Şimdi Ara

Bir Motorcunun Mektubu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biz Redline yaşayanlar, bu tutkuyu başkalarına anlatmaya, kendimizi onların anlayacağı şekilde yaşamaya zorlayamayız..

Biz zamana karşı koşturmuyoruz, zaman bizi yakalamak için peşimizden koşuyor.. Bazen öyle anlar yaşıyoruzki düşüncelerimizin hepsi silinip gidiyor aklımızdan, sanki o anda herşey durmuş ilerleyen tek şey kalp atışlarımız gibi...

Bizi anlamanızı beklemiyoruz , zaten böyle bir çabamızda yok... Sexden, içkiden, kumardan, kubardan aldığınız bütün zevkleri unutun desek bize inanırmısınız ?

Hayat hızla akıp giderken ayaklarının altından ve her aldığın nefes mutlak sona götürürken seni , zamanını iyi değerlendir... REDLİNE yaşamak korkutuyorsa seni sen zaten yaşamıyorsun demek.. Korkacak birşeyde yok o zaman kaybedilmiş bir hayatda..

Redlineda bu isyanın tadını yaşarken, yorgun ellerin çizdiği beyaz şeritler aynı düzlükte birleşiyor son oluyor , başlangıç oluyor ve hiç bitmiyor... Sen onların üzerinden geçerken bir sonraki seni karşılamak için hazırlanıyor.. Yollar kısalıyor zaman uzuyor.. Ve sen yorgunluğunu bir kumsalda atarken bir sonraki yol seni karşılamanın heyecanını yaşarken sende diğerlerine nazaran kazandığın zamanın keyfini çıkartıyorsun ...

Hayat Herkeze, Her Koşulda Güzel.. Sevgili anne - baba - kardeşim ve arkadaşlarım eğer siz bu kağıdı cüzdanımdan çıkartıp okuyorsanız demek oluyorki ben artık aranızda yokum, sakın üzülmeyin ben herşeyi olduğundan yüz kat hızlı yaşadım..

Ben Redline yaşamayı tercih ettim, her defasında daha hızlı olabilmek adına HOŞÇAKALIN...

Gelen bir e-mail den alıntıdır..

• ailesi eşi dostu için kötü ama tercihini kullanmış
  • Sevgili anne ve babacığım aşırı hız yüzünden takla attım. Geçen sefer hastanede 15 gün yoğun bakımda kalmış ve paçayı zorlada olsa sıyırmıştım ya bu sefer gerçekten başardım. Artık aranızda olmayacağım çünkü redline'ı gördüm
  • Anladığım kadarıyla redline artık aramızda değil.
  • Redline'ı tek başına görse hadi bi nebze kabul edelim, ama Redline'ı gösterdiği masumların cüzdanından ne çıkacak? Akşam haberlerinde foto yayınlamak için kimlik mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: TwilightDream

Redline'ı tek başına görse hadi bi nebze kabul edelim, ama Redline'ı gösterdiği masumların cüzdanından ne çıkacak? Akşam haberlerinde foto yayınlamak için kimlik mi?

+ 10

Lutfen redline limitini pistlerde gorelim . . .
  • redline ı pistlerde göründe sonra önerin bence......
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.