Şimdi Ara

Bir Subay Şehit oldu diye Menemen'i yakın diyen Mustafa Kemal'i özledim! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: D3XTER

24 asker için 24 saatte 24 milyon kişi bulamaz dediler !!1bir!!

Geçin artık bunları arkadaşım. Tepki gösterecekseniz bi yürüyüş falan yapın, gidin bdp binasının önünde slogan atın, taşlayın falan.

Türkiyede iş olsa bdp diye bktan bir partiyi halen ayakta tutmazlardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.C

Kız haklı dostum kusura bakma da faceden vatan kurtarılmıyor doğruya doğru.Vatan haini olmakla bir alakası yok iki birşey paylaşmakla hiçbirşey değişmiyor.Çocuk çocuk hareket yapmayın yok şehitlerimiz için şunu beğenir misin ulan şehitler üzerinden bile prim yapıyorsunuz ya birşey demiyorum size.
    Ayrıca menemeni yakın olayı gereğinin yapılmasının bir emridir,7den 70e masumlar dahil halk katledilmemiştir.Olayı yanlış yere çekmeyin.

noktayı koymuşsun zaten. kız enn doğru olanı yapmış. senin gibi birini hayatından çıkarmış. nede büyük eksiklikti ya onun için senin silmen. tüüh karalara bağlıycak şimdi. elini kafana koyda ADAM gibi bir düşün bakalım. gebeşten kıza saldırma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: urugakhina

quote:

Orijinalden alıntı: Buff R+

quote:

az once facebookta bır vatandasa bunu paylas dedım, az bıraz olsun saygı duydugum bır kızdı. kalkıp boyle protestoları dogru bulmuyor dedı. dırek sıldım faceden de hayatımdanda.

Bir Subay Şehit oldu diye Menemen'i yakın diyen Mustafa Kemal'i özledim!

Mert Civan sen misin ?

hayır

Bu yapılan dangalaklıktan başka birşey değil.Kimi veletler de böyle şeyler üstünden beğeni mi toplamaya çalışıyor diyeyim ne diyeyim bilemedim.Adam normal günde bırak vatanı için adam gibi bir iş yapmayı, elindeki çöpü çöp kutusuna bile atmıyor.Kamu mallarına zarar veriyor.Böyle bi haber çıktığı zaman da abisi şehit olmuş gibi göstermelik tepliker veriyor.

• quote:

az once facebookta bır vatandasa bunu paylas dedım, az bıraz olsun saygı duydugum bır kızdı. kalkıp boyle protestoları dogru bulmuyor dedı. dırek sıldım faceden de hayatımdanda.

İşte benimde anlamadığım nokta bu.Paylaşınca noluyor?123249082395 kişi paylaşsa ne farkedecek?Facebook'da görüyorum profil resmi değiştirmeler falan.Bırakın allah aşkına bu yapmacık tavırları.Bunları yapanlar 'madem hazırdın operasyon için,neden daha önce yapmadın' diyenlerle aynı kafadan sanırım.Şu olayı bile şov malzemesi olarak kullanan insanlarla aynı havayı soluyorum maalesef ki.Neyse baya doluyum devam edersem ban yerim susayım ben en iyisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dişi Dökülen Nijeryalı

quote:

İşte benimde anlamadığım nokta bu.Paylaşınca noluyor?123249082395 kişi paylaşsa ne farkedecek?Facebook'da görüyorum profil resmi değiştirmeler falan.Bırakın allah aşkına bu yapmacık tavırları.Bunları yapanlar 'madem hazırdın operasyon için,neden daha önce yapmadın' diyenlerle aynı kafadan sanırım.Şu olayı bile şov malzemesi olarak kullanan insanlarla aynı havayı soluyorum maalesef ki.Neyse baya doluyum devam edersem ban yerim susayım ben en iyisi.

ben de sunu anlamıyorum. burada sızlerı rahatsız eden bu gıbı soylemlerın yapılması mı yoksa sadece sehıt haberlerı oldugu zaman yapılması mı? yanı sadece sehıt haberlerı cıktıgında degıl de her zaman boyle konusmalar yapılsa bu sefer ıyı yapıyorsun denecek mı? gercı su forumda askere gıtmek ıstemıyorum dıyen adamlar oldugu dusunulurse oyle olsa ona da tepkı gosterenler olur.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dişi Dökülen Nijeryalı

quote:

ben de sunu anlamıyorum. burada sızlerı rahatsız eden bu gıbı soylemlerın yapılması mı yoksa sadece sehıt haberlerı oldugu zaman yapılması mı? yanı sadece sehıt haberlerı cıktıgında degıl de her zaman boyle konusmalar yapılsa bu sefer ıyı yapıyorsun denecek mı? gercı su forumda askere gıtmek ıstemıyorum dıyen adamlar oldugu dusunulurse oyle olsa ona da tepkı gosterenler olur.

facebook gibi saçma sapan bir platform üzerinden bu tarz hareketlerle tepki(!) gösterenlere sözüm.aç facebook u iki güzel cümle yaz.oh tamam vicdanım rahat tepkimi gösterdim.belkide hep böyle yapıldığından şimdi bu haldeyizdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cumhuriyet.

Kubilay' ı öldüren kimin dedesiymiş araştırın bakalım bi

en önemli mesaja kimse yazmamış millet facebook derdine düşmüş bu kadar kör ve cahil bi milletiz işte, şu arkadaşın dediğini biraz araştırın kimmiş o karaktersizlerin torunları, açıkçası ben artık alıştım ve açıkçası üzülmüyorum bizim halkımızın aslında hiçbirşey demeye hakkı yok, akp bu şerefsizleri davulla zurnayla karşılattı gittiniz yüzde 50 küsür evet verip desteklediniz, rte şehidimize kelle dedi askerlik yan gelip yatma yeri değil önce belediye şeçiminde bu dediklerini onayladınız yetmedi son seçimde adeta bu ölen çocukları hiçe sayan adama siz gidip yüzde 50 oyla tekrar destek verip g.tmüzü açsanda arkandayız dediniz, tek korkum şu ki yakında ülkenin doğusunu verecekler ve siz gidip sonraki seçimde yine bunlara yüzde 50 60 oy verecekseniz ne diyeyim anıtakbir de yatanın da çanakkelede yatanların da kemikleri sızım sızım sızlıyor allah hepinizin ama hepinizin belasını versin

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Sareth

Ne zaman böyle bir şehit haberi olsa facebooktaki çoğu kişide bir çeşit millet sevgisi başlıyor ve yarın unutuluyor.Ben bu facebookta yapılan gövde gösterilerini samimiyetsiz buluyorum.Milletimiz böyle şehit haberlerinde adeta vatan aşkına tutuluyor ama oy verdikleri parti belli.Size de saçma gelmiyormu?Ayaklanmak için illa canımızın yanmasını bekliyoruz.Benim bu ülkeden pek ümidim kalmadı..

Her türlü eleştiriye açığım.Haksızsam haksız olduğumu lütfen kanıtlayın.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Sareth

Ne zaman böyle bir şehit haberi olsa facebooktaki çoğu kişide bir çeşit millet sevgisi başlıyor ve yarın unutuluyor.Ben bu facebookta yapılan gövde gösterilerini samimiyetsiz buluyorum.Milletimiz böyle şehit haberlerinde adeta vatan aşkına tutuluyor ama oy verdikleri parti belli.Size de saçma gelmiyormu?Ayaklanmak için illa canımızın yanmasını bekliyoruz.Benim bu ülkeden pek ümidim kalmadı..

Her türlü eleştiriye açığım.Haksızsam haksız olduğumu lütfen kanıtlayın.

dostum çok haklısın sonuna kadar katılıyorum , ama elimizden hiçbirşey gelmiyor , yapabildiğimiz tek şey unutmadan şehitlere saygı için onları anmak. Ben unutmuyorum açıkçası bu konudada hassasım ama facebooktan vatanı kurtarılmayacağını her ne kadar bilsemde profil resmi değiştirmek dışında hiçbirşey yapamam

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.