Şimdi Ara

Bir PSX oyunu vardı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok eski olduğu için sadece 1-2 kare olarak hatırlayabiliyorum oyunu. Oynadığımız karakter sarı saçlı bir delikanlıydı ve AVM gibi bir yerde geçiyordu merdivenden falan çıkıyorduk. Askerler basıyordu mekanı vs. Teknoloji falan ileri seviyeydi. Var mı gözünde bir şeyler canlanan, hatırlayan?

• quote:

Orijinalden alıntı: Uchiha Madara.

Çok eski olduğu için sadece 1-2 kare olarak hatırlayabiliyorum oyunu. Oynadığımız karakter sarı saçlı bir delikanlıydı ve AVM gibi bir yerde geçiyordu merdivenden falan çıkıyorduk. Askerler basıyordu mekanı vs. Teknoloji falan ileri seviyeydi. Var mı gözünde bir şeyler canlanan, hatırlayan?

Evet 3cd sanirim. Adini hatirlayamadim
    Galerians miydi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka

quote:

Çok eski olduğu için sadece 1-2 kare olarak hatırlayabiliyorum oyunu. Oynadığımız karakter sarı saçlı bir delikanlıydı ve AVM gibi bir yerde geçiyordu merdivenden falan çıkıyorduk. Askerler basıyordu mekanı vs. Teknoloji falan ileri seviyeydi. Var mı gözünde bir şeyler canlanan, hatırlayan?

Galerians miydi ?

Galerians değil demeyi unutmuşum gece, ilk o geldi benim de aklıma ama o değil. Böyle FF8'deki Zell'e benzer bir karakterdi. Galerians gibiydi ama oynanışı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sulu Çor Kağan

quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka

quote:

Galerians miydi ?

Galerians değil demeyi unutmuşum gece, ilk o geldi benim de aklıma ama o değil. Böyle FF8'deki Zell'e benzer bir karakterdi. Galerians gibiydi ama oynanışı.

Alıntıları Göster
    Dino crisis olabilirmi

• quote:

Orijinalden alıntı: X kare

Bu mesaj silindi.
    TPS shooter tarzı bir oyun mu yoksa daha advanture tarzı bir şey mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

TPS shooter tarzı bir oyun mu yoksa daha advanture tarzı bir şey mi ?

Alıntıları Göster
    Chrone Cross olabilir, bu arada üst konu var oraya yazabilirsin adını hatırlamadığın oyunları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: U_şen

Chrone Cross olabilir, bu arada üst konu var oraya yazabilirsin adını hatırlamadığın oyunları.

Alıntıları Göster
    @X kare @ekostros TPS'ydi sanırım işte tam hatırlayamıyorum ama Galerians tarzıydı.

@U_şen Evet oraya bir göz atayım, şimdi gördüm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eski Bir Atari oyunu
    19 yıl önce açıldı
    BİR ATARİ OYUNU VARDI
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: U_şen

Alıntıları Göster
     Bir PSX oyunu vardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Only Love

Bir PSX oyunu vardı

Aklıma gelen ilk oyun buydu benim dün yazayım dedim ismini hatırlayamadım aradım taradım bulamamıştım valla rahatladım sağol bulamasam deli olacaktım.
  • ekostros kullanıcısına yanıt
    Bu da değil
  • quote:

Bu da değil
    Efsane oyundur. Zamanında deli gibi oynardım.
  • quote:

aklıma üç oyun geldi Crisis Beat-Hard Edge-Parasite Eve

Hard Edge olabilir yahu, sanırım Hard Edge. AVM gibi bir yerde merdivenlerden falan iniyorduk peşimizde asker vardı diye bir anı kalmış kafamda açıklayamıyorum
  • quote:

quote:

aklıma üç oyun geldi Crisis Beat-Hard Edge-Parasite Eve

Hard Edge olabilir yahu, sanırım Hard Edge. AVM gibi bir yerde merdivenlerden falan iniyorduk peşimizde asker vardı diye bir anı kalmış kafamda açıklayamıyorum

Alıntıları Göster
    Bulundu mu oyun ? Hard Edge miymiş ?

Yok yahu Hard Edge de değil ama Hard Edge de hatırlamaya çalıştığım oyunlardandı. Ama değil
  • quote:

Yok yahu Hard Edge de değil ama Hard Edge de hatırlamaya çalıştığım oyunlardandı. Ama değil
    Gungage olabilir mi çok düşük bir ihtimal ama yinede bir bak. Bu arada şunu tekrar sorayım oyun Third person şeklinde oynanıyor ondan eminiz ama oyunun içeriği shooter tarzı mı silahlar adam vurmalar felan yoksa daha advanture modunda mı ?
  • quote:

deepfreeze olabilir mi?
    Third person şeklinde oynanıyordu ama karakterimizin silahı yoktu diye hatırlıyorum.

Edit: Böyle karanlık bir atmosferi vardı yani öyle renkli bir rpg dünyası gibi değildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sulu Çor Kağan -- 3 Kasım 2013; 22:53:34 >
  • Oyun Overblood 2, X kare sağ olsun buldu oyunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zack06

Adam sarı saçlı değil ki , bildiğin kel
     Bir PSX oyunu vardı

Bir PSX oyunu vardı

• Şimdi baktım o birince oyundaki eleman mış
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.