Bildirim
BİR TELEFONU NE KADAR SURE KULLANMAK GEREKIR ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sıfır telefon alıyorsanız bence en az 2 yıl -
Maksimum 2 sene kullanırım Zararı engellemek icin iphone alın hocam -
Telefon en az 5 yıl kullanılabilmesi lazım fakat bu fevirde sürekli yenilenen teknolojide 2 yıla düşüyor ki bu yıllarda 2 yıldır aynı telefonu kullanabilen kişi sayısı çok azdır -
Bozulana veya istediğim uygulamaları açmadığı zaman değiştiririm. -
Ben 2011 mayısta galaxy gio almıştım.2015 şubatta zenfone 5 aldımquote:
Orijinalden alıntı: SSky
Bozulana veya istediğim uygulamaları açmadığı zaman değiştiririm. -
quote:
Orijinalden alıntı: Arda1043
Maksimum 2 sene kullanırım Zararı engellemek icin iphone alın hocam
Iphonede illa zarar edersin hem herkez nasıl alsın iphone her yiğidin harcı değildir -
1453 yıl falan ortalama. -
en az 5 yıl olmalı
Edit: alttaki ile aynı anda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qweqweqwe123456789 -- 23 Nisan 2015; 19:23:27 > -
Apple bir üst modelini çıkartana kadar. -
Ne 2 yılı yav bozulana iş görmeyene kadar kullanılır sanki telefondan çizim yapiyorsunuz whatsapp,twitter ivir zivir disinda kim ne kullaniyor ki ? -
Şarjı bitene kadar -
En az 7 yıl. Sürekli telefon alınmaz.quote:
Orijinalden alıntı: Hakan Akkaya
Şarjı bitene kadar -
Bozulana kadar gideri var.
Samsung s4 -
S galaxy s3 Mini kullanıyorum ağustosda 2 yıl olucak. Biraz kasmaya başlasada ben memnunum işimi görüyor açıkçası. Ama acayip şarj yiyor. 3g açık iken 5saat kullanamazsın telefonu -
Beyler zararı nasıl kaparız onuda yazın. -
üç buçuk yildir c6-01 -
Bozulana kadar kullanmak lazım aslında ama günümüzün tüketim çıkgınlığını düşünürsek en az 3 yıl derim ben. -
S3 mini kullaniyorum 2 yil oldu dahada kullanirim 2 sene falan. -
Bizim insanimiz kendisi icin degil sekil yapmak,hava atmak icin aliyor. Ozellikle ergen kardeslerimiz bunu yapiyor. Ben 2-3 sene kullanirim,zaten bir sure sonra telefon beni degistir diyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThEagles -- 23 Nisan 2015; 19:48:06 >
Benzer içerikler
- amerikan konsolosluğuna metro ile nasıl gidilir
- xeplion iğne kullananlar
- evde diş nasıl çekilir
- araba kullanmak zor mu
- parafon kullananlar
- black friday ne zaman 2024
- telegram indirim kanalları
- exxen filmleri
- elon musk roket
- penis nakli
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X