Şimdi Ara

Bir Playstation 3 Meraklısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar EsSelam-ün Aleyküm. Ben forumda daha yeniyim ve kendimi tanıtayım. En basit şekilde Adım Onur AKPINAR, Sivaslıyım , yaşım 13. Neyse uzatmadan konuya girmek istiyorum.

Ben şuan iyice ucuzladığı için bir Ps3 almak istiyorum, ama benim konsol tecrübem sadece atari . Ps2 nin iyice modası kaçtı zaten şuan için 600-700 Tl arasındaki Ps3'lere (Spotlar daha ucuz ama tam karak veremedim) baya bir merak sardım. Öncelikle eğer bir konsol alacaksam kesinlikle Ps3 o konu tartışmaya açık değil . Fakat dediğim gibi hiç bir tecrübem yok ve sizlere bir kaç soru soracağım cevaplandıranlardan ALLAH razı olsun.

Öncelikle Ps3'ü garantili mi alayım. Yoksa Spot mu? Aralarındaki fiyat farkı tam olarak ne kadardır. Bazı arkadaşlarımız Spot al garanti olsa farketmez eğer bozulursa ücreti mukabilinde tamir ettirirsin servise verip bir ay beklemekten iyidir diyorlar.

Ben pek Pc'den anlamam odun geldim odun gidicem açıkcası . Öğreten olsa dinlerim ama oda yok, neyse. Sadece internet, facebook ve film ve oyun için Ps3 almak istiyorum. Dediğim gibi Pc'den pek anlamadığım için bana yararı olmuyor. O yüzden Pc'yi satıp Ps3 almak istiyorum. İnternet, facebook, film ve oyun için Ps3 daha mantıklı geliyor bana. Sizinde fikirlerinizi almak isterim.

55 Ekran tüplü televizyon var onda oynayacağım. Hangi oyunları ve nereden almamı tavsiye edersiniz bizde öğrenciyiz sonuçta . Türkçe oyunları severim ingilizce oyunlardan artık gına geldi . Altın Uçlu HDMI kablo varmış en iyi görüntü kalitesi onla oluyormuş. Tüplü televizyona dire bağlanamıyor galiba onu takmak için başka bir aparat var mı?

Benden bu kadar aklıma geldikçe sorarım, ALLAH cevaplayanlardan razı olsun. Selametle.. EsSelam-ün Aleyküm.

• ps3 piyasasını pek bilmiyorum ama elimden geldiğince yardımcı olayım.öncelikle pc ni satma gibi bir hataya düşme.bilgisayar her alanda lazım oluyor.ps3 bilgisayarın işini göremez.ayrıca ps3 ün tarayıcısı pek iyi değil.film için ise mkv izlerim dersen ki 3.55 versiyonlu bir ps3 bulman lazım.diğer türlü film izlemek zordur.55 ekran tüplü tv de oynayacaksan rgb kablo ile oynayacaksın.hdmi hd ya da full hd televizyonlarda işe yarar yani tüplü tv de aparat taksan bile bir işe yaramaz.böyle bir aparat görmedim ayrıca.ilk başlarda önce eski oyunlardan başlamalısın.bir sürü exclusive oyunlar var.
  • Öncelikle,merhaba hemşerim
    Ps3 ü garantili al,sonra bozulursa falan değiştirirsin,arada elbet fark olur ama pek fazla olucağını sanmıyorum.Oyunlarını da spottan alırsın.Sakın pc yi satma,bildiğim kadarıyla playstation ın tarayıcısından facebooka girilmiyor.
  • Ne dandik bir şeymiş yahu . Film ve oyun ( bide facebook severim ) için Ps3 hayli hayli yeter diyorlar bazı kardeşlerimiz :=) . Kesin bir ağızdan kesin bir cevap alabilirmiyim .
  • Hanimiş benim onurum hanimiş büyümüşte ps3 mü alıyormuş bıdıbıdıbıdı gulügulügulü sakın baban annen olmadan bir yerden alma hemi kazıklarlar seni ne kadar paran var bakıyım

Not:lütfen darılma şaka yapıyorum
  • Güngören çocuğuyuz kimi kazıklıyorlar ..

• dostum pc ni satma derim neden diyecek olursan ps3 de istediğin gibi özgür değilsin atıyorum pc de elinde mouse var idm ile müzik bile iniyor 2 dk da ama ps3 pc gibi değil ki tamam tarayıcı var ve nete bağlanıyorsun ama tarayıcısı bile tam verimli değil o yüzden pc satma derim onun dışında spot olayına hoş bakmıyorum sony garantili olmalı diye düşünüyorum spot mal güvenilir değil ha belki adam güvenilirdir ama bilemezsin, bir bakarsın 5 ay sonra bozulmuş yani kafan rahat olur garantili alırsan zaten çok fiyat farkı olmaz. tüplü tv konusunda arkadaşlar sana yardımcı olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir playstation oyunu arıyorum
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • pc yi satma

arada yüksek fark yoksa garantili al, ama 200 TL kadar fark var ise spot al

Ben 2007 de spot aldım halen sorunsuz kullanıyorum.
  • Bende onu diyorum işte kardeşim spot daha iyi diyorlar. Hem bozulursa yaptırırsın diyorlar en fazla 100 lira tutar demi .
  • Sivaslı_Onur sen Ankaralı_Namık ile bir gorus istersen. Onda senin istediğin herşey var..

imza :

Yozgatlı_Basri
  • Spot daha ucuza girer ama garanti olaylarını bilmem Sony Eurasia Garanti'li satan spotçularda var.650 tl çıkman lazım en az Eminönü tahtakale,Kadıköy Yazıcıoğlu hanı başlıca spot yerleridir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aykut-993 -- 27 Nisan 2012; 15:58:05 >
  • 700 Liraya zaten garantili 320 GB SONY PS3 satılıyor kardeşim ne yaptın sen .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sivaslı_Onur

700 Liraya zaten garantili 320 GB SONY PS3 satılıyor kardeşim ne yaptın sen .

Tamam işte 320 gb garantili 650, 50tl azmı bu
  • 13 yaşındaki çocuk spotu filan nerden alsın. uğraştırmayın , bak şimdi combam (aramızda 20 yaş var gücenme)
    parayı baban veriyorsa git tekno marketten ya da sony bayinden aldır. geçen arkadaş 760 TL ye gt5 ile birlikte 320 gb ps3 aldı. bu kadar basit ne uğraşıyorsun.
  • Arkadaşlar konuya ithafen bende ps3 almak istiyorum.Şuan mevcut olarak xbox360 ım var onun yanına birde alsam nasıl olur sizce özellikle god of war serisini unc serisini falan çok merak ediyorum ve daha nice exc oyunları infamous olsun killzone olsun.Anladığım ve gördüğüm kadarıyla da online sistemi ps3 ün daha eğlenceli gibi xbox bölümüde mesaj sayısı konu açılınca çok sınırlı sayıda kalıyor şimdiden teşekkürler :)
  • cevabını kendin vermişsin. paran varsa al , yoksa sat ps3 al, sıkılınca tekra satar xbox alırsın. bu kadar basit. he aklımı size mi veriyim
  • Gücenmem ne gücencem ama şöyle bir şey var konsol tecrübem sadece atari . Ben şimdi mesela KillZone 3 ile Ps3'ü aldım geldim ne yapacam. Gerçekten hiç bir şey bilmiyorum derken ciddiydim .

• Not: dh de garip bi ps kullanicisi geliyo
  • Garip değil gerçekçi .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.