Şimdi Ara

Bir kızla resmi olarak ilişki başlatma (Yardım DH!)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
4.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba kardeşlerim, bu zamana kadar hep eğlence amaçlı konular açtım. Ama bu sefer hiç olmadığım kadar ciddiyim...
    İnternette çok hoş bir kızla tanıştım. Kız gerçekten çok saygı duyduğum ve değer verdiğim biri, doğum günü vardı beni oraya çağırdı ve ilk orada karşılaştık. Hep yanımda durdu falan ve anladığım kadarıyla o da benden hoşlanıyordu...
    Şimdi iki tane sorunum var..

Kız anladığım kadarıyla biraz çekingen gibi, ben de öyle sayılırım. Doğum gününde yanyanaydık ama çok fazla konuşamadık.. Hala kızla cep telefonuyla mesajlaşarak konuşuyoruz. Bir daha nerede görüşebiliriz? Yani bir yere buluşmaya çağırsam çok erken davranıp görgüsüz gibi mi olurum? (Bir yandan da böyle cep telefonuyla nereye kadar buluşmamız lazım diye düşünüyorum ama erkek olarak adımı ben atmalıyım) Bir de kızla resmi olarak ilişkiye nasıl başlayabiliriz? Mesela bir yerde buluştuğumuzda senden hoşlanıyorum falan mı demeliyim? yoksa en kısa zamanda buluşmayı falan beklemeden mesaj atarak hoşlandığımı mı söylesem? Şimdi mesaj atarak söylersem çok ayıp olacağını düşünüyorum. O yüzden buluşmamız şart gibi ama ne demeliyim? nereye çağırmalıyım? neler hakkında konuşup muhabbet başlatabilirim? yüzyüze olunca beynim duruyo adeta.

Şimdi kimse internetten tanışma mı olur falan demesin, kızı gerçekten çok seviyorum ve inanılmaz değer veriyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BiKey1907 -- 28 Ağustos 2011; 16:55:07 >

• şu andan sonra sık sık buluşmalar ayarla, muhabbet sohbet, onu tanımaya çalış, küçük jestler yap hediye, çiçek vb. gibi mesela. bu arada cesaretini topla, uygun zaman geldiğinde (bunu sen belirleyeceksin) eğer koşullar da müsaitse (yani gönlü boş ise ve senden yana meyilliyse ki bu süre zarfında anlayacaksındır) zaten kendiliğinden bir ilişkiye başlamış olacaksınız. hemen face de ilişkisi var ayarlanır, diz dize fotolar çekilir, vs. sonra güzel olur yani.

Hadi koçum sen bu işi yapabilirsin. onu al da gel bu başlığa, bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZİkriTalan

şu andan sonra sık sık buluşmalar ayarla, muhabbet sohbet, onu tanımaya çalış, küçük jestler yap hediye, çiçek vb. gibi mesela. bu arada cesaretini topla, uygun zaman geldiğinde (bunu sen belirleyeceksin) eğer koşullar da müsaitse (yani gönlü boş ise ve senden yana meyilliyse ki bu süre zarfında anlayacaksındır) zaten kendiliğinden bir ilişkiye başlamış olacaksınız. hemen face de ilişkisi var ayarlanır, diz dize fotolar çekilir, vs. sonra güzel olur yani.

Hadi koçum sen bu işi yapabilirsin. onu al da gel bu başlığa, bekliyorum.

o işaret nasıl bir şey yani? şuan ben kızdan gerçekten çok hoşlanıyorum ve kızın da benden hoşlandığını hissediyorum ancak buluşma olarak nasıl bir yer tercih etmeliyim? kızı oraya nasıl çağırmalıyım? sonuçta karşımdaki bir kız ve her yere gelmek istemeyebilir. ayrıca zor durumda kalmasını da istemem. ve ilişkiye resmi olarak başlama cümlem ne olmalı? aklıma şu an gelen en uygun cümle "senden hoşlanıyorum" demek..

• zaten mesajlaşıyorsunuz bir mesajına da mesela bir gün gezmek ister misin de şuraya gider misin de ne bileyim? dışarıya çıkar. ilk gezmenin dönüşünde de hemen 2. yi ayarla yüz yüze. işte şu gün de şuraya gidelim şunu yapalım. ısrarcı ol bu arada kendin gözleyeceksin zaten ılımlı havayı. tanışıklık olacak ve uygun bir oramda seni seviyorum diyeceksin ellerinde çiçeklerle. bizim Türkler biraz senden hoşlanıyorum sözü yerine seni seviyorum gibi daha anlaşılır cümleler duymayı yeğler.

bu arada başımdan geçen bir anımı anlatayım, bir gün liseden isteştiğim bir kız vardı, bisikletle gezerken yolda onu gördüm. yanında bir bayan daha var dı ama herhalde kardeşidir deyip arkadan yaklaştım, kız arakasına döner dönmez "hanfendi tanışabilir miyiz?" dedim. Kız bir delallendi "defol git başımdan be manyak şey" gibisinden laflar ederken yanındaki arkasına döndü ve annesi olduğunu anladım. Normalde kızın böyle tepki vermemesi gerekirdi aldığım elektrikten ama sert kayaya çarptık meğer genç bir annesi varmış ne bileyim.

Diyeceğim o ki teklifte acele etme. Zamana bırak, zamanla cesarette bulacaksın kendinde ama bu zaman zarfında uzaktan bakmayacaksın tabi, mesajla da değil dediğim gibi kaçamak buluşmalar ayarla. dondurma ısmarla, hobilerini araştır, dışarıda neler yapmayı sever bunları öğren. Yani kısacası kafayı kullanacaksın kafayıı. nasıl bir yer olacağını çok da sorun etme bir yürüyüşe bile gidebilirsin, aile çay bahçesinde tavla oynayabilirsin, masa tenisine götürebilirsin....

ben de bilmeden görmeden yazıyorum ama önemli olan mantığı kavraman. Ben bu işlerde hiç prof. değilimdir. hatta bir kızla tanış oldum ve onunla da evlendim. ama çekinecek, utanılacak hiçbir şey olmadığını bilmen gerekir. cesaretim yok diyerek kendini geri çekme kendine zarar verirsin. sonra kendine düşman olursun, insanlar konuşa konuşa, hadi bakalım yarın için hemen bir buluşma ayarla arefe günü malum, giyim neym bakarsınız mağazaları gezersiniz.

• quote:

zaten mesajlaşıyorsunuz bir mesajına da mesela bir gün gezmek ister misin de şuraya gider misin de ne bileyim? dışarıya çıkar. ilk gezmenin dönüşünde de hemen 2. yi ayarla yüz yüze. işte şu gün de şuraya gidelim şunu yapalım. ısrarcı ol bu arada kendin gözleyeceksin zaten ılımlı havayı. tanışıklık olacak ve uygun bir oramda seni seviyorum diyeceksin ellerinde çiçeklerle. bizim Türkler biraz senden hoşlanıyorum sözü yerine seni seviyorum gibi daha anlaşılır cümleler duymayı yeğler.

bu arada başımdan geçen bir anımı anlatayım, bir gün liseden isteştiğim bir kız vardı, bisikletle gezerken yolda onu gördüm. yanında bir bayan daha var dı ama herhalde kardeşidir deyip arkadan yaklaştım, kız arakasına döner dönmez "hanfendi tanışabilir miyiz?" dedim. Kız bir delallendi "defol git başımdan be manyak şey" gibisinden laflar ederken yanındaki arkasına döndü ve annesi olduğunu anladım. Normalde kızın böyle tepki vermemesi gerekirdi aldığım elektrikten ama sert kayaya çarptık meğer genç bir annesi varmış ne bileyim.

Diyeceğim o ki teklifte acele etme. Zamana bırak, zamanla cesarette bulacaksın kendinde ama bu zaman zarfında uzaktan bakmayacaksın tabi, mesajla da değil dediğim gibi kaçamak buluşmalar ayarla. dondurma ısmarla, hobilerini araştır, dışarıda neler yapmayı sever bunları öğren. Yani kısacası kafayı kullanacaksın kafayıı. nasıl bir yer olacağını çok da sorun etme bir yürüyüşe bile gidebilirsin, aile çay bahçesinde tavla oynayabilirsin, masa tenisine götürebilirsin....

ben de bilmeden görmeden yazıyorum ama önemli olan mantığı kavraman. Ben bu işlerde hiç prof. değilimdir. hatta bir kızla tanış oldum ve onunla da evlendim. ama çekinecek, utanılacak hiçbir şey olmadığını bilmen gerekir. cesaretim yok diyerek kendini geri çekme kendine zarar verirsin. sonra kendine düşman olursun, insanlar konuşa konuşa, hadi bakalım yarın için hemen bir buluşma ayarla arefe günü malum, giyim neym bakarsınız mağazaları gezersiniz.

çok sağol abi

• zikritalan'ı dinle bak. Gidin buluşun bir kaç kere. Zaten kız hoşlanıyorsa senden, kabul etmeme, gelmeme gibi bir durum olmaz. Gerisi kendiliğinden gelir zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Captor.

zikritalan'ı dinle bak. Gidin buluşun bir kaç kere. Zaten kız hoşlanıyorsa senden, kabul etmeme, gelmeme gibi bir durum olmaz. Gerisi kendiliğinden gelir zaten

konuştuk şimdi 2, 3 gün sonra buluşmak isterim dedim sen istersen ben de isterim dedi bence bana karşı boş olmadığı anlamına gelir bu :) karşılaştığımızda nasıl davranmalıyım :) seni seviyorum demeden önce konuya nasıl girmeliyim ve kesinlikle seni seviyorum'u yüz yüze söylemem lazım di mi? heyecandan ölebilirim gerçi ama mesajla dersem de çok ayıp olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ya bence eğer işler çok iyiye giderse zaten senden hoşalnıyorum demene gerek kalmaz hocam. Sinemaya gidersiniz bir elini tutarsın romantik bir sahnede olur biter ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BiKey1907

quote:

zikritalan'ı dinle bak. Gidin buluşun bir kaç kere. Zaten kız hoşlanıyorsa senden, kabul etmeme, gelmeme gibi bir durum olmaz. Gerisi kendiliğinden gelir zaten

konuştuk şimdi 2, 3 gün sonra buluşmak isterim dedim sen istersen ben de isterim dedi bence bana karşı boş olmadığı anlamına gelir bu :) karşılaştığımızda nasıl davranmalıyım :) seni seviyorum demeden önce konuya nasıl girmeliyim ve kesinlikle seni seviyorum'u yüz yüze söylemem lazım di mi? heyecandan ölebilirim gerçi ama mesajla dersem de çok ayıp olur

Dostum kızın gönlü sende zaten belli olmuş tek yapacağın şey önceden bir kaç konuşma konusu bulabilmen. Mesela siname, müzik nebiliyim alışveriş bi kaç başından geçmiş komik olay. Kızlar espirili erkeklerden hoşlanır hem ciddi olur somutursan olmaz. Bi kaç espri öğren ama saçma olmasın başından geçmiş bir olay anlat etkilersin kesinlikle....

• quote:

Orijinalden alıntı: bahadir258

quote:

quote:

Dostum kızın gönlü sende zaten belli olmuş tek yapacağın şey önceden bir kaç konuşma konusu bulabilmen. Mesela siname, müzik nebiliyim alışveriş bi kaç başından geçmiş komik olay. Kızlar espirili erkeklerden hoşlanır hem ciddi olur somutursan olmaz. Bi kaç espri öğren ama saçma olmasın başından geçmiş bir olay anlat etkilersin kesinlikle....

Aynen katılıyorum bırak şimdi seni seviyorum falan demeyi. Zaten kendiliğinden olacak ilaki söylemek istiyorum ben diyorsan yüzyüze söylemelisin ve birkaç kere buluşun önce, acele etmene gerek yok. O kız senin merak etme sen

• Abiler tamam kızla buluşucaz ama ilk buluşma için nereye çağırmalıyım? Şimdi ikimiz de çekingeniz biraz heyecanlanıyoruz birbirimizi görünce, o gün fazla konuşamadık işte :) o yüzden böyle düz karşılıklı oturup kös kös birbirimize bakacağımızdansa farklı bir şey yapalım diyorum... aklıma ilk sinema geldi ama malum yanlış anlayabilir çünkü niyetim kesinlikle o yönde değil kıza çok değer veriyorum.. ne yapabiliriz lunapark nasıl bir seçim olur?
  • Lunapark olabilir..kızlar sever öyle şeyleri.

Sinemayı boşver gereksiz bi yakınlaşma falan olur çekersiniz birbirinizi bi utanma falan olmaz orda ama heycanı olsun biraz sinemayı biraz ileri zamana al.

Gez dolaş muhabbet et illa oturmana gerek yok. Yorulsun biraz ozaman oturursunuz bir yere

Ve de ilk günlerden öyle seni seviyorum falan deme sakın bekle arkadaş öyle yaparsan sonra bu kız türk kızları ve türevleri gibi arkası havada gezer.(geneli öyle)

Hangi şehirdesin ona göre mekan önereyim sana.
  • quote:

Abiler tamam kızla buluşucaz ama ilk buluşma için nereye çağırmalıyım? Şimdi ikimiz de çekingeniz biraz heyecanlanıyoruz birbirimizi görünce, o gün fazla konuşamadık işte :) o yüzden böyle düz karşılıklı oturup kös kös birbirimize bakacağımızdansa farklı bir şey yapalım diyorum... aklıma ilk sinema geldi ama malum yanlış anlayabilir çünkü niyetim kesinlikle o yönde değil kıza çok değer veriyorum.. ne yapabiliriz lunapark nasıl bir seçim olur?

koçum halen ne yapacağım diye soruyorsun ama olmaz ki böyle bu iş. diyeceksin ki gel gezelim nerede ikamet ediyorsun sen? çık dışarıya hava güzel illaki oturacaksın diye birşey yok. Oturacaksan parka gider otursun, gezdir yengemizi mağazalara fana götür, avm, kipa bile olur ya. bi ara dondurma ısmarlarsın gezin biraz ufkunuz açılır. Direk birşeyler söylemek zorunda değilsin ki, ablamızı elinden de almıyorlar. Ne güzel bak gelirim sorun değil demiş, sana karşı boş olmadığını da anlamışsın. Zaten ileride her gün söyleyeceksin "Seni Seviyorum" diye, hatta bir zamandan sonra sıkılacaksın. Espri olayına da çok takılma doğal ol, somurtma yeterli. Onun yanında bir heyecan yaşadığını belli et. Olaya girmen için gönlünün boş olduğuna emin olman gerek, bunu da konuşa konuşa anlayacaksın, acele yok. İmzamı oku, ona göre davran. Kafayı kullanacaksın, hadi koçum, hiç telaşe yapma. Konuşmakta çok zorlanırsan mazini anlat şurada büyüdüm, küçük iken şunu şunu yapardım vb. gibi. Vallahi oturup üşenmeden yazıyorum bunları, bana birisi böyle destek çıksa kafam çok rahat olurdu. Ama sen şu anda aşktan kudurduğun için kim ne dese vız geliyor, seni de anlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ztalan -- 29 Ağustos 2011; 13:26:32 >

• quote:

quote:

Abiler tamam kızla buluşucaz ama ilk buluşma için nereye çağırmalıyım? Şimdi ikimiz de çekingeniz biraz heyecanlanıyoruz birbirimizi görünce, o gün fazla konuşamadık işte :) o yüzden böyle düz karşılıklı oturup kös kös birbirimize bakacağımızdansa farklı bir şey yapalım diyorum... aklıma ilk sinema geldi ama malum yanlış anlayabilir çünkü niyetim kesinlikle o yönde değil kıza çok değer veriyorum.. ne yapabiliriz lunapark nasıl bir seçim olur?

koçum halen ne yapacağım diye soruyorsun ama olmaz ki böyle bu iş. diyeceksin ki gel gezelim nerede ikamet ediyorsun sen? çık dışarıya hava güzel illaki oturacaksın diye birşey yok. Oturacaksan parka gider otursun, gezdir yengemizi mağazalara fana götür, avm, kipa bile olur ya. bi ara dondurma ısmarlarsın gezin biraz ufkunuz açılır. Direk birşeyler söylemek zorunda değilsin ki, ablamızı elinden de almıyorlar. Ne güzel bak gelirim sorun değil demiş, sana karşı boş olmadığını da anlamışsın. Zaten ileride her gün söyleyeceksin "Seni Seviyorum" diye, hatta bir zamandan sonra sıkılacaksın. Espri olayına da çok takılma doğal ol, somurtma yeterli. Onun yanında bir heyecan yaşadığını belli et. Olaya girmen için gönlünün boş olduğuna emin olman gerek, bunu da konuşa konuşa anlayacaksın, acele yok. İmzamı oku, ona göre davran. Kafayı kullanacaksın, hadi koçum, hiç telaşe yapma. Konuşmakta çok zorlanırsan mazini anlat şurada büyüdüm, küçük iken şunu şunu yapardım vb. gibi. Vallahi oturup üşenmeden yazıyorum bunları, bana birisi böyle destek çıksa kafam çok rahat olurdu. Ama sen şu anda aşktan kudurduğun için kim ne dese vız geliyor, seni de anlıyorum.

çok teşekkür ederim abi

• quote:

quote:

quote:

çok teşekkür ederim abi

Takipteyim.

• Erkek arkadaşı olmamasına dikkat et,bizim bölümden bi kız ile konuşuyordum 3 gündür,memleketlerimizde aynı güzel bir kızdı.Kendisinden hoşlandığımı,tanışmak istediğimi söyledi.Görüşmemiz uygun olmaz Uzun süredir çıktığım var,arkadaş olarak görüşmeye devam edebiliriz dedi,çok kibar ve anlayışlı birisin dedi ama dese ne olur nafile... Başka limanlara yelken açacağız artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akbaba89 -- 29 Ağustos 2011; 17:47:27 >
  • yasini soylersen daha iyi yardimci oluruz dostum 16-17 sanirsam?
  • Merhabalar,
    Herşey çok güzel gidiyodu, birbirimizi sevdiğimi falan da söylemiştik artık, hatta perşembe günü buluşup ilişkiye resmi olarak başlayacaktık. Bu sabah da gayet güzel mesajlaşıyoduk.. Perşembe günü için kararlaştık saatte falan da karar verdik falan..
    Ama öğlen annesiyle biraz konuşmuşlar, zayıf dersleri vardı ve okullar açılmadan önceki son sınavda onları veremezse sınıf tekrarı yapacaktı. Demin konuşurken bana annesiyle konuştuğunu, yeni bi ilişkiye başlarsa okulda sorun yaşayacağını, derslerinin zaten kötü olduğunu vs.. söyledi..
    Moral olarak çöktüm tabi, çünkü daha sabah çok mutluyduk ve gayet güzel mesajlaşıyorduk..
    Neyse kısmet değilmiş artık yapacak birşey yok, yardım eden herkes çok sağolsun, ama olmayınca olmuyor demek ki.....

İnşallah kendime gelebilirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BiKey1907 -- 31 Ağustos 2011; 2:54:30 >
  • bircogumuzun okulu v.s. var zayif dersleri olabilir ama bu senden onceydi sonucta sebep sen degilsin ki.Asil simdi sen olunca daha siki calismasi gerek ve gercekten ileriyi dusunuyorsaniz dik durmayi simdiden ogrenmeli.Hayat bu sonucta herkesin iyi gitseydi,okulda zayifi olmasaydi dunya boyle olmazdi.Calisacaks,cabalayacak,emek vereceksiniz ki guzel seyler olsun
  • Ya aynılarını söyledim, ben de üniversiteye hazırlanıyorum bu sene birbirimizi motive ederiz falan filan en azından deneyelim dedim. Yok ben yapamıyorum ikisini bi arada götüremiyorum, denersek ve olmazsa ikimiz de çok üzülcez vs... Dedi..

Daha sabah o kadar güzel konuşuyorduk ki 4, 5 saatte noldu anlamadım. Başka biri mi var acaba off berbat durumdayım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.