|
Bildirim
|
Kırdırmayan veya kırdırmaya karşı olan arkadaşlara şaşırıyorum bugünün şartlarında kazancım iyi online oynamaktan keyif alıyorum diyorsan bilemem. Ben yaklaşık 4 senedir Playstation 3 sahibiyim 320 gb +750 gb harici kullanıyorum aldığımda kırılmış olan makinemi bir ara yaklaşık bi 6 ay update edilmiş bir vaziyette deneme şansım oldu yani kırılmış makinenin üstüne update yaptığımdan dolayı orjinal hale geldi ve 6 ay orjinal oyun oynamak zorunda kaldım şimdi yazıları okuyorum ve gülüyorum bakın oyun çıkış fiyatı en az 200 tl abartıll değil tahmini rakamlardır ozaman dersin bir heves alırsın tek oyun elinde 189 tl veriip pes 2012 alındı elde de grant 5 mi 4 mü ne vardı dedikleri gibi online oynama şansın olmuyor cünkü Türkiyedeki veri alışı verişi şimdilerde düzelmeye başlamışken Sakaryada mesela hala bir fiber bağlantı yokken biz sağlık bir online oyun oynama gibi bir lüksümüzün olduğunu ben şahsen görmüyorum. bu arada o iki oyun bakıcan artık kesmicek sonuçta 4 saat 5 saat aynı oyun devamlı sıkıntı başlıcan tarihi geçmiş fil tarihinden kalmış oyunlara bakmaya diğerleri zaten pahalı o 6 ay 1 sene diyenleri de geç o fiyatlar yeni version cıkana kadar düşmez o çıkar sonra cıkar hadi diceksin oyun takasa gireyim gidiceksin adam sana eski oyunları acıcak önüne 200 tl gıcır gıcır verdiğin oyuna adam tenezül etmicek hatta üstüne para isticek işine gelirse tavırları sergilicek .Şimdi asgari ücret olmuş 1200 tl sen hadi kafa dağıtayım 1 veya 2 saatimi güzel gecireyim diye geciceksin başına verdiğin paralara bak. O yüzden kırdırcak arkadaşların hevesini kırmayın kırdırsınlar istedikleri oyunları sitelerden veya gitsinler yukletsinler herkezin bağlantısı süper maaşları dolgun değil bu devirde diceğim o kırdırın arkadaşım zaten adamlar 90 milyon dolar pazar payı yapmışlar bu sektör senin onun indirmesiyle çökmez tamam bana avrupada ki şartları verdinde benmi almadım orjinal oyun koyuyon üstüne vergisi algısı osu busu oluyor 1 liralık şey 5 lira seste cıkaramıyon herkez hayatından memnun o yüzden fazla söz edip başınızı ağrıtmayım.Hayırlı oyunlar
|
Yaw bu 2. el ps4 piyasasını akla mantığa bağlayabilen var mı ? Sıfırı 1 kol 500 gb ps4 hepsiburada.com da 1039 tl şuan. Üstelik 12 taksit vade farksız. Ben bunu burdan alsam 90 lira civarı taksitle öderim. İkinci el 1-2 sene kullanılmış ps4 ü adam 900 liraya 1000 liraya koyuyor aynı şekilde 500 gb tek kol oyunsuz. La gardaşım bunun mantıken ederi maximum 500 600 liradır. Sıfırı 1039 liraya ordayken eğer sen 900 liraya ikinci eli gerçekten satın alabileceksen ben sana alacağın bir sürü ikinci el cihaz bulurum. Ne biçim bir kafa bu yahu şaşırıyorum.
|
3-4 yıl kullanılmış 120 GB PS3 lerin ikinci el piyasasında 550 TL gibi bence yüksek bir fiyata satılmasının nedenini bilen var mı?
|
Hocam bence 8 yıl sonraki ps6 yı bekle zaten 6G mobil internetle beraber kuvvet muhtemel ps6 fiziksel olarak çıkmayacak. Oyunlar smart tv den ps app ile serverden oynanacak. Hareket algılamayla joystickler de tarih olacak. Ömrümüz yeter ve bir dünya savaşı çıkmazsa hepsini göreceğiz
|
FIFA oynayacaksan PS5’i bekle. PS5 çıktıktan sonra PS4’e çıkacak olan FIFA’lar kötü olacaktır.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evo_4 -- 24 Aralık 2007; 16:26:27 > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcukran -- 24 Aralık 2007; 16:52:28 > |
|
|
|
|