Şimdi Ara

Bir tavsiyede ben isterim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

70 bine kadar

c segmenti

otomatik

benzinli

tercihen 6 ileri 7de olabilir.

ne önerirsiniz ? astra j sedan baktım orta donanım 68 bin fiyat aldım.

Not: 99 model megane 1 aracımız var 89 binde bunu satıp alacağız. değişensiz boyasız lpgsiz. servis bakımlı. isteyene Megane verebiliriz. bu konu için lütfen özelden yazınız.

• hocam stepway otomatik gelecek az bekleyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daihatsu sirion

Şaka bir yana astra j gerçekten güzel. Ama emekli amcalar çoğunlukla corolla tercih ediyor. Örnek olarak şu ilan numaralı araca bakabilirsiniz 240827114

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 70 bine insignia, 508, latitude bakardim ben olsam. İlla C segment olacaksa astra tabiki

• quote:

Orijinalden alıntı: fantastik beşli

hocam stepway otomatik gelecek az bekleyin.

hocam renault grup düünmüyor. Biraz konforlu olsun istiyor. birde yıl sonu kampanyalarından faydalanmak istiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Respectformuslims

70 bine insignia, 508, latitude bakardim ben olsam. İlla C segment olacaksa astra tabiki

0 km düşünüyor. meganeye 15 sene binmiş.
  • En mantıklısı Astra
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yeni Astra yada pug 308 1.2 130 hp düşünülebilir

• quote:

Orijinalden alıntı: serdar_ibrahim eymen.

Yeni Astra yada pug 308 1.2 130 hp düşünülebilir

hb araç düşünmüyoruz. peugeotta düşünmüyoruz hocam. tşk ederim.
  • Premiumlar bütçenizi aşıyor. Fransızlardan istemiyorsunuz. Vag grubundan Jetta, Octavia olabilir ama dsg malum. Otomatik istediğiniz için bunlar da pek öne çıkamıyor. İtalyanların c segment sedanı yok. Mitsubishi Lancer 4 ileri olduğu için elendi. Geriye Opel Astra, Ford Focus, Honda Civic, Mazda 3, ve Toyota Corolla kalıyor. DSG'den çekinmiyorsanız Octavia 1,2 TSI DSG düşünebilirsiniz. Bütçeyi 75'e çekebilirseniz Mazda 3 sedan da çok güzel bir alternatif. Emekli bir amca içinse bence en güzeli Octavia.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galathian

Premiumlar bütçenizi aşıyor. Fransızlardan istemiyorsunuz. Vag grubundan Jetta, Octavia olabilir ama dsg malum. Otomatik istediğiniz için bunlar da pek öne çıkamıyor. İtalyanların c segment sedanı yok. Mitsubishi Lancer 4 ileri olduğu için elendi. Geriye Opel Astra, Ford Focus, Honda Civic, Mazda 3, ve Toyota Corolla kalıyor. DSG'den çekinmiyorsanız Octavia 1,2 TSI DSG düşünebilirsiniz. Bütçeyi 75'e çekebilirseniz Mazda 3 sedan da çok güzel bir alternatif. Emekli bir amca içinse bence en güzeli Octavia.

en uygun fiyat olarak stra sanırım. focusun fiyat listesine bakmadım. octavia pahalı. yetide düşündük ama özel siparişle geliyormuş. corollada çok boş ve pahalı 74 bin lira liste fiyatı var. Hala araştırıyoruz.

• dkerem2 D kullanıcısına yanıt
    Octavia 1.2 TSI DSG Green Tec / 110 HP orta donanım 71.800 tl.
    Focus Style 1.6L 125PS PowerShift Otm. 4K 71.970 tl

Bu rakamlar üzerine birkaç bin tl indirim alınınca bütçenize uygun görünüyor. Bu arada Astra da gayet iyi bir seçenek kriterlerinize göre. Benim tercihim Octavia olurdu yine de. Gerçek bir sedan görüntüsü var. Focus ve Astra daha hatchback devşirmesi gibi. Tabii bu göreceli bir durum beğeniye göre.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.