Bildirim
BİR ŞARKI VARDI ESPİRİSİ :d
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
mesajını silmişti galba _____________________________ -
ya arkadaşlar bi şarkı vardı kimin sölediğini bilmiyom ama çok güzeldi onu bana bulabilirmisiniz? böle bişeydi sanırım:Dquote:
Orijinalden alıntı: lumpazivagabundus
mesajını silmişti galba_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: lookoutfth
ya arkadaşlar bi şarkı vardı kimin sölediğini bilmiyom ama çok güzeldi onu bana bulabilirmisiniz? böle bişeydi sanırım:D
Buldum kardeşim
İsmail YK - Bu Şarkının Sözleri Yok_____________________________ -
bende ss i olucaktı onunquote:
ya arkadaşlar bi şarkı vardı kimin sölediğini bilmiyom ama çok güzeldi onu bana bulabilirmisiniz? böle bişeydi sanırım:D
Alıntıları Göster
ama örnekleyebilirim :)
arkadaşlar bir şarkı vardı kimin söylediğini ve ismini bilmiyorum ama başı şöyle birşeydi dıtdırıdırıdırırıtdırırıtdırırıırırırıtdırıdırıdırıt_____________________________ EVRENDE İYİ VEYA KÖTÜ YOKTUR. SADECE VERİLMİŞ KARARLAR,SEÇİMLER VE ONLARIN IŞIĞINDA OLUŞAN SONUÇLAR VARDIR
-
Googleye bi şarkı vardı yazınca çıkıyor ne bu konu açıp kendini göstermeye çalışmalar anlamış değilimquote:
Orijinalden alıntı: Just Silence
bende ss i olucaktı onun
ama örnekleyebilirim :)
arkadaşlar bir şarkı vardı kimin söylediğini ve ismini bilmiyorum ama başı şöyle birşeydi dıtdırıdırıdırırıtdırırıtdırırıırırırıtdırıdırıdırıt
Alıntıları Göster
http://m.friendfeed-media.com/162c916a87e53f33f0721354a6995ad102be66e0
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KRHTH -- 20 Nisan 2010; 19:10:39 >_____________________________ Yvonne Strahovski
Fan Club
Kissing. Shoes. Grace. Beryllium clock. Half human. Who am I? Eye of harmony. Nice everybody hate me !
-
http://forum.donanimhaber.com/m_8255131/mpage_252/key_/tm.htmquote:
Orijinalden alıntı: KRHTH
Googleye bi şarkı vardı yazınca çıkıyor ne bu konu açıp kendini göstermeye çalışmalar anlamış değilim
http://m.friendfeed-media.com/162c916a87e53f33f0721354a6995ad102be66e0
Alıntıları Göster
cevabın geçtiği konu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vefacaglar -- 10 Haziran 2010; 4:29:43 >_____________________________ yok
-
arkdslar bi sarki vardida adi unuttm acaba bilen vrmi.sarkinin olayi bi kiz bi erkek var. kiz o adamla konusuyor snrada beni nerdn buldn fln diyor kizda diyorki siz internette meshursn fln hatta bu cocuk gitar fln caliyor.Adini bilen vrmi.hatta o sarkida 1 bolum 2 bolum ism cikiordu sarkida.2 bolmde kizla cikiyor fln snra kiz sarkinin sonuna dogru hasta oldgnu ogreniyor..quote:
Orijinalden alıntı: vefacaglar
http://forum.donanimhaber.com/m_8255131/mpage_252/key_/tm.htm
cevabın geçtiği konu
Alıntıları Göster_____________________________
-
güzel şarkıdır...quote:
Orijinalden alıntı: intake
arkdslar bi sarki vardida adi unuttm acaba bilen vrmi.sarkinin olayi bi kiz bi erkek var. kiz o adamla konusuyor snrada beni nerdn buldn fln diyor kizda diyorki siz internette meshursn fln hatta bu cocuk gitar fln caliyor.Adini bilen vrmi.hatta o sarkida 1 bolum 2 bolum ism cikiordu sarkida.2 bolmde kizla cikiyor fln snra kiz sarkinin sonuna dogru hasta oldgnu ogreniyor..
Alıntıları Göster_____________________________ bi şarkı vardı... -
-
quote:
Orijinalden alıntı: p.seco
güzel şarkıdır...
vay 3 yıl olmuş_____________________________ -
quote:
güzel şarkıdır...
Hocam ilk troll liderlerimizdensinissssss_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Akhisarlee
quote:
güzel şarkıdır...
Hocam ilk troll liderlerimizdensinissssss
+1_____________________________ -
quote:
güzel şarkıdır...
hoşgeldin efendimis_____________________________ Acı bu hayat, vefasız alem... -
quote:
Orijinalden alıntı: pxcnsRy
quote:
güzel şarkıdır...
hoşgeldin efendimis
arkadaşlar ramazanda dinlerseniz ayrıca bu şarkı tok da tutuyor. güzel olduğu kadar başka özellikleri de var şarkının. boşuna internet alemi birbirine girmedi yani yıllardır._____________________________ bi şarkı vardı... -
quote:
2000 li yıllarda bi kızın eski bi foruma yazdığı yazı bu_____________________________ cx-20
s7edge
traxxas summit 1/8 -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: pxcnsRy
quote:
güzel şarkıdır...
hoşgeldin efendimis
arkadaşlar ramazanda dinlerseniz ayrıca bu şarkı tok da tutuyor. güzel olduğu kadar başka özellikleri de var şarkının. boşuna internet alemi birbirine girmedi yani yıllardır.
Buldunmu şarkıyı :)_____________________________ -
Şarkının adi neymis bari
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Konunun linki ss varmı _____________________________ Yalnız GeorgeÖlüm tarihi ve yeri :24 Haziran 2012 -
En Beğenilen Yanıtlar

cevabın geçtiği konu |
Benzer içerikler
- mysoline 250 mg kullanıcı yorumları
- yırtık dolar nerede değiştirilir
- yarım altın nasıl anlaşılır
- cd ne demek
- bira kokusu kaç saatte geçer
- havadan su üreten cihaz
- sodyum iyon batarya
- yeşil nasim
- dc açıldı mı
- google çizim yap
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X