Şimdi Ara

Bir Türlü Düzeltemediğim Sorun Hakkında Yardım Edin ;_;

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, sizden uzun zamandır baş edemediğim eksikliklerim hakkında yardım istiyorum.

Oyunu 4 yıldır oynuyorum sezon 4-5-6 gold bitirdim ama az rank atarak. Suan silver 2 yim ilk 10mac ile.

Oyuna bikac ay ara verdim ama e-spor ve forumu takip ediyorum hatta az olsada oynuyorum. Oyun bilgim ortalama hatta üst seviye diyebilirim ama kendime güvenmedigim icin adc mid top oynayamam oynasamda tank alıp pasif bi sekilde takıma destek olurum.

Destek mainledim ve bitek onda iyi olduğumu düşünüyorum. Ormanda da %45 gibiyim.
    Ama o oynayamadığım kendime güvenmedigim seçimler yüzünden kendimi kötü hissediyorum. Hicbir oyunu ilk bakışta taşımışım gibi gözükmüyor bu yüzden. Adc veya fio graves cass syndra yasuo lee ve bunlar gibi çoğu heroyu almam oynamam çünkü korkuyorum elim ayağım titriyor beklentim cok üst düzey oldugu icin.

Sizden bu konuda yardım, tavsiye istiyorum. Kendimi geliştirmek için ve daha üst liglere çıkmam için artık 2. 3. şahış değil de 1. şahış olmalıyım bazı maçlarda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyun bilgini kullanabilmen için skill setinden tam verim alabileceğin daha basit ve güçlü şampiyonlar öğren. Kendini rahat hissetmeye elbet başlarsın. Sadece destek main olduğun için biraz last hit çalışman gerekebilir.

Korkunun kaynağıysa az dereceli maç atman ve ondan dolayı maçları önemli hissetmen ki bu çok normal. Hesabında bir sezonu feda edip maç spam olayına girmen gerekebilir yoksa diğer sezonlarda da benzer senaryolar yaşama ihtimalin yüksek.

Beklentilerini korku olarak değil, özgüven olarak kullanmaya bak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Paul Scholes

Oyun bilgini kullanabilmen için skill setinden tam verim alabileceğin daha basit ve güçlü şampiyonlar öğren. Kendini rahat hissetmeye elbet başlarsın. Sadece destek main olduğun için biraz last hit çalışman gerekebilir.

Korkunun kaynağıysa az dereceli maç atman ve ondan dolayı maçları önemli hissetmen ki bu çok normal. Hesabında bir sezonu feda edip maç spam olayına girmen gerekebilir yoksa diğer sezonlarda da benzer senaryolar yaşama ihtimalin yüksek.

Beklentilerini korku olarak değil, özgüven olarak kullanmaya bak.

Maç spamlama olayını lys sonrası fazlasıyla yapmayı planlıyorum zaten bu sezonu en kötü gold bitirmek istiyorum ödülleri almak için daha yukarısi icin bi hedefim yok bu sezon.

Orianna cok safe pick gibi geliyor bana. Ara sıra mide alıp oynardım ama bir gün sydra geldi karşıma ve 1/8 dim oyun ortalarında. O günden beri orianna oynamıyorum. Tüm güvenim kolayca kırılıyor böyle.

• En başta bir kere kötü gittim diye üzülme.Herkesin kötü kastığı maçlar olur.
    Kimse oyuna rolleri bilerek başlamıyor, oynayarak gelişirsin diğer rollerde.Oynadığın ligde kimse senden daha iyi değil, zaten öyle olsalar aynı ligde olmazdınız.
    Öğrenmek istediğiniz şampiyonu normal oyunda al oyna biraz.Sonra da derecelide al rahat bir şekilde oyna.Böyle böyle gelişirsin.

Midde orianna safe pick ama bu onun güçsüz olduğu anlamına gelmez.Koridoru da late'i de çok güçlüdür.Syndra'ya karşı tavsiyem seviye 1de e başlayıp 1-2 vuruşluk oto atak takasına girmen.Düşük eloda insanlar şampiyonlarının sınırlarını tam bilmediği için böyle karşıdakini daha oyunun başından korkutursan pasif oynar, kill almaya bile çalışmaz.
  • EverChanging kullanıcısına yanıt
    Ori oynarken syndraya karşi ilk e acmak cok mantiklı. Bu tür küçük ama etkili püf noktalar bilinirse oyuncu cok üst noktalara ulasabilir.

Şu lys derdinden bu yıl kurtulayım rahat kafayla oynıcam. 3 yıldır stres altinda oynuyorum cünkü. Belkide bu yüzden kısa zamanda başarı hedefliyorum ve başarısız oluyorum.

• ee yokmu başka tavsiye .s
  • dogac-gs kullanıcısına yanıt
    Garen mainle, ekstra 3 kromozom sentezliyorsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.