Bildirim
Bir Lise Öğrencisi Nasıl Para Kazanır?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Ne yaparsan yap ama 'iddia oynaman' yönünde öneriler gelirse kesinlikle kulak ardı et . -
Yazın olsaydı gayet iyi olurdu fakat okul zamanında çalışmak öğrenciye düşmez.. Derslerini ciddi anlamda etkiler ve heleki notların düşük olursa sınıfta bile kalabilirsiniz.. Bence okul zamanında harçlıklarınızla ne kadar biriktirirseniz o kadar biriktirin , yazında çalışarak tamamlarsınız.. Nisan-Mayıs ayı diyorsunuz fakat dediğim gibi okul zamanında olanaksız bence..
-
Evet iddaa falan oynamam arkadaşlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: _Right_
Evet iddaa falan oynamam arkadaşlar.
mecbur oynuyacaksın -
masaj yapabilirsin saatini 10-15 tl den yapsan haftada 4 müşterin olsa aylık 160 tl biriktirirsin en az. -
Cinsiyet kız mı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ` quaD.
Yazın olsaydı gayet iyi olurdu fakat okul zamanında çalışmak öğrenciye düşmez.. Derslerini ciddi anlamda etkiler ve heleki notların düşük olursa sınıfta bile kalabilirsiniz.. Bence okul zamanında harçlıklarınızla ne kadar biriktirirseniz o kadar biriktirin , yazında çalışarak tamamlarsınız..Nisan-Mayıs ayı diyorsunuz fakat dediğim gibi okul zamanında olanaksız bence..
Herkes senin gibi harçlık almıyor... Lise de az buz para kazanmak için iyi bir fırsat. Üniversitede bu fırsat yakalanmıyor. Lise 1-2'de özellikle çalışmakta büyük fayda var. Küçük işletmeler illaki ucuza çalıştırmak için bir kaç öğrenci alır.
Mis gibi, sabahcıysan lisede, sabah okula git, öğleden sonra işe git çalış ya da tersine, öğlen okul sabah iş. Üniversitede öyle mi. Her gün ayrı saatte ders var, bazen akşama kadar fakültedesin.
Değerlendirin bu zamanları. Lisede ne ektiyseniz onu biçiyorsunuz.
-
zamnlaman 6-12 olsa idi öğleden sonra garsonluk önerebilirdim. Bilgisayar bilgin varmı bilmiyorum ama varsa ve çevrende eve servis pc tamircisi filan varsa orayada okuldan sonra gidebilirsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: _Sasuke_
Cinsiyet kız mı ?
Hayır,erkeğim. -
quote:
Orijinalden alıntı: ScramJet
quote:
Yazın olsaydı gayet iyi olurdu fakat okul zamanında çalışmak öğrenciye düşmez.. Derslerini ciddi anlamda etkiler ve heleki notların düşük olursa sınıfta bile kalabilirsiniz.. Bence okul zamanında harçlıklarınızla ne kadar biriktirirseniz o kadar biriktirin , yazında çalışarak tamamlarsınız..Nisan-Mayıs ayı diyorsunuz fakat dediğim gibi okul zamanında olanaksız bence..
Herkes senin gibi harçlık almıyor... Lise de az buz para kazanmak için iyi bir fırsat. Üniversitede bu fırsat yakalanmıyor. Lise 1-2'de özellikle çalışmakta büyük fayda var. Küçük işletmeler illaki ucuza çalıştırmak için bir kaç öğrenci alır.
Mis gibi, sabahcıysan lisede, sabah okula git, öğleden sonra işe git çalış ya da tersine, öğlen okul sabah iş. Üniversitede öyle mi. Her gün ayrı saatte ders var, bazen akşama kadar fakültedesin.
Ben harçlık alıyorum da harcıyor muyum hep sanıyorsun ? 5 Lira alsam onu 2-3 günlük kullanıyorum.. Okula giderken çalışmak çok zor bir iştir.. Para kazanacağım derken geleceğini tehlikeye atarsın.. Okuldan sonra çalıştığını düşünsene ? O yorgunlukla nasıl dersi dinleyecek ? Lisede ekilen tek şey aldığın eğitimi derslerinde başarılı olarak geleceğini hazırlamaktır..
-
eğer maddi durumunuz iyise derslerinde iyise ailene fazla yük olmamak şartıyla mesela sınavlardan 70-80 üstü alırsan ailende saba ufak bi meblağ verebilir hem bu şekilde derslerinde düzelmiş olur hemde parayı biriktirebilirsin bi arkadaşım bu sayede 700 tl para biriktirdi.. -
quote:
quote:
quote:
Ben harçlık alıyorum da harcıyor muyum hep sanıyorsun ? 5 Lira alsam onu 2-3 günlük kullanıyorum.. Okula giderken çalışmak çok zor bir iştir.. Para kazanacağım derken geleceğini tehlikeye atarsın.. Okuldan sonra çalıştığını düşünsene ? O yorgunlukla nasıl dersi dinleyecek ? Lisede ekilen tek şey aldığın eğitimi derslerinde başarılı olarak geleceğini hazırlamaktır..
Harçlığını ne yaptığını soran olmadı, herkes sen gibi harçlık almıyor onu belirttim. Yani aylık gelir 0. Anladın?
Lisede de geleceğe nesine hazırlanıyorsun, mis gibi 4 yıl. 2 yılını geç zaten, 4 yıl öss'ye kim hazırlanıyor. İlk 2 yılını çalışırsın, sonra da işine gelmezse bırakırsın işi.
İş de sanki akşama kadar çalışacaksın... Lokantalarda, dönercilerde çalışacaksın, tutup da fabrikada işçi mi olacaksın. Zaten istesen de işçi olarak bir fabrikada lise öğrencisiyken çalışamazsın. Tavsiyemdir, işin gücün yoksa ve lise 3'e geçmediysen çalış.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Harçlığını ne yaptığını soran olmadı, herkes sen gibi harçlık almıyor onu belirttim. Yani aylık gelir 0. Anladın?
Lisede de geleceğe nesine hazırlanıyorsun, mis gibi 4 yıl. 2 yılını geç zaten, 4 yıl öss'ye kim hazırlanıyor. İlk 2 yılını çalışırsın, sonra da işine gelmezse bırakırsın işi.
İş de sanki akşama kadar çalışacaksın... Lokantalarda, dönercilerde çalışacaksın, tutup da fabrikada işçi mi olacaksın. Zaten istesen de işçi olarak bir fabrikada lise öğrencisiyken çalışamazsın. Tavsiyemdir, işin gücün yoksa ve lise 3'e geçmediysen çalış.
Çevremde gördüklerimi belirttim ben.. Kendisi bilir ben uyarıda bulunuyorum..Okurken çalışmak gerçekten çok zor olur , Allah kimseye yaşatmasın böyle durumu fakat gerçekten eğitimi etkiler.. Çok çok zorunlu değilse 1000 lira yazın biriktirmesini tercih ediyorum..
-
quote:
Cinsiyet kız mı ?
Kız olsa ne olacak ? -
quote:
Orijinalden alıntı: S Line
quote:
Cinsiyet kız mı ?
Kız olsa ne olacak ?
tmm beyler bari insanların içinde yapmayın ayrılın.. -
Ya Allah sizi nası biliyosa öyle yapsın içine ettiniz be konunun,yav öneri yapın siz. -
Okulda yemek almak için para veriyorlardır.Evden yemek götür okula parada sende kalsın. -
Sırf Kemâl'i görmek için girdim konuya, hala gelmemiş Bekliyoruz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X