Şimdi Ara

Bir oyun arıyorum tarifi içerde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar gecen dolmuşta bi cocuk oynuyordu biraz kalabalıktı dolmuş yerimden kiprayamadigim icin soramadim
    Platform oyunuydu ekranın sol altında joystick sag altında 2 tane buton vardı Fifa tarzı yani kontrolleri.boyle top gibi bir şeydi tam göremedim ordan oraya gidiyordu bir seylere çarpıp patlatıyordu ara ara siyah oluyordu o top gibi sey.gorduklerim bu kadar valla bilen/bulabilecek var mi acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Denedim hocam Google'da aramayı fakat bulamadım.o şey top degil sanırım ama uçup kaçan bisiydi düz platform ustunde yatay yani.belki bi bilen çıkar diye konu actım ben de

• up
  • Head soccer mi acaba ??

• Yok spor oyunu degil ya.yatay bir düzlem vardı edge oyunundaki gibi aynı

• Dark nebula diyeceğim onda buton falan yok, kolay gelsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yok o da degil maalesef arayışa devam

• Merak ettim takip

• quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

Merhaba arkadaslar gecen dolmuşta bi cocuk oynuyordu biraz kalabalıktı dolmuş yerimden kiprayamadigim icin soramadim
    Platform oyunuydu ekranın sol altında joystick sag altında 2 tane buton vardı Fifa tarzı yani kontrolleri.boyle top gibi bir şeydi tam göremedim ordan oraya gidiyordu bir seylere çarpıp patlatıyordu ara ara siyah oluyordu o top gibi sey.gorduklerim bu kadar valla bilen/bulabilecek var mi acaba?

Bu olabilir mi
     Bir oyun arıyorum tarifi içerde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• yok hocam maalesef.dedigim gibi joystick ve butonlar vardı

• Yok hocam kontrolleri Fifa gibi cok yonluydu.bunda sadece sag ve sol var gordugum kadarı ile.tesekkur ederim yine de cevap icin

• up
  • ben biliyorum ama söylemem . bir tane çöl canavarı mı vardı yoksa oyunda . ahah ah ah oyunun ismi şey death worm saygılar.

Ben bu oyunu appzapp ta görmüştüm satın alıp oynamıştım biraz ama telefona format atınca binlerce oyunun içinden satın alınanlar kısmında tekrar bulup yükledim.

https://itunes.apple.com/us/app/death-worm/id396669943

Türkçesi de sanırım ölüm solucanı'ydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zn_volkan -- 6 Aralık 2013; 13:27:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hacker_127

ben biliyorum ama söylemem . bir tane çöl canavarı mı vardı yoksa oyunda . ahah ah ah oyunun ismi şey death worm saygılar.

Ben bu oyunu appzapp ta görmüştüm satın alıp oynamıştım biraz ama telefona format atınca binlerce oyunun içinden satın alınanlar kısmında tekrar bulup yükledim.

https://itunes.apple.com/us/app/death-worm/id396669943

Türkçesi de sanırım ölüm solucanı'ydı.

Maalesef bu da degil dedigim gibi yatay düzlemde oynanıyordu dikey degil.gerci bu oyunu da seviyodum 4s ten sonra yuklememistim bi bakayım

• arcane legends olabilir mi bir inceleyin.
  • Kardeş o çocuk bendim oyunun adı boost 2 di

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.