Şimdi Ara

Bir Mause' un Ömrü Nekadardır ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Cameroon</i>
    <br />Benim kuzene benim 386 yı satmıştım mousu hala cillop gibi çalışıo 15 yıllık bilgisayar. Demekki mouseömrü 15 yıldan fazla. Hala çalışıo çünkü...
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

hic kullanilmadigi icin 15 yil dayanmistir o.

@everybody
    Mouse'in ortalama omru diye birsey olmaz bence, parana bakar. Adi mouse alirsin 1 yilda bozulur<font color='green'>(bazen adi markalar en iyi markalardan daha kaliteli cikiyor ama bu istisna bir muhendislik hesap hatasi :D )</font id='green'>, kaliteli alirsin 4 sene kullanirsin; Tabiiki kullanma alanina gore ve kullanma bicimine gore de degisir.

Ha senin mouse 2-3 ayda bir bozuluyorsa onda bir terslik var tabi.

• cebit / bilişim 2000 fuarında A4tech kablosuz mouse aldım, 4 yıldır sorunsuz kullanıyorum. Çok fazla da pil yemio, ölene kadar devam!
  • falla şu zamana kadar bozuldu falan derdim olmadı gibi.Genelde toplu scrollu mouse kullandığım için bozulma olayı falan belli yerlerde oluyordu.Kopan kablosunu da bi şekilde yapmaya çalıiıyodum :P
    genelde 1-1.5 yıl rahat kullanıyorum
  • 2 yıl ortalama
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by eozen81</i>
    <br />5 yıldır hp brio kazıgıyla gelen mouse u kullanıyorum o paketten bu zamana kadar kalan iki parçadan biridir, diğeri de monitor.

Mouse a öyle alıştım ki kralını verseniz değiştiremem belki elim çok alıştı çünkü, <b>starcfart</b> ve countercılar anlar dediğimi [bandt]
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>biri starcraft mı dedi? oynar mısın?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.