<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Cameroon</i> <br />Benim kuzene benim 386 yı satmıştım mousu hala cillop gibi çalışıo 15 yıllık bilgisayar. Demekki mouseömrü 15 yıldan fazla. Hala çalışıo çünkü... <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
hic kullanilmadigi icin 15 yil dayanmistir o.
@everybody Mouse'in ortalama omru diye birsey olmaz bence, parana bakar. Adi mouse alirsin 1 yilda bozulur<font color='green'>(bazen adi markalar en iyi markalardan daha kaliteli cikiyor ama bu istisna bir muhendislik hesap hatasi :D )</font id='green'>, kaliteli alirsin 4 sene kullanirsin; Tabiiki kullanma alanina gore ve kullanma bicimine gore de degisir.
Ha senin mouse 2-3 ayda bir bozuluyorsa onda bir terslik var tabi.
cebit / bilişim 2000 fuarında A4tech kablosuz mouse aldım, 4 yıldır sorunsuz kullanıyorum. Çok fazla da pil yemio, ölene kadar devam!
falla şu zamana kadar bozuldu falan derdim olmadı gibi.Genelde toplu scrollu mouse kullandığım için bozulma olayı falan belli yerlerde oluyordu.Kopan kablosunu da bi şekilde yapmaya çalıiıyodum :P genelde 1-1.5 yıl rahat kullanıyorum
2 yıl ortalama
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by eozen81</i> <br />5 yıldır hp brio kazıgıyla gelen mouse u kullanıyorum o paketten bu zamana kadar kalan iki parçadan biridir, diğeri de monitor.
Mouse a öyle alıştım ki kralını verseniz değiştiremem belki elim çok alıştı çünkü, <b>starcfart</b> ve countercılar anlar dediğimi [bandt] <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>biri starcraft mı dedi? oynar mısın?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme