Şimdi Ara

Bir Reddit kullanıcısı camiide içki içtiği fotoğrafı internette paylaştı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir Reddit kullanıcısı camiide içki içtiği fotoğrafı internette paylaştı
    Bir Reddit kullanıcısı camiide içki içtiği fotoğrafı internette paylaştıınternet haber
    Camide içki içip fotoğrafını paylaşan provokatörden rezil sözler: 'Atatürk'e ekber' dedim cesaretimi topladım
    https://www.internethaber.com/camide-icki-icip-fotografini-paylasan-provokatorden-rezil-sozler-ataturke-ekber-dedim-cesaretimi-topladim-2325307h.htm

Alıntı

metni:
    "'Atatürk'e ekber' dedim cesaretimi topladım girdim içeri" ifadelerini kullandı."3 bin 200 küsur caminin kameralarına ayrı ayrı baksınlar, bulduklarında paşa paşa karakola ifade vermeye giderim" diye yazdı.

Şu olayın sırf provokasyon için yapıldığı belli; şeref yoksunu bu ergene gerçek hayatın internetteki gibi olmadığını hatırlatmak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 16 Eylül 2023; 10:4:2 >

• Bunun hangi cami olduğu bulunur da saçma bir hareket ne gerek var.

Ayrıca tam tersi olsa tepki görmezdi bence diye düşünüyorum gece kulubunde besmele çekse tepki görmezdi bence.

Hoşgörü dini ama bu arkadaşa ne kadar hoşgörü ile yaklaşacaklar acaba Bir Reddit kullanıcısı camiide içki içtiği fotoğrafı internette paylaştı 

Cami içine girip yapmak provoke ediyor ama caminin yakınında tekel alkol satamıyor örnek olarak laik değiliz biz din bazı şeylere engel oluyor tepki göstermek için yapılmış da olabilir

• provokatörün teki, umarım bulup verirler cezasını.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Din düşmanları doluşur konuya. 😁😁😁😁😁

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu şahısı yakalamışlar :D Ters kelepçe ile merkeze almışlar...

Bir Reddit kullanıcısı camiide içki içtiği fotoğrafı internette paylaştıAli Yerlikaya on Xtwitter
    Sosyal medyada camide alkol kullandığını gösterir fotoğraf paylaşan ve ‘’3200 cami içinde hangi cami olduğunu bulabilirlerse…” diye yazan S.Y.Ö. adlı şahıs #İstanbul’da Emniyet Mensuplarımızca YAKALANMIŞTIR. KAHRAMAN TÜRK POLİSİ HER SUÇLUYU BULUP YAKALADIĞI GİBİ BU ŞAHSI DA…
    https://twitter.com/AliYerlikaya/status/1702772106470056177
  • Buram buram provokasyon

• Çocuğun isminden anlarsak muhafazakâr aileden geldiğini anlarız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu insanlar niye bu kadar gerizekalı çözemiyorum..

• Atını Öpen Kovboy A kullanıcısına yanıt

Yarışıyorlar resmen. Allah akıl fikir versin.

• Atatürkü çok seviyor olsaydı böyle saçma sapan şirke girmezdi ölmüş gitmiş adamı sorgu melekleriyle uğraştırıp durmayın be kardeşim.Adam kendini tanrı ilan etmemis peygamber ilan etmemis böyle sığırlar yüzünden durduk yere hesap verecek.

• Muhtemelen psikolojik sorunları var Macera aramış macerasını bulmuş

• bu müslümanlar neden bu kadar bencil. kendinize yapılmak istenmeyen şeyi başkasınada yapmayacaksın!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DF22259B6 -- 16 Eylül 2023; 9:56:18 >
  • Ülkede öyle bir kesim var ki, pisliklerini rahatça yapabildiği için Gazi'yi seviyor. Sorsan Gazi'nin 3 sözünü söyleyemezler. Hayatını anlat desen, Atatürk geldi düşmanı yendi diyebilirler sadece.

Gazi, camide içki mi içiyormuş? Cehalet, yobazlık, akıldan yoksunluk...

Aha bak biri yazmış "gece kulubunde besmele çekse" İslam düşmanı ama İslam nedir bilmiyor. Besmele inandığın Allah için çekilir, samimi bir Müslüman bunu içinden söyler. Özellikle şu devirde, bu kadar dini kullanan varken, onlara benzememek için...

• Hayret din düşmanları dolusmamamis konuya 😁😁😁😁😁

• Bir Reddit kullanıcısı camiide içki içtiği fotoğrafı internette paylaştı
    Bir Reddit kullanıcısı camiide içki içtiği fotoğrafı internette paylaştıt24
    Camide alkol şişesi fotoğrafı paylaşan kişinin ifadesi ortaya çıktı: Ailem çok muhafazakâr, buna tepki olarak içimde dine karşı bir nefret oluştu
    https://t24.com.tr/haber/camide-alkol-sisesi-fotografi-paylasan-kisinin-ifadesi-ortaya-cikti-ailem-cok-muhafazakar-buna-tepki-olarak-icimde-dine-karsi-bir-nefret-olustu,1130617
  • dine sövünce psikolojik sorunlu oluyor nedense... Ama senin değerlerine sövse hödöhödöhödöhödöhö...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.