Şimdi Ara

Bir tavsiye verin bana

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bir seneyi aşkın süredir hepsi 300 tarifesini kullanmaktayım (her yöne 300dk, her yöne 300 sms ve 300mb internet 32 tl) fakat senem doldu 1-2 ay önce ve fatura 45Tl oldu şimdi ben sadece konuşma ve mesaj almak istiyorum internet istemiyorum işim olmuyor saçma saçma şeyler yaptırıyor bana turkcell tarifeyi iptal mesajı atıyorum bağlı bulunduğunuz tarife yok diyor ama güncel fatura 44 tl nasıl oluyor ise bıktım valla ne önerirsiniz ben yaptım 500 iyimidir daha iyi bir seçenek yok sanırım

• Ben kendi kullandığımı söyliyeyim. Vodafone Freezone Ayda 25 TL 500dk heryöne, 5000 SMS heryöne, 1GB İNT. (LİSELİLERE +1GB DAHA), (1000MMS LİSELİLERE)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celal.ozkan33 -- 23 Ekim 2014; 13:56:44 >
  • vodafone faturayı aşmayan tarife her yöne 500 dakika 5bin sms 25 tl. Faturalı
    Turkcell de faturalı ben yaptım tamamı her yöne 500 dakika taahütle 21 tl üstüne 1500 sms galiba 6 tl idi. Bu şekilde yapabilirsin. Bu iki tarife için 25 yaş altı olmalısın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodofone tahadütlümü peki gerçi yasa çıktı pek bir anlamı kalmadı sanırım ceza ödemiyoruz değilmi iptallerde?
    Dediğim gibi internet şart değil ama kendi kafama sanırım turkcell ben yaptım 500 veya 400 iyi internet lazım olursa alınır paket olarak o zor değil sanırım yaş tutuyor bu arada 24
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

Vodofone tahadütlümü peki gerçi yasa çıktı pek bir anlamı kalmadı sanırım ceza ödemiyoruz değilmi iptallerde?
    Dediğim gibi internet şart değil ama kendi kafama sanırım turkcell ben yaptım 500 veya 400 iyi internet lazım olursa alınır paket olarak o zor değil sanırım yaş tutuyor bu arada 24

Kardeş benim o yazdığım kaldırılmış.
  • celal.ozkan33 kullanıcısına yanıt
    Hattı taşımak ikinci planda zaten neyse bakacağız artık o değil iptal yazıp gönderiyorum iptal etmek istediğiniz tarifeye üye değilsiniz diyor ama 44 Tl fatura geliyor normak fatura gelmesi için ne yapabilirim onuda bulamadım internetten saçma saçma işler
  • quote:

Hattı taşımak ikinci planda zaten neyse bakacağız artık o değil iptal yazıp gönderiyorum iptal etmek istediğiniz tarifeye üye değilsiniz diyor ama 44 Tl fatura geliyor normak fatura gelmesi için ne yapabilirim onuda bulamadım internetten saçma saçma işler

Bayiye git danış hallederler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • celal.ozkan33 kullanıcısına yanıt
    En iyi çözüm o kaldı artık
  • Bayieyede e bu islerden anlayan biriyle git

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

tarife iptal edilmez sen faturalı tarife kullanıyorsun. paket değil bu. şu anda taahüt bitmiş sen taahütsüz kullanıyorsun. müşteri hizmetlerını arayıp tarifeni değiştirmelisin.
  • Evet doğru yazmışsın ama şöyle birşey var kendi açıklamalarında iptal için şunu yaz gönder diyor sitede gönderiyorum üye değilsin zaten diyor yakın zamanda değiştireceğim zaten tahadüt olayı olmasaçok daha güzel olacak ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Glorfindel -- 25 Ekim 2014; 21:25:15 >
  • quote:

Evet doğru yazmışsın ama şöyle birşey var kendi açıklamalarında iptal için şunu yaz gönder diyor sitede gönderiyorum üye değilsin zaten diyor yakın zamanda değiştireceğim zaten tahadüt olayı olmasaçok daha güzel olacak ama

konuda ilk iletimde vodafone u tavsiye etmiştim. yada ben yaptım ikisi arasında düşünüp öyle karar ver hocam. turkcell de kalmak istiyorsan hemen şimdi müşteri hizmetını arayıp ben yaptım 500 tarifesine geç. ardından sms i de alırsın yanında.
  • Evet ya hepsi 500 yada hepsi 400 lerden birini alacağım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.