Şimdi Ara

Bir oyuncu daha Tryndamere ile Challanger'a ulaştı. İşte IE siz offtank trynd (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Dünkü maçta master yi ile girdim. Ben aktifi olan eşyaları pek kullanamıyordum. o yüzden ne zaman master yi alsam feedlerim istemeden.

Dün ilk kez master yi ye youmu ve mahvolmuş kralın kılıcını alıp ikisinide aynı anda aktif ettim. düşman nxsus kulelerinden birini yıkmış kaçıyordu. bizdeherkes aynı anda doğdu. ben 2 saniye filan erken doğduğum için atıldım düşman üstüne:( bu iki eşyayı aktif edip ultiyide açtın rakibi q ile işaretledim ve arkama yaslandım. rakip zaten dipdibe idi ve sonuç tabiki beşte beş.

eşyanın şampiyonu bu kadar değiştirmesine hayret ettim ve o güne kadar neden kullanmadığıma kızdım.
  • ilk buildde son fısıltı çıkmış fakat zırh delme yok son fısıltı mevcut zırh delmeyi %45 arttırıyor diye biliyorum yani talent ve ründen 10 gelse en fazla 15 olur yani bunun için gereksiz olmamış mı ( kara balta stak oluyormu bilmiyorm )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gönderiliyor...

ilk buildde son fısıltı çıkmış fakat zırh delme yok son fısıltı mevcut zırh delmeyi %45 arttırıyor diye biliyorum yani talent ve ründen 10 gelse en fazla 15 olur yani bunun için gereksiz olmamış mı ( kara balta stak oluyormu bilmiyorm )

Oyle degil yanlis biliyorsun.
  • Ben siz3 diyorum bu yıl şampiyonada master bekliyorum ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affection and Hatred

quote:

ilk buildde son fısıltı çıkmış fakat zırh delme yok son fısıltı mevcut zırh delmeyi %45 arttırıyor diye biliyorum yani talent ve ründen 10 gelse en fazla 15 olur yani bunun için gereksiz olmamış mı ( kara balta stak oluyormu bilmiyorm )

anlat dinliyorum
  • hemen gidip oyunda full canla ulti basıp oyun kazanıyım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Affection and Hatred

quote:

anlat dinliyorum

Konuyu bilmiyorum ama gozume carpti mevcut degil ekstra zirhi azaltıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kaç senedir şu forumu takip ederim hiç Tryndamere tartışma konusu olmamıştı, bunun yanı sıra troll olmadan düzgünce tartışma da olmuş çok yadırgadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: -EDD-

Kaç senedir şu forumu takip ederim hiç Tryndamere tartışma konusu olmamıştı, bunun yanı sıra troll olmadan düzgünce tartışma da olmuş çok yadırgadım

Bende bayadır böyle ciddi bir tartışma konusu görmemiştim ve zevkle okudum yorumları keşke hep böyle olsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flight Of Icarus

Sezon 3-4te na'da teemo ile challenger olan vardı . Buildi de morello-maske-ap bot-void-rabaddon buildi yapıyordu . Na garip bir server , garip otpler var .

Herhangi bir şampiyonun OTPsi olupta 500-600 oyunda en kötü high diamond çıkamıyorsan oyunla ilgili bildiğin herşey yanlıştır. Oyunda en kolay yükselme yöntemi OTP olmaktır. Zaten high challengerda veya prolar arasında tüm şampiyonları oynayabilen çok azdır. Bir OTP diamond kolaylıkla oynadığı şampiyonda deneyimsiz challengeri alır.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.