Şimdi Ara

bir kızla bir erkek kanka olur mu? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
1
Favori
8.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "Kanka" demekle tam olarak ne kastettiğini bilemiyorum ama, eğer dostluk demek istiyorsan evet bal gibi olur. Benim iki tane kankam var ve bu sıkı dostluk yaklaşık 1994 yılından beri devam ediyor.

Orjinalden alıntı: toprakdepp

neden olsun?

ya aradaşlar verdiğiniz cevabın nedenini de verelim lütfen.çok yavan olur böyle.düşünsenize evet,hayır,evet,hayır,vs.vs.

peki goncacım sence neden olabilir?çevrede çok örnek var.taraflardan biri mutlaka ilişkiye başka bir boyut kazandırmak istiyor.

Ben bugüne kadar arkadaşlık kurduğum kişilerin cinsiyetlerini önemsemedim.Belki az kız vardır benim gibi düşünen ama karşı cinsten yakın bir arkadaşın olması bence faydalıdır.Bu forumdan da kanka dediğim insanlar var.Biri de Gti.
    Tabiki kankalıkla başlayıp farklı beklentiler içine giren de olabilir ama eğer baştan tavrını koyarsan sağlam bir dostluk olacağından eminim.

• quote:

Orjinalden alıntı: FB*gonca

Tabiki kankalıkla başlayıp farklı beklentiler içine giren de olabilir ama eğer baştan tavrını koyarsan sağlam bir dostluk olacağından eminim.

Nous faisons confiance dans Dieu
    electronics engineer
    https://donanimveyazilim.wordpress.com
  • ya arkadaşlar ben şu anki kanklimle ilk başta çıkmıştım iştee... sonra arkadaş kalalım dedi sonraa da kanki kaldık işte.. ama ben şu anda aşığım ona ve ne yapacağımı bilmiyorum.. pls bana yardım edin... lütfeeeen.... aşığım ulem işte.... aptallık ettim başta kabul ediyorum ...... bu forumun en salağı benim onuda kabullendim zaten... yaaaaaa yardım lütfen.. eğer forumda kız arkadaş varsa bana yardım etsin bu konuda... sadece derman olsun bana derdim büyük.........

Orjinalden alıntı: zamanrölesi

OLURLAR AMA İLERLEYEN ZAMANLARDA KIZ DA MOTOR OLUR
  • olm sana arkadaş kalalım dediyse daha ilerisine gidemezsin.ama sana değer vermiş ki sana arakadaş kalalım demiş.ben kalmak istemiyorum mesela..zaten söyledim de bunu.inan çok zor oldu ama o da anlamak bilmedi imaları.neyse sana diyeceğim onu sevmeye devam et.inan unutucaksın.belki içinde ukde kalcak istediğin gibi olmuycak çünkü ama bununla da yetin bence.unutursun unutursunn..
    quote:

Orjinalden alıntı: EnOuRmOuS

ya arkadaşlar ben şu anki kanklimle ilk başta çıkmıştım iştee... sonra arkadaş kalalım dedi sonraa da kanki kaldık işte.. ama ben şu anda aşığım ona ve ne yapacağımı bilmiyorum.. pls bana yardım edin... lütfeeeen.... aşığım ulem işte.... aptallık ettim başta kabul ediyorum ...... bu forumun en salağı benim onuda kabullendim zaten... yaaaaaa yardım lütfen.. eğer forumda kız arkadaş varsa bana yardım etsin bu konuda... sadece derman olsun bana derdim büyük.........

• o zaman üsteleme
    quote:

Orjinalden alıntı: etusch

bi kızla bi erkek bi erkekle bi erkek in olabilevceğinden cok daha fazla sey olabilir
    kanka olmak yada kardeş gibiyiz demek daha sonraki aşamaya geçmeye engel değildir
    fakat kız aptalsa o zaman üstelememek gerekir

ama bence olur diyenler ya kendilerini kandırıyorlar ya da maksat muhalefet olsun diye böyle söylüyorlar. olmayacağını söyleyen arkadaşların çoğu bunu zamanında yaşamış ve görmüşler. şu an kanka olduklarını iddia eden arkadaşlar ise; arkadaşlar sizler kanka diye hitap ettiğiniz insanı beğeniyorsunuz ve bir süre sonra bu kankalıktan çıkar. çünkü insan beğendiği insanla bir süre sonra daha özel sırlarını, davranışlarını, bilgilerini ve kısacası hayatını paylaşmaya başlar ve sonuçta sizin için o kankanın da ötesinde özel biri olur.

ben nerden biliyorum? çünkü bende yaşadım hemde birkaç kere ve inanın sonu hiç iyi olmuyor (açılımın sonu kötü ise). o yüzden artık bayan arkadaşlarımla biraz mesafeli olmaya çalışıyorum.

neyse bunlar benim düşüncelerim. herkes sağlıcakla kalsın.

• devam da edebilir yada genelde erkeğin hoşlanmasıyla ve kızın "aa ben seni arkadaş olarak gördüm" demesiyle sona erer

yani kankalık biter..

Orjinalden alıntı: EnOuRmOuS

ya arkadaşlar ben şu anki kanklimle ilk başta çıkmıştım iştee... sonra arkadaş kalalım dedi sonraa da kanki kaldık işte.. ama ben şu anda aşığım ona ve ne yapacağımı bilmiyorum.. pls bana yardım edin... lütfeeeen.... aşığım ulem işte.... aptallık ettim başta kabul ediyorum ...... bu forumun en salağı benim onuda kabullendim zaten... yaaaaaa yardım lütfen.. eğer forumda kız arkadaş varsa bana yardım etsin bu konuda... sadece derman olsun bana derdim büyük.........

GÜZEL TAKTİK AMA YEMEZLER BE ABİ..........

• bir erkekle bir kız kanka olmaz ,olsada çok nadirr
    insanın içinde kankiye olan bi sevgi vardır ama bunu sadece kendi bilir başkası bilmezz
    kendi bile anlamaz sevdiğini bazıalrı ise
    ama deli gibi aşıktırrr
  • valla benim kankim kız değil ama 35 yaşında bir bayan evlidir kendisi ve benim kankam sayılır kendisi çok iyi bir dostluğumuz vardır, bu dostluk illaki onunla beraber olmamı gerektirmez.
    Bir mum diger bir mumu tutusturmakla isigindan birsey kaybetmez. (Mevlana)
  • kızlara yüz verirsen vay haline...
  • quote:

Orjinalden alıntı: pcforum

quote:

Orjinalden alıntı: csb

cevaplara baktım da, olur diyen arkadaşlar genelde bayan arkadaşlar veya şöyle söyleyeyim; bayan arkadaşlar genelde olur demişler.

ama bence olur diyenler ya kendilerini kandırıyorlar ya da maksat muhalefet olsun diye böyle söylüyorlar. olmayacağını söyleyen arkadaşların çoğu bunu zamanında yaşamış ve görmüşler. şu an kanka olduklarını iddia eden arkadaşlar ise; arkadaşlar sizler kanka diye hitap ettiğiniz insanı beğeniyorsunuz ve bir süre sonra bu kankalıktan çıkar. çünkü insan beğendiği insanla bir süre sonra daha özel sırlarını, davranışlarını, bilgilerini ve kısacası hayatını paylaşmaya başlar ve sonuçta sizin için o kankanın da ötesinde özel biri olur.

ben nerden biliyorum? çünkü bende yaşadım hemde birkaç kere ve inanın sonu hiç iyi olmuyor (açılımın sonu kötü ise). o yüzden artık bayan arkadaşlarımla biraz mesafeli olmaya çalışıyorum.

neyse bunlar benim düşüncelerim. herkes sağlıcakla kalsın.

Bende olur demiştim. Ayrıca erkek olduğumuda belirteyim :) Olur neden olmasın. Yani hep dost olduğunuz bayana ilgimi duyarsunuz? Bende 16-17 yaşlarındayken duymuştum. Duyulabilir. Ama yaşınız biraz ilerledikçe duyulmuyor. Ben duymuyorum. Birine ilgim duymam için ona aşık olmam , onu sevmem gerekiyor (arkadaşlık dostluk sevgisi ayrı) Ama bu kişiden kişiye değişir o durum ayrı. Yani kişiliği oturmuş , ne istediğini bilen , hayatı bilen bir insan kankasına (yakın dostuna) aşık olmaz. Aşık olduysa bunu açık açık söyler. ben söylemiştim ve herşey bitmişti. ondan sonrada yakın dostlarım oldu. Ancak bir ilgi duymadım. Ama mutlaka duyanlar olacaktır.

aslında ben bayan arkadaşlar için genelde "olur" diyorlar demek istemiştim. yoksa senin yazını da okumuştum ve "olur" dediğini görmüştüm. ama sen bile "Yani kişiliği oturmuş , ne istediğini bilen , hayatı bilen bir insan kankasına (yakın dostuna) aşık olmaz. Aşık olduysa bunu açık açık söyler. ben söylemiştim ve herşey bitmişti" diyorsun. aynı şeyi söylüyoruz. ama sen "olur" diyorsun ben "olmaz" diyorum.

neyse boşver sen mutlu ol yeter

• 100. mesajı ben atmak istedim
    bence kanka olmazlar.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.