Şimdi Ara

Bir oyuncu daha Tryndamere ile Challanger'a ulaştı. İşte IE siz offtank trynd

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • boxerpete şuan itibariyle NA de bir idol halinde. Dyrus, voyboy gibi birçok top laner'ı tryndamere ile Gnar'a karşı, malphite'a karşı, darius a karşı lane i dar etmesiyle biliniyor. Proların yayınlarında denk gelirseniz " ohh gosh boxershitie gonna ruin this fun" derler.

Euw'te de artık bir tryndamere idolü var. Fakat buildleri farklı. Tarzları farklı. Gelin ikisinin build'lerine göz atalım.

Boxerpete :http://www.lolking.net/summoner/na/25010413

build :  Bir oyuncu daha Tryndamere ile Challanger'a ulaştı. İşte IE siz offtank trynd

keystone : fervor of battle.

goldbiscuit:http://euw.op.gg/summoner/userName=goldbiscuit

build :  Bir oyuncu daha Tryndamere ile Challanger'a ulaştı. İşte IE siz offtank trynd

keystone : warlord's bloodlust.

boxerpete bloodlust'ın her ne olursa olsun tryndamere üzerinde useless olduğunu söyler. Ve ona neden Death's dance kasmadığını sorduklarında ise tryndamere'in ihtiyacı yok unless you are in low elo der. Pete'in hiç tercih etmediği ve useless bulduğu bu oyun stilini ve buildi kullanarak -özellikle de warlord's bloodlust ile sinerjisini- challanger'a çıkmış adam. Demek ki gerçekten de çalışıyor oyun stili. IE hiçbir zaman almaması da tuhaf. Oyun amacı daha çok ilgiyi üzerine çekip hayvani lifesteal ile daha fazla ayakta kalması. Farklı bir oyun tarzı ve kesinlikle split pusher değil.

Tryndamere ile o kadar çok çeşit build imkanı var ki hepsi de işe yarıyor. Dün gece yanlış masteriesle girdiğim için jungle' da cinderhulk rushladım sonra da titanic hydra ardından pd, ie. 3.5k hp ile tek atıyordum squishy'lere. Ap oynuyorsun hala iş yapıyor. Full tank yapan troller geliyor arada adam zaten ölmüyor üzerine bir de ulti basıyor bir şekilde kestin diyelim GA patlıyor bu seferde sonra E ile kaçıyor. Sadece ie ya da pd aldığında damage tank'tan daha fazla oluyor. Ben yine de full ad buildini tercih ediyorum ama neredeyse bütün tryndamere main'lerinin( kore de dahil) warlord's u useless olarak görmesi ve her zaman fervorla oynayın demesinin ardından böyle bir adamın çıkıp o kadar adama rest çekip farklı bir build denemesi gerçekten de keyif verdi bana. Belki de sırf kendi buildini keşfettiği için yükselebildi. Keşke herkes bu adamlar gibi olabilse de şu oyun birbirlerini taklit eden kopyalardan arınsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodimir -- 26 Eylül 2016; 14:31:28 >

• Araştırmacı kişiliğiniz baya hoşuma gitti. Neler neler dönüyormuş oyunda. Sanırım picklenmeyen şampiyonları ilerleyen turnuvalarda baya görücez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyle bir anlatmışsın ki Tryndamere sanki gizli OP gibi. Alt tarafı 2 tane oyuncu var, adını bilmediğimiz 2 tane de master olsun fazladan o kadar. Boxerpete öyle bir lose streak yaptı öyle oyunlar kaybetti ki adam ara verdi oyuna. O champi sevdiği için oynuyor güçlü olduğu için değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teemo Erdoğan

Öyle bir anlatmışsın ki Tryndamere sanki gizli OP gibi. Alt tarafı 2 tane oyuncu var, adını bilmediğimiz 2 tane de master olsun fazladan o kadar. Boxerpete öyle bir lose streak yaptı öyle oyunlar kaybetti ki adam ara verdi oyuna. O champi sevdiği için oynuyor güçlü olduğu için değil

sorunları vardı adamı zaten söylüyordu yayında oyuna odaklanamıyorum saçmalıyorum diye. Boxerpete an itibariyle tryndamere oyuncuları arasında bir idol halinde split push yapmıyor çünkü, fighter ve assassin oynuyor tryndamere'i, tüm lol camiyasında ionian+bc metasını o getirdi tryndamere'de, korede %30a.s rune kullanılırdı tryndamere için yine pete'den sonra 9ad,15a.s,10cd metası geldi. Tryndamere mekanikleri çok iyi adamın ben çok az denk geldim öyle adam gibi ezildiğine. Zaten güçlü olduğu için oynuyor demedim ki sadece NA deki en iyi tryndamere oyuncusu ve en agresif oyun oynamayı başarabilmiş top laner'lardan adam tryndamere oynamasa bile öyle agresif oynuyor ki hem karşı jungler hem de karşısındaki adam korkuyor double alabilir diye bunu hissettiriyor onlara. Benim anlatmak istediğim reddit'te tryndamere mains adı altındaki başlıkta olsun, na boards'ta olsun, pete'in reddit konusunda olsun, buildlerde,stream'larda, bütün tartışma forumlarında warlords bloodlust useless olarak görüldü. GA dışında defansif item alan lowdur denildi, full ad dışında kasılmaz denildi, sıradan adamın birisi çıktı enterasan bir build spamleyerek challanger oldu. Bu yabana atılacak birşey değil. Ben tryndamere op demek istemedim sadece dogmaları kırıp kendi stilini konuşturan bir adamın idol olarak sayılacak adamları karşısına alıp, öyle olmaz böyle olur diyebilmesini savundum.

devamındaki açıklamada da buildinin neden çalışıyor olabileceğinden bahsettim sadece. Tuhaf bir hero tryndamere. Op falan demek değil istediğim de sanki bu oyundan değilmiş te yanlışlıkla çalınmış gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodimir -- 26 Eylül 2016; 14:11:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bloodimir

quote:

Orijinalden alıntı: Teemo Erdoğan

Öyle bir anlatmışsın ki Tryndamere sanki gizli OP gibi. Alt tarafı 2 tane oyuncu var, adını bilmediğimiz 2 tane de master olsun fazladan o kadar. Boxerpete öyle bir lose streak yaptı öyle oyunlar kaybetti ki adam ara verdi oyuna. O champi sevdiği için oynuyor güçlü olduğu için değil

sorunları vardı adamı zaten söylüyordu yayında oyuna odaklanamıyorum saçmalıyorum diye. Boxerpete an itibariyle tryndamere oyuncuları arasında bir idol halinde split push yapmıyor çünkü, fighter ve assassin oynuyor tryndamere'i, tüm lol camiyasında ionian+bc metasını o getirdi tryndamere'de, korede %30a.s rune kullanılırdı tryndamere için yine pete'den sonra 9ad,15a.s,10cd metası geldi. Tryndamere mekanikleri çok iyi adamın ben çok az denk geldim öyle adam gibi ezildiğine. Zaten güçlü olduğu için oynuyor demedim ki sadece NA deki en iyi tryndamere oyuncusu ve en agresif oyun oynamayı başarabilmiş top laner'lardan adam tryndamere oynamasa bile öyle agresif oynuyor ki hem karşı jungler hem de karşısındaki adam korkuyor double alabilir diye bunu hissettiriyor onlara. Benim anlatmak istediğim reddit'te tryndamere mains adı altındaki başlıkta olsun, na boards'ta olsun, pete'in reddit konusunda olsun, buildlerde,stream'larda, bütün tartışma forumlarında warlords bloodlust useless olarak görüldü. GA dışında defansif item alan lowdur denildi, full ad dışında kasılmaz denildi, sıradan adamın birisi çıktı enterasan bir build spamleyerek challanger oldu. Bu yabana atılacak birşey değil. Ben tryndamere op demek istemedim sadece dogmaları kırıp kendi stilini konuşturan bir adamın idol olarak sayılacak adamları karşısına alıp, öyle olmaz böyle olur diyebilmesini savundum.

devamındaki açıklamada da buildinin neden çalışıyor olabileceğinden bahsettim sadece. Tuhaf bir hero tryndamere. Op falan demek değil istediğim de sanki bu oyundan değilmiş te yanlışlıkla çalınmış gibi.

Yok yani yargılar gibi söylemiyorum da, spamlamak kelimesi biraz kötü anlamlı olduğu için op bir şeyi abuseluyormuş gibi anlaşılıyor, en azından ben öyle anladım. Onun dışında güzel konu

• quote:

Orijinalden alıntı: MeGaDave06

Araştırmacı kişiliğiniz baya hoşuma gitti. Neler neler dönüyormuş oyunda. Sanırım picklenmeyen şampiyonları ilerleyen turnuvalarda baya görücez

DOPA' da aynısını söyledi, bu sene wolrds'te süpriz pickler olacak gibisinden. Bekliyoruz bakalım. Aslında bilinmeyen ama güzel item comboları yapabilecek şampaunlar var. Örneğin hp-ad rengar. Ad jungle item'ı, BC, Titanic hydra, Draktharr,steak's gage, cd bot. Tanky assassin rolünü çok güzel üstleniyor. Pek kişi bilmiyor ama. Support vlad ve support poppy her ne kadar bilinmese de kore ve çinde master++++ liglerinde çok popüler. Nerf'ten sonra ne oldu bilmiyorum ama support vlad botu aşırı rahat domine edebiliyordu. Ben bu worlds'un ya aşırı keyifli ya da aşırı sıkıcı geçeceğini düşünüyorum şahsen. Ortası olmayacak gibi.

• 2. build ilk olarak sezon 4 te trol amaçlı yapıp acayip verim aldığım bir builddir. Hatta oynamaktan keyif aldığım bir build karşı takımı aşırı oyalıyorsun.
    Ayrıca league of mains tarzı bilmem kaç milyon mastery point şu hero. Korean 1. XXXX Hero tarzı videolar youtuberlar tarafından yaygınlaştı. Daha bu tarz bir sürü yeni oyuncunun adı çıkacaktır. Boxerpete i 1 seneden uzun süredir biliyorum. %40 cdr tryn oynuyor. Gerçi hero mainlemek çok farklı bir olay. Sen o heroyu seviyorsundur ve rakibin ne olursa olsun oynamak keyif verir. Oynaya oynaya herodaki potansiyelin artar. Beklenenden fazlasını ortaya koyarsın.
    Ayrıca proxy singed in çıkış hikayeside böyledir yine heroya gönül vermiş farklı yollar denemiş oyuncular sayesinde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_DoMiNo

2. build ilk olarak sezon 4 te trol amaçlı yapıp acayip verim aldığım bir builddir. Hatta oynamaktan keyif aldığım bir build karşı takımı aşırı oyalıyorsun.
    Ayrıca league of mains tarzı bilmem kaç milyon mastery point şu hero. Korean 1. XXXX Hero tarzı videolar youtuberlar tarafından yaygınlaştı. Daha bu tarz bir sürü yeni oyuncunun adı çıkacaktır. Boxerpete i 1 seneden uzun süredir biliyorum. %40 cdr tryn oynuyor. Gerçi hero mainlemek çok farklı bir olay. Sen o heroyu seviyorsundur ve rakibin ne olursa olsun oynamak keyif verir. Oynaya oynaya herodaki potansiyelin artar. Beklenenden fazlasını ortaya koyarsın.
    Ayrıca proxy singed in çıkış hikayeside böyledir yine heroya gönül vermiş farklı yollar denemiş oyuncular sayesinde.

Katılıyorum , Druiddroid proxy Singed'ı buldu s2-s3 de deli gibi yükseldi , aptal riot oyunun en yaratıcı insanlarından birini saçma sapan yere banladı .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kataffaz -- 26 Eylül 2016; 14:48:29 >

• Try aşırı cins bir champion hem oynamaktan nefret ederim hem karşımda oynanmasından

• quote:

Orijinalden alıntı: katafaz

quote:

2. build ilk olarak sezon 4 te trol amaçlı yapıp acayip verim aldığım bir builddir. Hatta oynamaktan keyif aldığım bir build karşı takımı aşırı oyalıyorsun.

Katılıyorum , Druiddroid proxy Singed'ı buldu s2-s3 de deli gibi yükseldi , aptal riot oyunun en yaratıcı insanlarından birini saçma sapan yere banladı .

Hem banladı üstüne üstlük 3.13 ve 3.15 yamalarıyla proxy singed e ağır bir nerf getirdi. Eskiden 5-6 kere öldükten sonra verdiğin para bayağı düşüyordu. Önce ölüm serisini kestiğin minyonlar ile azaltma çıkardı. Daha sonra ölüm serisinden düşen parayı bayağı yüksek sayılara çekti.

• quote:

Orijinalden alıntı: katafaz

quote:

* Belirlediği çerçevenin dışındaki keskin değişikliklerden hoşlanmıyor Rito.

* Proxy farm demek oyunun Riot tarafından ayarlanmış tüm metasını-diamiklerini alt üst etmek demek çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şifalı Bitki -- 26 Eylül 2016; 16:19:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kataffaz

quote:

Banlanma sebebi neydi

• quote:

Orijinalden alıntı: Rutzelq

quote:

quote:

Banlanma sebebi neydi

Çok fazla kişi trollediğini düşünerek report etti , Riot da ne oynadığına ya da nasıl oynadığına bakmadan 0*10 gibi skorlar yüzünden banladı . O maçların çoğunu da kendi tarzı sayesinde takımına kazandırdı . Yanlış bilmiyorsam 2-3 kere hesabı banlandı .

• Onu bilmiyorum da westte plat 1-2 dia eloda 3 oyunda 1 var. Build olarak shiv, pd , ie olarak gidiyolar.
  • Geçen sezon cinderhulk wukong ile 14 win streak yapmıştım. Kamplar değiştiği için jungler tavsiyesi isterlerdi ben de bunu yazardım hep dalga geçerlerdi benimle Eğer bir şampiyonda değişik bir build bulduysanız kimseye söylemeyin. Büyük ihtimal dalga geçecekler sizinle. En iyisi kendinize saklayın ve nasıl zevk alıyorsanız öyle oynayın.

• sıradan dedigginiz adam geçen sezon s5 master s4 diası. (gene otp tryn ile)

bir diğeride adam ignite flaş ile oynuyor. bu kısmıda dikkat çekilesi
  • Sezon 3-4te na'da teemo ile challenger olan vardı . Buildi de morello-maske-ap bot-void-rabaddon buildi yapıyordu . Na garip bir server , garip otpler var .

• quote:

Orijinalden alıntı: Dash.

sıradan dedigginiz adam geçen sezon s5 master s4 diası. (gene otp tryn ile)

bir diğeride adam ignite flaş ile oynuyor. bu kısmıda dikkat çekilesi

Tryndamere zaten ignite Flash ile oynaniyor belki ghost alınabilir o kadar.

• Hocam Try için rün alcam bu adamın rünleri nedir sizin tavsiyeniz nedir rünler pahalı olduğu için özenle almak istiyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rutzelq

quote:

quote:

Banlanma sebebi neydi

Çok fazla kişi trollediğini düşünerek report etti , Riot da ne oynadığına ya da nasıl oynadığına bakmadan 0*10 gibi skorlar yüzünden banladı . O maçların çoğunu da kendi tarzı sayesinde takımına kazandırdı . Yanlış bilmiyorsam 2-3 kere hesabı banlandı .

Eyw tesekkurler

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.