Şimdi Ara

Bir kızla resmi olarak ilişki başlatma (Yardım DH!) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
4.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: BiKey1907

Ya aynılarını söyledim, ben de üniversiteye hazırlanıyorum bu sene birbirimizi motive ederiz falan filan en azından deneyelim dedim. Yok ben yapamıyorum ikisini bi arada götüremiyorum, denersek ve olmazsa ikimiz de çok üzülcez vs... Dedi..

Daha sabah o kadar güzel konuşuyorduk ki 4, 5 saatte noldu anlamadım. Başka biri mi var acaba off berbat durumdayım

Sana şu kadarını söyleyebilirim eğer öss ye tam verimle hazırlanmak istiyorsan sevgili olmamalı , ha olunca kazanamazsın diye birşey yok ama işin bir nevi daha da zorlaşır Çünkü sonuçta gün geçtikce bağlanacaksın , seveceksin beraber olmak mutlu edicek seni . Şimdi ayrılmak belki koymaz sana ama 4-5 ay sonra ayırlık yaşadığında çok daha fazla üzüntü çekersin.Biz ayrılmayız falan deme 9 ay lık ilişkimi 5 dkda bitirdim ben. Kıza birşey olduğu yok bence bu durumda haklı gibi görünüyor. İlişki cocuk oyuncağı değildir mutluluguda olur üzüntüsüde ve senin bu öss maratonunu olumsuz etkiler.(Üzüntüsü)

Ama eğer ben kendime güveniyorum 2 sini bir arada götürebilirim dersen konuşur söylersin öss maratonunda fazla görüşmezsiniz olur biter. Tabi kızların böyle dediğine bakma ilgi ister onlar bir müddet sonra da benle ilgilenmiosun diye ta-ta-ta olur bence bu konuyu iyi düşünmelisin.

• Ben götürürüm de o götüremem diyodu. Zaten tahmin ettiğim gibi eski sevgilisi mesaj atmış o yüzden kafası karışmış..

Neyse kısmet değilmiş, yapacak birşey yok.. En kısa sürede kendime gelmem lazım..
  • quote:

Ben götürürüm de o götüremem diyodu. Zaten tahmin ettiğim gibi eski sevgilisi mesaj atmış o yüzden kafası karışmış..

Neyse kısmet değilmiş, yapacak birşey yok.. En kısa sürede kendime gelmem lazım..

dostum hemen yelkenleri suya salmışsın? Ama olmaz ki böyle, eski sevgili diyorsun adı üstünde eski sevgili. Sana sınavı bahane ederekten onun kollarına mı koşacak? Sana acele etmemen gerek demiştim. Yavaş yavaş, alıştıra alıştıra başlayacaksın ilişkiye ki ayrılması, bırakması zor olsun. Öncelikle kendini benimsetmen gerek. Kız da gönlün varsa peşini bırakmazsın, çok fazla üstelemeden sık sık birşeyler yapmaya davet et. Yine dışarıya çıkın gezin tozun, madem sınav düşünüyor, birlikte soru çözün, ders çalışın bu şekilde ona yaklaşmaya çalış. Senin durumun nedir? Sınavlarda iyi misin? İyiysen ona yapamadığı soruları çözmede yardımcı ol.

Sana her mesajımda kafayı kullanacaksın diyorum. Gidipte kafanı duvarlara vur demiyorum. Her durumun bir çıkar yolu vardır. İyi düşün doğru karar ver yeter ki. Güzel bir birlikteliğiniz olacak buna inanıyorum. Hadi göster kendini bize. Sakin ve acele etme, merhametli ol.

• Buluşmanın kabalıkla falan bi alakası yoktur istediğin kadar buluş belirli aralıklarla sohbeti koyulaştır .
  • quote:

Ben götürürüm de o götüremem diyodu. Zaten tahmin ettiğim gibi eski sevgilisi mesaj atmış o yüzden kafası karışmış..

Kızın kendine güveni mi yok acaba? Eski sevgilisiyle olan bir olay seninlede olur mu diye kafası karışmıştır.
    Sende kendini hemen salmışsın. Olursa olur olmazsa olmaz diye kendini salma yapacak bir şeyler vardır. Kızla görüşmeye devam edersen seni daha iyi tanırsa elbet bir şans verir aranız olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: powerhitz

quote:

Kızın kendine güveni mi yok acaba? Eski sevgilisiyle olan bir olay seninlede olur mu diye kafası karışmıştır.
    Sende kendini hemen salmışsın. Olursa olur olmazsa olmaz diye kendini salma yapacak bir şeyler vardır. Kızla görüşmeye devam edersen seni daha iyi tanırsa elbet bir şans verir aranız olur.

Dostum kızları bilmezmisin ya hangisi iyiyse ona yarayacaksa ona gitmek isterler coğu kızın düşüncesi budur ne de olsa boştayım diye düşünür değerlendirme aşamasına girer teorik olarak hangisi işine geliyorsa ona gider. Gerçi erkeklerde aynı ama istisnaları mevcuttur

• quote:

Orijinalden alıntı: ozan387

quote:

quote:

Dostum kızları bilmezmisin ya hangisi iyiyse ona yarayacaksa ona gitmek isterler coğu kızın düşüncesi budur ne de olsa boştayım diye düşünür değerlendirme aşamasına girer teorik olarak hangisi işine geliyorsa ona gider. Gerçi erkeklerde aynı ama istisnaları mevcuttur

Doğru diyorsun fakat bugün işine gelen yarın işine gelmeyebilir. Değerlendirmede biraz tutarlı olması lazım yoksa arı gibi çiçekten çiçeğe konar istediğini aldıktan sonra başkasına geçer
    İnşallah yanlış bir şey yazmamışımdır konudan uzaklaşmayayım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ozan387

quote:

quote:

Doğru diyorsun fakat bugün işine gelen yarın işine gelmeyebilir. Değerlendirmede biraz tutarlı olması lazım yoksa arı gibi çiçekten çiçeğe konar istediğini aldıktan sonra başkasına geçer

Alıntıları Göster
    quote:

İşte bu karşı cinslerimizde değeri hakedene vermek lazım sonra tavan yapmış bi şekilde geziyorlar

• Abiler kaç gündür çok kötüyüm ya hayatımda hiç böyle olmamıştım..

-Sevdiğim kızın biri en yakın arkadaşımdan hoşlandığını söylediğinde,
    -Sevdiğim kızın biri beni kankası olarak görüp sevdiği birini söyleyip aralarını yapmamı istediğinde,
    -Sevdiğim bir kızın kaşar diye tabir edilen biri olduğunu öğrendiğimde vs..

bile böyle olmamıştım. Başıma bunların hepsi geldi ama hepsini atlatabilmiştim. Fakat bu sefer ne biliyim işte çok farklıydı kız.. Sanki birbirimiz için yaratılmış gibiydik..

İnanın 3 gündür iştahım kapandı, ağzıma lokma atamıyorum, bi sabahları zorla bi dilim ekmek, akşamları bi kase çorba onlar da zorlayarak ölmemek için.. İştahım inanılmaz kapandı, 24 saat midem bulanıyo, geceleri ilaç alıp uyuyorum.. Hani insan geceleri uyanır ya, işte öyle olduğunda aklıma direk o geliyo ve karnıma ağrı giriyo...

Bayram tatilinde çözmemiz için dershaneden bir sürü test verdiler, tatil bitiyo daha elimi süremedim... Dün de aşırı vodka içtim, midem bulandı falan babam da azar işittim...

Çok kötüyüm...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BiKey1907 -- 1 Eylül 2011; 10:53:17 >

• quote:

Abiler kaç gündür çok kötüyüm ya hayatımda hiç böyle olmamıştım..

-Sevdiğim kızın biri beni kankası olarak görüp sevdiği birini söyleyip aralarını yapmamı istediğinde,

bile böyle olmamıştım. Başıma bunların hepsi geldi ama hepsini atlatabilmiştim. Fakat bu sefer ne biliyim işte çok farklıydı kız.. Sanki birbirimiz için yaratılmış gibiydik..

İnanın 3 gündür iştahım kapandı, ağzıma lokma atamıyorum, bi sabahları zorla bi dilim ekmek, akşamları bi kase çorba onlar da zorlayarak ölmemek için.. İştahım inanılmaz kapandı, 24 saat midem bulanıyo, geceleri ilaç alıp uyuyorum.. Hani insan geceleri uyanır ya, işte öyle olduğunda aklıma direk o geliyo ve karnıma ağrı giriyo...

Bayram tatilinde çözmemiz için dershaneden bir sürü test verdiler, tatil bitiyo daha elimi süremedim... Dün de aşırı vodka içtim, midem bulandı falan babam da azar işittim...

Çok kötüyüm...

dostum olmaz boyle uzme kendini, abilern dedigi gbi acele etme olması içn ama baktın olmuyor üzme kendini yaa koyver gitsin. Bi ay snra inan şu üstteki mesajına guleceksn.

• quote:

Abiler kaç gündür çok kötüyüm ya hayatımda hiç böyle olmamıştım..

Çok kötüyüm...

Herşeyin bir ilki vardır , bunun tek farkı belki diğerlerinden daha çok hoşlanmandır vede ulaşamadın ya engel çıktı genelde bu sorunlar daha da ateşli hale getirir çünkü insan oğlu yapı olarak böyle yaratılmıştır olmayan şey onu daha çok istemesine sebep olur. Nefsinin oyunu gibi birşey bir nevi.

İlk 3 olaydada birşey yok aslında benim başımada geldi aynıları.

Siz zaten eğer birbiriniz için yaratılmış iseniz sen ne yaparsan yap birlikte olursunuz merak etme

Gece uyanma sorunu mide bulantısı beynine yaptığın üzüntü etkisinden dolayı ortaya çıkan psikolojik sorunlar sakin ol doğru ol güçlü ol bunların hepsini atlatırsın herşey olduğuna varır en son arkadaşın dediği gibi gülersin bunlara

ve Mevlana'nın dediği gibi(insan oğlunun genel yaratılışı hakkında yani sen ne yaparsan yap böyle ) ;
    Doğru olsam ok gibi yabana atarlar beni.
    Eğri olsam yay gibi elde tutarlar beni.
    Hiç keder elem etme boş yere matem etme.
    Ne fakiri aç gördüm ne zengini tok
    Hedefine varır elbet doğru ok

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.