece sorunsuz. İstisnalar her araçta vardır. Ama ben bunu Ford ların içinde yaşayan biri olarka söyleyebilirim.
    ZF şanzımanlar binekten tut , ağır yük araçlarına , otobüslere kadar her türlü araçta kullanılan en sağlam şanzımanlardır. 50 bin olmadan titreme başladığını söylemen bile dünyadan ne kadar bi haber olduğunuzu gösteriyor. DCT lerden kastın Hyundaidekilerse hiç öyle genel bir sorun duymadım. Keza yok. Her araç insan yapımı hepsinde kusurlar çıkar. Ancak DSG VW nin kabul etmesi gereken ancak etmediği, insanları sırf yetkili servislere köle etmek için kullandığı bir sistem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AFV -- 24 Ağustos 2019; 13:37:28 >
  • Bu DSG sorunlumu değilmi şöyle anlayabilirsiniz arkaşlar. Ben istanbulda yaşıyorum. Maslak Atatürk oto sanayisi var biliyorsunuz. İnanılmaz boyutta ve Türkiyenin en iyisi. Burada bir kaç şanzımancı var gırtalağa kadar şanzıman dolular. Bunlara gelenlerden kaçta kaçı DSG şanzıman onu bir sorun bu size yeter zaten :)

• Azıcık anlıyorsan oku

www.quora.com
    Why are Renault, Citroen, Peugeot, and Dacia not sold in the USA? - Quora
    https://www.quora.com/Why-are-Renault-Citroen-Peugeot-and-Dacia-not-sold-in-the-USA

aBd iZiN vErMeYOr çÜnkÜ çÖp

Fanboyluğun da alemi yok yiğidi öldür hakkını yeme.

Ya da şöyle mi deseydim acaba?

"Abee Meireles Meireles"

• AFV kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir çekiciye sorsakta en çok vw taşıdığını belirtecektir. Çekiciler bile şanzıman sorunu hakkında bilgili kalanların hikayesini dinleye dinleye.. Yalnız bizim DSG fanları yolda da kalsalar bin tl işcilik ücretini ödeyerek şanzımanı değiştirdim diye övüne övüne anlatıyorlar :)) yav demiyor ki bu araç 40 binde 50 bin de 3-4 yıllık araç niye şanzımanı patladı... Tam kapitalist oyun

• DSG olmayan otomatik ww modelleri hangileri arkadaslar?
    Jetta, Golf almayi dusunuyorum.

• cermin007 kullanıcısına yanıt
    Emin değilim ama öyle bir şans yok diye biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: AFV

Kesinlikle çin malı plastik aksama sahip SEAT aracınız var diye DSG yi bu kadar savunuyorsanız arkadaşların dediği gibi yazık...
    Powershiftler 2014 den beri kuru tiplerindeki kavrama değişimi dışında sorunsuz. Dizel otomatik 2015 ford focuslarla kulannılmaya başlayan tipi son derece sorunsuz. İstisnalar her araçta vardır. Ama ben bunu Ford ların içinde yaşayan biri olarka söyleyebilirim.
    ZF şanzımanlar binekten tut , ağır yük araçlarına , otobüslere kadar her türlü araçta kullanılan en sağlam şanzımanlardır. 50 bin olmadan titreme başladığını söylemen bile dünyadan ne kadar bi haber olduğunuzu gösteriyor. DCT lerden kastın Hyundaidekilerse hiç öyle genel bir sorun duymadım. Keza yok. Her araç insan yapımı hepsinde kusurlar çıkar. Ancak DSG VW nin kabul etmesi gereken ancak etmediği, insanları sırf yetkili servislere köle etmek için kullandığı bir sistem.
    Çin malı plastik ha

Ben DSG yi savunmuyorum. Servis kayıtlı araçlara Firmanın sahip çıkmasını savunuyorum.

Firma dese ki İyi niyet diye birşey yok.

Servis kayıtlı da olsa tüm araçlar DSG bozulunca para ile tamir ettirilecek o zaman karşı çıkar duruma müdehale ederiz.

Zamanında Doğuşun sitesine Facebook sayfasına çokça yazdık.

''DCT lerden kastın Hyundaidekilerse hiç öyle genel bir sorun duymadım.''

Bak adamlar 6 yıl garanti verdiği araçların şanzımanı arızalanınca hemen yan çizip 2 yıl garantili parça statüsüne sokmaya çalışıyor.

Çift kavrama tüm araçlar risktir.

Ben tekrar çift kavrama araç alacak olsam. Servis kayıtlı DSG şanzımanlı bir araç alırım.

Bir VW Başaran Oto- DSG Şanzuman Kurbanı Hikayesi Daha

• quote:

Orijinalden alıntı: AFV

Bu DSG sorunlumu değilmi şöyle anlayabilirsiniz arkaşlar. Ben istanbulda yaşıyorum. Maslak Atatürk oto sanayisi var biliyorsunuz. İnanılmaz boyutta ve Türkiyenin en iyisi. Burada bir kaç şanzımancı var gırtalağa kadar şanzıman dolular. Bunlara gelenlerden kaçta kaçı DSG şanzıman onu bir sorun bu size yeter zaten :)
    Bende cep telefonu servisiyim.

Burada Her yer iphone bordu ile dolu.

Iphone telefonları kronik sorunlu sakın anlayın
    Servis kayıtlı araç olupta garantisi bitti diye reddedilen araçlar var. Böyle genel geçer bir kabul yok. Adam seni bağlamış yetkili servise 50 liralık işe 250 lira yazıp yıllarca paranızı alıyorlar sonra iyi niyet diye seviniyor insanlar. Ayrıca bahsettiğin 15 binlik bakımlarda ödediğin fiyat sadece DSG içinse yazık diyecek birşey yok.
    Şikayet.com da hakkında şikayet bulamayacağın marka yok. Oradan okuduklarını kanıt gibi sunman gülünç. İnsanların ağzına pelesenk olmuş en arabadan anlamayan adamın dahi sorunlu oluşunu bildiği bir makineyi orda bulduğun bir kaç şikayetle ak a çıkarmaya çalışman daha da gülünç. Oran olarak bir dsg ye ulaşması mümkün değil. Aynı DCT şanzımanı ABD de de satıyor mesela onun hakkında dava yok. Ama DSG hakkında var.
    Kesin öyledir. 200 liralık motor yağına serviste 500 lira verip sonra aracım servis kayıtlı ne güsel iyi niyete sokuyorlar diyen adamlara hep inanmışımdır.
    Garantili Iphone ise korkma bir şey olmaz :))))) Yalnız her sene yetkili serviste bakımını yaptır birde anakartı bozulunca sadece işcilik parası vererek bin tl kadar hemen değiştiriverirler :))) Garanti bitmeye yakında üstün ahlak davranışı sergileyerek sorunsuz diye satarsın :))

Örneklemeye çalıştım olay bu :) Hocam bu tercih VW in kendisi dünyada sorunlu şanzıman olduğunu kabul etmekte sen karşı çıksanda :) Yeni jettasınada gördüğün gibi sorunsuz DSG sini koymamış tam otomatik sisteme geçmiş . Bu bir tercih meselesi tartışmaya gerek yok umarın tatilde ailenle şanzımanın patlamaz 👍

• AFV kullanıcısına yanıt
    Yv hocam bunlar büyülenmiş. Adam birde Amerika ‘da garantiyi 10 yıl /160 bin km yapıyor olaylardan sonra. Yukarıda örneği var adamın 30 bin km de şanzımanı patlamış bin tl ye işcilik ücreti ödeyerek yaptırdım diye sevinip övünerek anlatıyor:)))) Birde bunu yaptırması için Köle gibi 7 yıl boyunca Doğuş holdingi desteklemek zorunda. VW nin kendş resmi yazısı var araçları geri çağırıyorum şanzımanın çöp olduğunu biliyor Tr dede belki aynısı olacak fakat DSG fan boyları izin vermiyor sorunsuz diyorlar :))

• quote:

Orijinalden alıntı: miravoğlan

Garantili Iphone ise korkma bir şey olmaz :))))) Yalnız her sene yetkili serviste bakımını yaptır birde anakartı bozulunca sadece işcilik parası vererek bin tl kadar hemen değiştiriverirler :))) Garanti bitmeye yakında üstün ahlak davranışı sergileyerek sorunsuz diye satarsın :))

Örneklemeye çalıştım olay bu :) Hocam bu tercih VW in kendisi dünyada sorunlu şanzıman olduğunu kabul etmekte sen karşı çıksanda :) Yeni jettasınada gördüğün gibi sorunsuz DSG sini koymamış tam otomatik sisteme geçmiş . Bu bir tercih meselesi tartışmaya gerek yok umarın tatilde ailenle şanzımanın patlamaz 👍
    6 yıllık aracın 1 lira vermeden kavramasının değiştiğini defalarca belgeleri ile attım. Daha fazla konusmaya gerek yok.

Her gelen Vw düşmanına tek tek resim atamıcam

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.