Şimdi Ara

Bir Subay Şehit oldu diye Menemen'i yakın diyen Mustafa Kemal'i özledim!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • başlık açık. facebookta gordugum ve cok haklı buldugum bır soz

• Bazı kıt insanlar için açıklama gereği duydum. M. Kemal bu sözle şehidimizin kanının yerde kalmayacağını kastediyor. Kimse çıkıp da despot olduğunu ima etmeye kalkmasın. Önce bir Ermeni, Nazi, Rus, İngiliz milletlerinin esirlerine nasıl davrandığını araştırsın sonra Türk milletinin esirlere nasıl hizmet ettiğini araştırsın.
  • az once facebookta bır vatandasa bunu paylas dedım, az bıraz olsun saygı duydugum bır kızdı. kalkıp boyle protestoları dogru bulmuyor dedı. dırek sıldım faceden de hayatımdanda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: urugakhina

az once facebookta bır vatandasa bunu paylas dedım, az bıraz olsun saygı duydugum bır kızdı. kalkıp boyle protestoları dogru bulmuyor dedı. dırek sıldım faceden de hayatımdanda.

İyi yapmışsın senin gibi birinden kurtulmuş
  • Şimdi akıllılar çıkıp gerçekten Menemen'in tamamını yakmayı kastettiğini zannedecekler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sistemin Kurbanlarıyız

Bazı kıt insanlar için açıklama gereği duydum. M. Kemal bu sözle şehidimizin kanının yerde kalmayacağını kastediyor. Kimse çıkıp da despot olduğunu ima etmeye kalkmasın. Önce bir Ermeni, Nazi, Rus, İngiliz milletlerinin esirlerine nasıl davrandığını araştırsın sonra Türk milletinin esirlere nasıl hizmet ettiğini araştırsın.

çok doğru bir yorum.

Şunu da ekliyelim; bugün güneydoğunun taamına bu şerefsizlerin yaptığını mal ederseniz, bu şerefsizlerin amacına ulaşmış olursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gary_2550

quote:

az once facebookta bır vatandasa bunu paylas dedım, az bıraz olsun saygı duydugum bır kızdı. kalkıp boyle protestoları dogru bulmuyor dedı. dırek sıldım faceden de hayatımdanda.

+1 paylaş bunu demek ne arkadasım ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hasan tahsin ve ilk kurşun (mu)!.
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

sen sus doğr bulmuyomuş
  • böle acılı günlerde fevri hareket etmemeli türk halkı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zeen -- 19 Ekim 2011; 21:17:44 >
  • quote:

quote:

+1
  • quote:

quote:

mustafa kemalı ozlemenın neresı zoruna gıttı kı :) merak etme arkasından hala yalvarıyor affedeyım dıye.
  • arkadaslar heralde paylas lan bunu hayvan demedım kız lafı oraya cekmeyın. merak etmeyın normal bır sekılde soyledım ıstemedıgını soyledı. lafı nereye goturdunuz yav.
  • pkk lılar toplanmış gene
  • Kız haklı dostum kusura bakma da faceden vatan kurtarılmıyor doğruya doğru.Vatan haini olmakla bir alakası yok iki birşey paylaşmakla hiçbirşey değişmiyor.Çocuk çocuk hareket yapmayın yok şehitlerimiz için şunu beğenir misin ulan şehitler üzerinden bile prim yapıyorsunuz ya birşey demiyorum size.
    Ayrıca menemeni yakın olayı gereğinin yapılmasının bir emridir,7den 70e masumlar dahil halk katledilmemiştir.Olayı yanlış yere çekmeyin.
  • Ne zaman böyle bir şehit haberi olsa facebooktaki çoğu kişide bir çeşit millet sevgisi başlıyor ve yarın unutuluyor.Ben bu facebookta yapılan gövde gösterilerini samimiyetsiz buluyorum.Milletimiz böyle şehit haberlerinde adeta vatan aşkına tutuluyor ama oy verdikleri parti belli.Size de saçma gelmiyormu?Ayaklanmak için illa canımızın yanmasını bekliyoruz.Benim bu ülkeden pek ümidim kalmadı..

Her türlü eleştiriye açığım.Haksızsam haksız olduğumu lütfen kanıtlayın.
  • quote:

quote:

Nediyosun ln sen?
  • 24 asker için 24 saatte 24 milyon kişi bulamaz dediler !!1bir!!

Geçin artık bunları arkadaşım. Tepki gösterecekseniz bi yürüyüş falan yapın, gidin bdp binasının önünde slogan atın, taşlayın falan.
  • Kubilay' ı öldüren kimin dedesiymiş araştırın bakalım bi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reliq

quote:

quote:

Nediyosun ln sen?

Yazıyor işte kör müsün?
  • quote:

Kız haklı reyiz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.