Şimdi Ara

HONDA Severler, HONDA Sahipleri BURAYA.. Unlimited Power...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
5.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu mesajı okumak için kat ettiğiniz sayfaların sayısı ve harcadığınız zaman sanırım sizin HONDA markasına olan sevginizden geliyor , iştewww.hondapowerclub.com un açılma sebebide sizin bu mesajı okumanızla aynı mantıkda. Öğrenmek, eğlenmek , bildiğini paylaşmak. Bu markanın bizlerde oluşturduğu heyecanı, duyguyu paylaşmak... Bir çatı altında toplanıp bireysel düşüncelerimizi kitlelere, guruplara yaymak ve yaptırım gücü sağlamak..

    Marka tutkusunu burada anlatmaya veya ifade etmeye çalışmanın bir anlamı yok sanırım, hepimiz bu markayı ve Otomobilleri sevdiğimiz için forumlara giriyor sitelerdeki haberleri takip ediyoruz .. Bu konuda kayıtlı kullanıcı olan Honda dostlarımızın düşünceleriwww.hondapowerclub.com un teknik anlamdaki yöneticileri için çok önemli, herbirinizin içindeki bu markaya olan bağı ve bu markanın adını taşıyan aracınızla geçirdiğiniz hergün bizler içinde çok önemli.. Her gün yepyeni şeyler öğreniyoruz, paylaşıyoruz , tanışıyoruz , eğleniyoruz..

    Honda Power Club sitesi Honda markasına yıllarını vermiş beyinlerin ortak düşünceleriyle ortaya çıktı ve Honda dostlarıyla güçlenmeye , büyümeye devam ediyor.. Sponsorlarımız bu konuda bizlere hertürlü desteği vermeye hazırlar... Fikirlerinizi , düşüncelerizi , istek ve önerilerinizi büyük bir merak ile bekliyoruz ,

    Sitemizde ödülü bilgi yarışmaları , Honda kullanıcılarına özel buluşma ve organizasyonlar devam etmekte, Drag / Time Trial yarışları içinde hazırlıklarımız sürmekte..

    Sitemizdeki Yöneticilik mantığı tamamen teknik anlamda, HONDA markasını tercih etmiş , bu markaya gönül vermiş insanların diğer bir çok kişiden farklı bir yaşam biçimine sahip olduklarına inandığımız için böylesi bir sistem düşündük , yoksa her ismin altına YÖNETİCİ yazısı yazmak çok kolay.

    Teknik kadromuz ( Web master , Bilgi işlem , Ustalarımız , ) Honda Power Club için her zaman hazırlar..

    İçinizde hep sakladığınız, HONDA markasına yakıştırdığınız , bu marka için düşündüğünüz herşeyi burada paylaşmaktan çekinmeyin.. Unutmayın, HONDA markasının isim babası olan Soichiro Honda bu markayı gençliğinde kendi ürettiği arabayla yarışlara girme hayaliyle ortaya çıkarttı Yani Bir çocuk hayal kurdu. Rüyaları gerçek oldu. Ve Honda doğdu.. Belkide bizi bu markaya bağlı tutan bu manevi duygudur kim bilir ..

    Honda Power Club hepimizin... Amaç ; Paylaşmak , Tanışmak , Eğlenmek , Öğrenmek

    Honda Power Club sitesinde emeği geçen herkeze ve bilgi paylaşan kayıtlı kullanıcı dostlarımıza SONSUZ TEŞEKKÜRLER..


    http://forum.donanimhaber.com Forum yönetcilerinede bu meajı yazma anlamında göstermiş oldukları ilgi için Honda Ailesi olarak teşekkür ederiz ve başarılarının devamını dileriz..

    Görüş Ve Önerilerinizi Bekliyoruz..
    www.hondapowerclub.com
    UNLİMİTED POWER



  • Hayırlı olsun.Hondacı dostlarımıza güzel bir haber.Yalnız incelediğim kadarı ile Civic için bir kit yok.Aksine sitemizde ve Türkiye genelinde çok fazla Civic sahibi var.Talepleri olacaktır sanırım.

    Başarılar dilerim.

    Bu arada haberini bekliyorum.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Can

    Hayırlı olsun.Hondacı dostlarımıza güzel bir haber.Yalnız incelediğim kadarı ile Civic için bir kit yok.Aksine sitemizde ve Türkiye genelinde çok fazla Civic sahibi var.Talepleri olacaktır sanırım.

    Başarılar dilerim.

    Bu arada haberini bekliyorum.


    Can Dostum Teşekkürler ,

    Civic için Mugen parça üretmiyor , Ancak yeni kasa Civic ler için Mugen çalışmalarına çokdan başladı bile hatta şuanda yurt dışında Mugen modifiyeli Yeni kasa Civic görmek mümkün .. Çok yakında Türkiye'dede Yeni kasa Mugen Civic leri göreceğiz.. ;) Şu anda Sponsorlarımız Japonyadaki Modifiye fuarındalar bizler için bol bol fotoğraflar çekiyorlar ;)

    Bu gelişmeleri sıcağı sıcağına bildireceğim ..

    Tabiki daha detaylı bilgi için Hondacı dostlarımızıwww.hondapowerclub.com a da bekliyoruz..

    Biz markamızı seviyoruz.. Onu geliştirmek , Sportif yönünü biraz daha ortaya çıkartmak için uğraşıyoruz , bu konuda bizlere destek olan herkeze teşekkürler..
  • Hayırlısı olsun Eren kardeşim. Bu arada sitenizde japonca falan öğretilmeye de başlanmış ufaktan.Acaip bir grup olmuşunuz helal olsun.
    Hep böyle düzeyli olur inşallah. Tüm Honda camiyasına tekrar hayırlı olsun.En azından yetkili ağızlar var da problemlerini falan da çözebiliyorlar boş gevezelik falan olmaz.

    saygılar.
  • Site güzel olmuş honda rulezzz
    forever honda
  • Gereksiz mesajlar silinmiştir.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: yosunkaya

    Hayırlısı olsun Eren kardeşim. Bu arada sitenizde japonca falan öğretilmeye de başlanmış ufaktan.Acaip bir grup olmuşunuz helal olsun.
    Hep böyle düzeyli olur inşallah. Tüm Honda camiyasına tekrar hayırlı olsun.En azından yetkili ağızlar var da problemlerini falan da çözebiliyorlar boş gevezelik falan olmaz.

    saygılar.


    Teşekkürler .. Siteye güç veren HONDA markasını tercih etmiş veya HONDA markasına merak salmış kişiler.. Sitenin enerjisi oradan geliyor yani..

    Sonuç itibari ile kimseden birşey talep edilmiyor , aksine ödüllü yarışmalar , ücretsiz organizasyonlar ve sınırsız bilgi paylaşımı mevcut..

    Ve belkide en önemlisi Honda markası hakkındaki bütün eleştiriler , şikayetler , öneriler , beklentiler direk HONDA A.Ş yetkilileri tarafından değerlendiriliyor..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EREN {SaNSaR} -- 18 Ocak 2006 22:21:45 >
  • valla üyeyim eren kardeş.ii oldu.yazının son kısmı benim için hep muamma olmuştur.yani hondanın eksikliklerinin japon honda tarafından değerlendirilmesi düşüncesi heyecan verici ,ancak hondanın donanım eksikliği konusunda hiç mi müşteri talebini yada fanatiklerin talebini değerlendirmeye almadı.ya honda türkiye A Ş.sadece MONTAJ MI YAPIYOR.HİÇ Mİ Japon tasarımcıya talep üretmiyor. bu taleplerin öyle 8 hava yastığı vs.vs. şeklinde değil. Forumda değerli kalem Sivil arkadaşımızın yazdığı eksiklikler ki basit konulardır bunlar maliyeti fazla arttırmaz. Mesela kör nokta açı lı aynanın olmayışı büyük handikap.bunu bu formda eksiklerden bahsederken bazı arkadaşların gerçek fanatik herhalde:öyle bi sorun yok diyebiliyor.Ancak bunu hondaya sordum.evet haklısın dediler.yeni civic te bu düzelecek dediler.keza akşamları optitron gösterge ışığı sol cama yansıyor ,bunu bile göremiyor fanatik kardeşlerim.Honda güzelde.kardeşim minör eksiklikler var ve bunların milenyum çağında olmaması gerekiyor.o yansıyan ışığın giderilmesi için gösrerge panelinin üst örtü plastiği 2 cm.arttırılması gerekiyor.o kadar.ben bu ışıktan seyir sırasında rahatsız oluyorum.hele merkezi kiliti kapatabilmek için harcadığım efor hayret verici.sağolasın HONDA.Acaba motorun ve mekaniğin ii deyip geçmekmi lazım.

    ben üretici olacamda (yada genel bayii) müşteriye taleplerini ve eksiklerini sormayacam. Zaten ilk kez üreticilerden Toyotanın bu sene için müşteri taleplerini anket yaparak değerlendirip üretim yapacağını okumuştum.desene o japonun kafası bizim japonunkinden daha fazla çalışmış.
  • Öncelikle ilgine teşekkürler.. ;)

    Şöyle bir açıklama yapmam gerekiyor arkadaşlar geçtiğimiz yıllarda Honda Türkiye Genel müdürü Katsumi Sawai ye ve diğer Japon Honda yetkililerine müşteri bilgileri , talepleri veya istekleri iletilmiyordu..

    Ancak şuanda Katsumi Sawai ye Honda Power Club maili ile atılan mailler okunuyor hatta Bayileri ziyarete geldiğinde bizzat görüşme şansı bile bulabiliyoruz kendisiyle ..

    Bu ve benzeri istek ve önerileri ben sitede toparlayıp mail haline getiriyor ve Honda A.Ş ye yolluyorum bu uygulama daha çok yeni 2 ay kadar oldu sitemiz açılalı yavaş yavaş bu sistemi oturtacağız ..

    Emin olmanı istediğim bir konu ise gerçekten HONDA A.Ş nin son zamanlarda bu konuya özen gösterdiği..
  • yapmalı dostum yapmalı.şunuda iletirsen .mail ile yada bi şekilde irtibata geçerek kullanıcılardanda birebir dinleme analiz değerlendirme kuvveti oluşsun.ama bunu honda türkiyenin kendisi yapmalı.bayilere ulaştırdığım taleplerin merkeze iletilip or not emin değilim.
  • Görselliğimiz arttı, Bilgi paylaşımı hızlandı...

    Yepyeni logomuzla büyük organizasyonlara doğru ilerleyen Honda Power Club bütün HONDA sahiplerini en iyi hizmeti sunmayı hedefliyor..


    Civic, Jazz, City, Accord, S2000, Type-R, CR-V, HR-V, CRX, Prelude, İntegra, NSX, Acura

     HONDA Severler, HONDA Sahipleri BURAYA.. Unlimited Power...


    >>>>WWW.HONDAPOWERCLUB.COM<<<<
  • ellerinize sağlık çok güzel bir site olmuş başarılarınızı bekliyoruz
  • Bence bu konu üsre taşınmalı forumdan yeni haberdar oldum çok güzel bir site ilgilenen herkesin bakması lazım
  • eline sağlık arkadaşım.. site güzel olmuş..

    honda power
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Can

    Hayırlı olsun.Hondacı dostlarımıza güzel bir haber.Yalnız incelediğim kadarı ile Civic için bir kit yok.Aksine sitemizde ve Türkiye genelinde çok fazla Civic sahibi var.Talepleri olacaktır sanırım.

    Başarılar dilerim.

    Bu arada haberini bekliyorum.



    Can dostum İşte MUGEN YENİ KASA CİVİC

    MUGEN YENİ KASA CİVİC
  • slm herkese iyi günler arkadaşlar, ben yeni üye oldum ve bir konuyu paylaşmak istiyorum sizlerle.

    Honda malum BRC ile anlaşma yapmış yeni öğrendim. ancak servisle yaptığım görüşmede bu anlaşma sadece 2012 yeni kasaları kapsıyormuş. ben de 2011 honda civic var yani ben ve benim gibiler garanti kapsamından yararlanamıyorlar. Ayrıca lpg yi kendi servislerinde takmalarına rağmen böyle saçma bir uygulamanın olmasını yadrıgadım doğrusu bu konuda hep birlikde iletişim(tlf. mail, dilekce) araçları vasıtasıyla tepkimizi dile getirmemiz gerektiğini düşünüyorum ve sizinlede paylaşayım istedim.....saygılar....
  • Tam 5 yıl 2 ay 6 günlük HORT.. Bravo..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.