Şimdi Ara

Bir tek ben mi şınav çekemiyorum ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mekikte sıkıntı yok. onu sıkılınca bırakıyorum programsız yani mesela 100 çekiyorum bırakıyorum ama istesem 300 400 yaparım. tek sette.
    fakat şınavı hiç çekemiyorum 1,2,3 bitti. ne yapabilirim. ev haliyle fit olsam yeter . kasa gerek yok zaten evde kas yapılmaz da bu şınav meselesi garip .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2 tane cekebiliyorsan her gun 3 set cek mesela 2 ser taneden 1 er tane de olabilir. ama iki kere yapip birakma set halinde yap 3x1 veya 3x2 seklinde. bir iki aya 10 tane cekersin bir seferde en kotu ihtimalle. kac kilosun bir de o onemli. kilon fazlaysa cekememen normal.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lev Tolstoy

2 tane cekebiliyorsan her gun 3 set cek mesela 2 ser taneden 1 er tane de olabilir. ama iki kere yapip birakma set halinde yap 3x1 veya 3x2 seklinde. bir iki aya 10 tane cekersin bir seferde en kotu ihtimalle. kac kilosun bir de o onemli. kilon fazlaysa cekememen normal.

hocam dalga geçmemeni rica ediyorum . 13 yaşındayım . 1.76 cm boyum var. kilom 55 sanırım. dediğin gibi deneyeceğim bundan sonra farklı cevap gelmezse.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 13 yasinda olmak vardi simdi oof.. yerinde olsam vucut gelistirmeye baslardim.. 17-18 yasina geldiginde hayatinin en guzel donemlerinde muhtesem bir vucuda sahip olursun. bu da sana bir abi tavsiyesi. zamaninda bize soylemislerdi dinlemedik.

• quote:

13 yasinda olmak vardi simdi oof.. yerinde olsam vucut gelistirmeye baslardim.. 17-18 yasina geldiginde hayatinin en guzel donemlerinde muhtesem bir vucuda sahip olursun. bu da sana bir abi tavsiyesi. zamaninda bize soylemislerdi dinlemedik.

ben gideceğim hocam. liseye bir gireyim. her şey düzene girsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: IV. Murad

quote:

13 yasinda olmak vardi simdi oof.. yerinde olsam vucut gelistirmeye baslardim.. 17-18 yasina geldiginde hayatinin en guzel donemlerinde muhtesem bir vucuda sahip olursun. bu da sana bir abi tavsiyesi. zamaninda bize soylemislerdi dinlemedik.

ben gideceğim hocam. liseye bir gireyim. her şey düzene girsin.

Forumda şınav sayısını artırmak için program vardı. Onu kullanabilirsin. Arama kısmına yaz çıkar. Linkini bulursam atarım.

• http://forum.donanimhaber.com/m_36468363/f_//tm.htm#36468363

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dersler yuzunden liseye girip gitmeyi dusunuyorsan, derslere engel degil destek olur spor. Simdiden düzene sokman senin icin daha yararli.

• 13 ne lan gashdhjasdasfsbha
  • Hahuh6ah6uh6a aynen

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.