Şimdi Ara

Bir Mause' un Ömrü Nekadardır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• sana karşı gelip emirlerini yerine getirmeyinceye kadar, yani zamanı yok 1 gün belki 1 yıl
  • max. 6ay benim için.
    [evlol][evlol][evlol][evlol][evlol]
  • Bir mouse'un ömrü kedinin atikliğine bağlı[evlol]
  • mouseuna göre değişir şahsen ben mx510 ile uzun ve mutlu bi gelecek planlıyorum [^]

5 yıl garantisi var zaten aletin.

diğer markalara gelince A4 max 6 ay gidiyor. ms lerden illet ettim limitini bile görecek kadar kullanmadım.
  • kelebegin omrü bir gün ise,mouse un ömrü 6 ay olmus ne yazar(felsefe yaptım)
  • ben a4 techden 2 yıldır kullanıyorum geceli gündüzlü bir sorunum olmadı ama;

gecenlerde bir baktım mause kendi kendine oraya buraya deli danalar gibi gidiyor bi ona bi buna tıklıyor falan, sonra bir baktım durdu bir daha da gitmedi pcyi kapadım actım nafile mause hic calısmıyor cokda estetik a4 techin 6 7 tuşlu bayaa sevdigim bir mauseuydu bir tane daha var aynısından şimdi onu kullanıyorum ama onuda yaptırmak istiyorum neden ve neresi bozuluyor bu mauselerin ya nasıl yapılabilir acaba bilgisi olan VAR MI?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LCD TV LERİN ÖMRÜ NE KADARDIR?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Delikanlı mouse almazsanız sizi öyle yolda bırakır:))) Benim delikanlı mouse'ım var 3 yıldır tık etmedi:)))))
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Helper</i>
    <br />ben a4 techden 2 yıldır kullanıyorum geceli gündüzlü bir sorunum olmadı ama;

gecenlerde bir baktım mause kendi kendine oraya buraya deli danalar gibi gidiyor bi ona bi buna tıklıyor falan, sonra bir baktım durdu bir daha da gitmedi pcyi kapadım actım nafile mause hic calısmıyor cokda estetik a4 techin 6 7 tuşlu bayaa sevdigim bir mauseuydu bir tane daha var aynısından şimdi onu kullanıyorum ama onuda yaptırmak istiyorum neden ve neresi bozuluyor bu mauselerin ya nasıl yapılabilir acaba bilgisi olan VAR MI?
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    seninki gene iyi dayanmış benim a4optic mouse 1 ayda mefta oldu.bi gece sinirden yerden yere vurdum *****i.

• bir mouse nin ömrü oynadığın oyunların kastırmasına bağlı. Bakınız eski mousumu bir oyunda düşmandan kaçmaya çalışırken feci şekilde kasarak tuşlarının içine etmiş ve mousu çöpe yollamıştım. (Klawyeyle birlikte)
  • walla 6 senedir kullandığım mausem 1 ay filan önce düşme sonucu kırılarak ömrünü tüketti bende ona layık bi mezar hazırladım tabi.
  • Ömrü bitene kadar tabi ki :)
  • 96'da ilk bilgisayarımla verilen acer mouse'u hala kullanıyorum . Ortada tekerleri yok ama ağırlığı , elin kavrayışı . Hala öyle bir mouse göremedim .
  • Logitech mx300 kullanıyorum 1 yıl 1 aydır.Şimdilik bir sorun yok.Sadece ayakları eridi.3 ay içinde değiştiricem.Bir mausun ömrü ortalama 1,5 senedir diye düşünüyorum.
  • kullanım sıklığına gore değişir diyerekten 3 4 yıl aynı mauseyi kullananları tanıyorum halada kullanıyorlar 486 makinada seri mause.
  • valla genelde kablosundan tutup yere vurana kadardır genelde bu şekilde değiştiririm mouse mu
    ha birde kablusuz olup elimden kaçıp duvara çarpan olduydu
  • 5 yil
  • Temiz kullanmanna bağlı, içini temnizlersen filan çok çok uzun zaman kullanabilirssin, rengi değişiyor sadece
  • Benim kuzene benim 386 yı satmıştım mousu hala cillop gibi çalışıo 15 yıllık bilgisayar. Demekki mouseömrü 15 yıldan fazla. Hala çalışıo çünkü...
  • 5 yıldır hp brio kazıgıyla gelen mouse u kullanıyorum o paketten bu zamana kadar kalan iki parçadan biridir, diğeri de monitor.

Mouse a öyle alıştım ki kralını verseniz değiştiremem belki elim çok alıştı çünkü, starcfart ve countercılar anlar dediğimi [bandt]
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.