Şimdi Ara

bir türlü iptal edemediğim internet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Superonline ın binamıza gelmesi sebebiyle eve fiberoptik internet çektirtik. e dolayısyla eski adsl şirketim olan dsmartnet i arayarak iptal ettirmek istediğimi söylediğim ve 72 saat içinde geri dönüş yaparak beni arayacaklarını söylediler ancak 5 gün geçmesine rağmen ne arayan vardı ne soran bende açtım müşteri hizmetlerine ancak 1 saat uğraşmama rağmen bir türlü müşteri temsilcisine bağlanamadım.(zaten o sinirle bağlansam kesin söverdim) her neyse şimdi benim askerlik çok yakın yani acilen iptal etmem ve faturayı alıp superonline a fakslamam gerek. Ben şimdi bir smileadsl bayisine gitsem hemen o gün içnde ödemem gereken parayı ödeyip iptal ettirdikten sonra çıkabilirmiyim. adsl ini iptal ettiren arkadaşlar yardımcı olabilirler mi?
    Not: dsmartneti almayı bırakın gördüğünüz yerde anında kaçın ben aldım çok pişmanım ulaşabileceğiniz birini bile bulamıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hancock06 -- 3 Ağustos 2012; 16:14:45 >

• Fturana bak orda adreslerini görürsün ordaki fax numarasına bir fax çek yada iadeli taahütlü mektup yolla en güzeli .
  • eyvallah dostum çok sağolasın

HTC One (M8)

HTC UltraPixel™ // HTC Duo Camera // HTC Motion Launch™ // Zoe™ // HTC BoomSound™

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.