Şimdi Ara

Bir Odada 4 Kişi Kalacağız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler yurt işi malum, 4 kişi kalacağız. Ben gece kedi gibi uyuyorum ama arkadaşlarım ya horul horul horuldarsa? Ya gece birisi terbiyesiz şeyler yaparsa? Ya içinden ılık birisi çıkarsa? Ne yapacağım beyler ana ocağından ayrılmak zor geliyor. Efkarlıyım be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yeni şeyler denemenin vakti geldi bence.

Şaka bi yana umarım hanza hödük tipli biri yoktur.Zehir olur hepinize o yıl.
  • arkanı duvara yaslayıp uyu zaman kötü...
  • Yandın sen uykun hafifse.

En büyük problem horlamadır.

Gece uyumaz ders çalışırsın artık.

İyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

Beyler yurt işi malum, 4 kişi kalacağız. Ben gece kedi gibi uyuyorum ama arkadaşlarım ya horul horul horuldarsa? Ya gece birisi terbiyesiz şeyler yaparsa? Ya içinden ılık birisi çıkarsa? Ne yapacağım beyler ana ocağından ayrılmak zor geliyor. Efkarlıyım be

Biz de 4 kişiyiz muhtemelen ben de nasıl olacak merak etmiyor değilim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne yapacaksın basacaksın parayı tutacaksın evi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aspiratör

Yeni şeyler denemenin vakti geldi bence.

3 arkadaşız. Birbirimizi liseden tanıyoruz ama okeye 4. Gelecek kişiyi bilmiyoruz

Okuldan gelicem duş almaya oradan hoop birader işimiz var dicek. Aksam ders yaparken yeter inek oha dicek. Uyumaya çalışırken yandan "uyudun mu " dicek. OFF ulan.

Ev tutmaya ne param ne cesaretim var. Şimdilik yurtta farklı aksiyonlar yaşayacağız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ''Yapılan araştırmaların Türkiye'de her 100 kişiden 26'sının horladığını ortaya çıkardığını belirten uzmanlar....''

İlla birine denk gelirsiniz.
  • Kimisi hayvan gibi parfüm sıkar, onun kokusuyla uyandırır. Kimisi banyoya girer şarıl şarıl. Bizim bi arkadaş horlamıyordu ama değişik sesler çıkarıyordu. Horlasa şükredecez.
  • quote:

quote:

3 arkadaşız. Birbirimizi liseden tanıyoruz ama okeye 4. Gelecek kişiyi bilmiyoruz

Okuldan gelicem duş almaya oradan hoop birader işimiz var dicek. Aksam ders yaparken yeter inek oha dicek. Uyumaya çalışırken yandan "uyudun mu " dicek. OFF ulan.

Ev tutmaya ne param ne cesaretim var. Şimdilik yurtta farklı aksiyonlar yaşayacağız.

İstanbuldaysan eve +1 arıyorum.

Ciddiyim.

İyi forumlar.

• Ortama agirligini koyman gerek yoksa her turlu sıkıntı yurt isi

• quote:

quote:

İyi öyleyse takma kafana.
    En kötüsü onu dışlarsınız.
    Lisedeki arkadaşlarının içi dışı birdir umarım.
    Dıştan iyi gibi görünüp içi çürük çıkan çok oluyor.

• 3 vs 1 durumuna düşme de naparsan yap, yurt arkadaşlarınla aranı iyi tut okuldakilerle ilk 1 ay samimi sonrasında sadece bir tane doğru düzgün arkadaşın olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: CappyDH

quote:

quote:

İstanbuldaysan eve +1 arıyorum.

Ciddiyim.

İyi forumlar.

Izmir malesef

Valla okuldan kafa dengi birini bulursam gezerim sürekli aşırıya kaçmadan bir de bütçe doğrultusunda.

4 erkek bir odada aman allahım . Bir Kümese 4 horoz konulur mu . Bir sene kestaneyi cizmeden idare edicem. Hayırlısı

• quote:

Orijinalden alıntı: The Caped Crusader

3 vs 1 durumuna düşme de naparsan yap, yurt arkadaşlarınla aranı iyi tut okuldakilerle ilk 1 ay samimi sonrasında sadece bir tane doğru düzgün arkadaşın olacak

3 vs 1 nedir oha

Öyle ortam olmaz da 4. Gelecek nasıl olacak. Gece gece aksiyon yasatmaz bize umarım.

Karma yurt, canım sıkılınca bahçede gezerim falan yani

• 3kişi para toplayıp yanınızdaki yatağı satın alın yada sen bas parayı tüm yatakları al

• 4 kişi içinde sen hayatta kedi gibi uyuyamazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: poseidon_TR

3kişi para toplayıp yanınızdaki yatağı satın alın yada sen bas parayı tüm yatakları al

4. kişinin parasını verip işi garantiye almak mantıklı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The Caped Crusader

3 vs 1 durumuna düşme de naparsan yap, yurt arkadaşlarınla aranı iyi tut okuldakilerle ilk 1 ay samimi sonrasında sadece bir tane doğru düzgün arkadaşın olacak

3 vs 1 nedir oha

Öyle ortam olmaz da 4. Gelecek nasıl olacak. Gece gece aksiyon yasatmaz bize umarım.

Karma yurt, canım sıkılınca bahçede gezerim falan yani

17 kişiyle aynı ortamda uyuyodum, toplamda 130 erkek vardı hala sağlamım

• quote:

Orijinalden alıntı: 707

4 kişi içinde sen hayatta kedi gibi uyuyamazsın.

Kendi evimde kedi. Başkası olunca nolur bilmiyorum.

@Reznov., kışla mı orası yoksa mapushane mi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.