Şimdi Ara

Aradığınız Bulamadığınız Hatırlayamadığınız Müzikler İçin. (754. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43.950
Cevap
342
Favori
2.965.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 752753754755756
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: gzdylmz

quote:

Orjinalden alıntı: yakupilgaz

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: dcelik86

quote:

Geçenlerde bi mağazada gezinirken duydum. Clublarda çalan şarkılardan. İnce sesli bi erkek söylüyo.
    Tam anlayamadım ama şöyle diyor sanırım: giving up your love(gibi).... how much i love you, how much i love you...

Sexy Thing - Dj David ft. Dony olabilir mi?

Bu şarkı değil :( Ama benim dediğim şarkıyı söyleyen kişinin sesi de böyleydi...

ben sana Morris & Play & Win - Morning light (radio edit) demiştim herhalde dinledinmi bunu

Vooooov!! Evet bu!!!! Çok teşekkür ederim!!! Ayh sevindirik oldum.

rica ederim iyi dinlemeler

İman, insanı insan eder; belki, insanı sultan eder. öyle ise, insanın vazife-i asliyesi iman ve duadır.
  • arkadaslar bi müzik vardı şarkıyı leandro gbi ismi olan biri soyluyo şarkının adı sanırım shake that booty şarkıda adam oooov cabbari coommooooooon gibi bişi diyo ve şarkının mziği destination calabria'ya cok benziyo bulamıyorum lutfen yardım edermisiniz?
    bi şarkı vardı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: p.seco

bi şarki vardi çok güzeldi.adini ve sözlerini bilmiyorum.bu şarkiyi bulursaniz çok memnun olurum.güzel şarkiydi aslinda tamamini da hiç dinlemedim ama güzeldi.

Arkadasım böyle tarif etmeyle bulunması zor sen biraz daha güzel ve açıklayıcı tarif edersen belki bulunur.
  • YA ARKADAŞLAR BEN BİR ŞARKI DİNLİYORUM BİR HAFTADIR (GENELDE FENOMEN DE ÇALIYOR)AMA BULAMADIM HİÇ BİR YERDE ÇILDIRCAM!!ŞARKIDA BEYONCE NİN NAUGHTY GİRL ŞARKSININ GİRİŞİ ÇALIYOR VE SONRA TECHNO YA GEÇİYOR ŞARKI BİLEN VARSA LÜTFEN SÖYLESİN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi regujohn -- 13 Mart 2009; 12:21:47 >
    CORSAIR 16GB (2x8GB) Vengeance DDR4 3200MHz CL16 RGB Pro Led Dual Kit Ram
    Samsung 500GB 970 EVO PLUS NVMe M.2 SSD
    ASUS 27" MG279Q 4ms 144Hz 2K HDMI+DP IPS
  • arkadaşlar radyoda çalarken çektim aynı parçaya ait 2 farklı bölüm bulursanız sevinirim

bi şarkı vardı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: swirl

arkadaşlar radyoda çalarken çektim aynı parçaya ait 2 farklı bölüm bulursanız sevinirim

lady gaga - poker face diye arattır
    "Sene bin dokuz yüz çift sıfır. Deden bilmez ama baban belki bilir. Salı günü cuma namazından çıktıktan sonra atın üstünde yaya harbe yürüyoruz. Çölde kar diz boyu, karşımda düşman askeri. Çektim kılıcımı iki el ateş ettim, adamı bacağından vurdum. Benim kolumu alçıya aldılar. Hasteneye son sürat arabayla gidiyoruz. arabada damla benzin yok. Neyse eve geçtik o zamanlar elektrik yok. Mum ışığında televizyon seyrediyoruz."
  • quote:

Orjinalden alıntı: Acizim

prison break dizisinin müziklerini bulabileceğim bir yer var mı? ya da çalınan parçaların adlarını falan.
    yardımcı olursanız sevinirim..

google "prison break müzikleri" yazarsan bulabilirsin. ayrca pm attım

Orjinalden alıntı: regujohn

YA ARKADAŞLAR BEN BİR ŞARKI DİNLİYORUM BİR HAFTADIR (GENELDE FENOMEN DE ÇALIYOR)AMA BULAMADIM HİÇ BİR YERDE ÇILDIRCAM!!ŞARKIDA BEYONCE NİN NAUGHTY GİRL ŞARKSININ GİRİŞİ ÇALIYOR VE SONRA TECHNO YA GEÇİYOR ŞARKI BİLEN VARSA LÜTFEN SÖYLESİN

David Vandetta - Love To Love You Baby

Orjinalden alıntı: Miroglu_

quote:

quote:

bir yunan şarkı arıyorum söyle bişeydi baya ünlü

annana ooooo ..... gerisi bilmiyorum.

kadın soyluyor çok ünlü türkiyede hep çalıyordu suan radyolarda calmiyor 1-2 senelik sarkı

upupupup

benden de bir up
  • Arkadaşlar ben eski türk filmlerinde çalan müziklerden bir tane arıyorum... Yeşilçamın müziği. Hatta bir ara Show Tv de bir reklam yapmışlardı eski türk filmleriyle ilgili o müziği arıyorum bilen varsa şimdiden teşekkür ederim :)

http://rapidshare.com/files/208893665/italyan.zip.html

http://rapidshare.com/files/208893665/italyan.zip.html

Orjinalden alıntı: asean20

quote:

Orjinalden alıntı: swirl

arkadaşlar radyoda çalarken çektim aynı parçaya ait 2 farklı bölüm bulursanız sevinirim

lady gaga - poker face diye arattır

saol dostum budur
  • bu akşam(13 mart Cuma)Fenerbahçe-Kocaelispor maçının devre arasında bir şarkı çalıyodu.fenerbahçe marşımıdır bilmiyorum ama çok güzel bir şarkıydı.
    kadın söylüyodu,"sensiz geçen saniyeler dakikalar haram bana" diye bi söz geçiyodu içinde.
    şarkının adını yazabilen olursa sevinirim.

Orjinalden alıntı: hasanyazkan

Arkadaşlar bir müzik vardı bir türlü bulamıyorum italya diye geçiyo tam adını öğremek istiyorum kısa bir bölümü aşağıda lütfen yardımcı olun teşekkürler,

http:/****.com/files/208893665/italyan.zip.html

Italian Street Songs - Tarantella Napoletana

quote:

Orjinalden alıntı: yakupilgaz

quote:

Geçenlerde bi mağazada gezinirken duydum. Clublarda çalan şarkılardan. İnce sesli bi erkek söylüyo.
    Tam anlayamadım ama şöyle diyor sanırım: giving up your love(gibi).... how much i love you, how much i love you...

ben sana Morris & Play & Win - Morning light (radio edit) demiştim herhalde dinledinmi bunu

Vooooov!! Evet bu!!!! Çok teşekkür ederim!!! Ayh sevindirik oldum.

rica ederim iyi dinlemeler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakupilgaz -- 14 Mart 2009; 11:47:52 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.