Yüzbaşı
15 Nisan 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme
Toplam: 54 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhabalaarr..

general mobile tab 5'im var.Root atarken eski sürümlü ve farklı cihaz için twrp dosyasını recoveryledim.Şimdi tablet açılıyor ışıkları yanıyor ancak ekran gelmiyor.Ekran gelmeyince kapatamıyorumda.Ses açma tuşuna bastığımda ışığı yanıyor ama ekran yok.PCye bağladığımda içine erişebiliyorum.Ne yapabilirim yardımlarınızı bekliyorum.

Teşekkürler şimdiden.
Merhabalar.Bayramda yola gideceğiz.Biz de suyunu yağını ekleyelim yolda sıkıntı yaşamayalım dedik.Ben yağı almaya gittiğimde tatile beraber gideceğim arkadaşım motor yağı bölmesine eklemiş suyu.yani motor yağı yerine araca su koyduk.2 3 defa çalıştırmayı denedikten sonra çalışmayınca garip sesler gelince çalıştırmayı bıraktık.sonradan farkettim ki yanlış yere koymuş.bir miktarını da motordan kusmuş.yağ ve filtre değişimi bu durumda yeterli olur mu ? yada yapılacak işlemler neler ? yarın sanayiye götüreceğim bilenlerden öğrenip gitmek daha iyi olur diye düşündüm.yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Merhaba.

lord of the rings rise of the witch king oyununu hamachi üzerinden oynayan 2 kişiyiz.yeni haritalar ve modlar deniyoruz.bazen yapay zekaya bazen de birbirimize karşı oynuyoruz.bununla beraber bize katılacak arkadaşları bekliyoruz.skype ile iletişim kuruyoruz konuşarak zevkli oluyor.akşam 7-8 gibi başlayıp gece 1 2 ye kadar oynuyoruz.yaş problem değil seviyeyi koruduktan sonra.

katılmak isteyenler özel mesaj ile ulaşabilirler.
Bugün Khalid bilmem ne diye bi adam ekledi skype üzerinden.Uzun bi roman yazmış.Okumadım ancak para kaldığını falan söylemiş.Yarı yarıya kırışırız demiş.Bakalım ne çıkacak sonunda

Dear Tuna,

I am sorry to contact you through this medium. I am Mr. Khalid Juma Al Majid, a senior staff of Emirates NBD Bank here in UAE .

I write you this proposal in good faith hoping that I can rely on you. In 2007, one Mr. Omar Tuna, who has same surname as yours and who has your country in his file as his place of origin, made a fixed deposit for 36 calendar months, valued at $36,400,000.00 with my bank, I was his account officer then. The maturity date for this deposit contract was 16th of October 2010. Unfortunately, while on a business trip, he died in a deadly earthquake that occurred on 12 January 2010 in Haiti which killed between 250,000 and 300,000 people.

Since the last quarter of 2010 until today, the management of my bank has been finding a means to reach him so as to ascertain if he will want to roll over the contract or have the deposited amount withdrawn.

Since September 2010, when I discovered that this will happen , I learnt of his death , so I have tried to think up a procedure to preserve this fund and use the proceed for charity. Some directors here have been trying to find out from me the information about this account and the owner, but I have kept it closed because, I know that if they become aware that Mr. Omar Tuna is now late, they will embezzle the funds for themselves.

Therefore, I am seeking your co-operation to present you as the one to benefit from his fund at his death since you have the same name, so that my bank head quarters will pay the funds to you.

I have done enough inside bank arrangement and will only have to put in your details into the bank's database to reflect you as his next of kin.

I am not a greedy person, so I am suggesting we share the funds equal, 50/50% to both parties. My share will assist me to start a charity organization to help the poor and also own a company which has been my dream.

Let me know your mind on this and please do treat this information as TOP SECRET. We shall go over the details once I receive your urgent response strictly through my personal email address: khalidal_majid@outlook.com
Have a nice day, and may you be bless.
Anticipating your response.

KHALID JUMA AL MAJID
khalidal_majid@outlook.com

LINK 1
LINK 2
http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/hp-250-g3-j0x92ea-n2830-2gb-500gb-freedos-134612985

bilgisayarlar konusunda pek bir bilgim yok.az çok anlarım.bir arkadaşım arıyor , sadece film izleyecek , ıvır zıvır günlük işlerde kullanacak.Oyun vs. oynanmayacak.Linkteki ürün mesaj olarak geldi.Fikir danışmak istedim.Güzel indirimdeymiş ayrıca.
Arkadaşlar atkı kısa bir süreliğine ve sınırlı olarak satışa çıkmıştır.Bilgileri içeren bir mail atmanızın ardından size hesap bilgilerini gönderiyorlar.Parasını yatırıp siparişinizi tamamlıyorsunuz.Almak isteyen arkadaşlar kaçırmasınlar ve acele etsinler.Atkının ücreti kargo dahil 15TL ancak bankamatikten İş bankası kartınız yok ise 5tl de vergi alıyor , yani atkı 20TL'ye gelmiş oluyor.

Buyrun LİNK

Not : Benim bir çıkarım yoktur.Bu tarz kolleksiyon ürünlerini toplamayı sevdiğimden dolayı , sevenler olabileceğinden sizleri de bilgilendirmek istedim.
Önceki bir alışverişimde bu firma-canpet- beni dolandırmış , yalan yanlış adres bilgileri girdiklerinden dolayı kargo bana ulaşmamıştır.Bunu kendilerine bildirdiğimde ise kargoyu verdiklerini söylediler.Kargo bana ulaşamamış ve kendilerine geri dönmüştür.ANCAK ARAS KARGO BENIM KIMLIGIMI GÖRMEDEN BENIM KARGOMU ALICIYA TESLIM ETMISTIR. .Kendileri güvenilmez ve dolandırıcıdır.Resimlerde görüldüğü gibi benim adımı kullanarak BENİM ADIMA GERİ İADE EDİLEN KARGOYU BEN ALMIŞIM GİBİ GÖSTERMİŞLERDİR.

KARGO FİRMASI DA BENIM ADIMA OLAN KARGOYU YALAN ISIMLE KIMLIK GÖRMEDEN ALICIYA TESLİM ETMİŞTİR.

bu konuda yapılabilecek bir şey var mıdır ? Tarih eski bile olsa ?

Ek olarak 20tl gibi bir alışverişti , çok bişey değil.

Merhaba ziraat bankasında heabım var.ayn zamanda kredi kartım var.işlerin gecikmesi dolayısıyla kredi kartı borcumu ödeme gününden 2 gün geç yatırma durumunda kaldım.Parayı BANKA HESABIMA atar atmaz KREDI KARTIMIN ASGARI TUTARINI ÇEKTI ve büyük kısmına bloke koydu.ziraatin müşteri hizmetleri işe yaramaz.gün boyunca ulaşmayı denedim ancak 70 milyon kişi ziraat müşteri hizmetlerini arıyor sanırım.Bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olabilirse sevinirim.
Merhabalar..

Bir kaç yıldır kendi imkanlarım doğrultusunda Galatasaray ürünleri toparlamaya çalışıyorum.Bu süre zarfında pek çok ürün aldım.Ancak nereye bakarsam bakayım Galatasaray'ın YÜRÜYEDUR gri polarından bulamadım.Buna benzer -nostalji yada değil- ürünleri bulabileceğim bir site veya bir mağaza var mı ? Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirlerse çok sevineceğim.Şimdiden teşekkürler..
Ogame.org sunucusunda olan hesabımı işlerimin yoğunluğu nedeniyle satmak istiyorum.Hesap ilk 65de ve full kademecidir.2.5 ay daha tüm commanderler aktif olup 1m karanlık madde vardır.Astro21 basılıdır yani 12 gezegen hazır ve yerleşmiştir.Aynı şekilde sıçramalı 12 ay vardır.17m+ puanı vardır.

Ciddi ilgilenenler pm atabilirler detayları konuşuruz.
Hakkında
Meslek: Öğretmen
Forum İmzası:
Akvaryum ve hayvanlarla ilgili tüm sorularınızı sorabilirsiniz :)
Sistem ve Tercihleri
LOL
Draven
Dünyadan Futbol
Galatasaray
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 6 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.913
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 13.754 (Bu ay: 254)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 238 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Geri dönüşüm kutusu
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.