Şimdi Ara

bir kızla bir erkek kanka olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
139
Cevap
1
Favori
8.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu kankalık devam eder mi?yoksa bu dostluk farklılaşır mı?herkesin fikrini yazsın bakalım.karşı cinsten kankası olan varsa onların ki daha makbul olur tabii..bu arada fikrinizin nedenini de yazarsanız iyi olur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 7 Nisan 2005, 14:32:55 >

• hiç bir şekilde olmaz,

ama çıkacak şimdi olur diyenler de onlar da istisnadır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: differfaruk

hiç bir şekilde olmaz,

ama çıkacak şimdi olur diyenler de onlar da istisnadır.

Sonunda her zaman arkadaşlık sınırlarını aşar.
    Edit: Örneklerini çok gördük...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lutfiye -- 7 Nisan 2005, 14:32:28 >
  • olur nie olmasın. yalnız iki erkek ya da iki kadınınki gibi olmaz.
  • when harry meet sally dıye bı fılm vardı bılly crsytalın ofılde bu konuda baya bı orum vardı oraya bı bak ıstersen:)
  • olur ama bir süre sonra vazgeçilmez olursunuz birbiriniz için işte o zamanda daha fazlasını isteyip sevgilin olmasını arzu edersin iki tarafta başkalarının sizlere uygun olmadığını düşünmeye başlarsınız.
  • aslında bunun cvebaını zamanında speed kankama vermiştim o size çok iyi acıklar
    dip not: kanka olurlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kız güzel mi ?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • olayın boyutunu herzman sonuç belirlemez,
    önce kanka kavramını açıklayalım isterseniz,
    kromozomlar farklı..
    olay baştan değişik yani
  • ask olcakken kizin hiyarligindan kankalikta kalinir, kiz akillanirsa ask olur.
  • kanka ayağı bok ayağı
  • aman ya ne kızı, normalde yetmiyomuş gibi bide sanal alemde kız mı dandninliyecez, ben olmam hic bi kızla kanka falan
  • önce olur sonra sevgiliye dönüşür... bi kız sevmediği bi adam ne diye kanka desin...
  • olmaz
  • başlarda olur ama sonra bu kankalık ne boyutlara kaçar bilemem..
  • HERSEY SAYGI CERCEVESINDE GELISIRSE NEDEN OLMASIN.MESELA BENIM ERKEK KANKAM VAR.VE HALIMDEN MEMNUNUM.
  • quote:

Orjinalden alıntı: selin

HERSEY SAYGI CERCEVESINDE GELISIRSE NEDEN OLMASIN.MESELA BENIM ERKEK KANKAM VAR.VE HALIMDEN MEMNUNUM.

hak veriyorum ama sana pm attım bide şuna cevap yazsan tam olacak
  • Aslında olur ama kesin bi cins öbür cinsine ilgi duyar bu kaçınılmazdır. Özellikle erkekler kızlara ilgi duyar. Ama kız bunu anlamaz çünkü biraz saftır. Sonra kız kendine bi sevgili bulur ve erkeğin dünya başına yıkılır. Kız sevgilisini anlatır kankasına. Garip kanka da dinler bunları. sonrada erkek artık dayanamaz ve bütün herşeyi açıklar ve film orda kopar. İşte kankalık bu kadar poktan bişi
  • kız aşırı şişko ve çirkinse olur ama normal biriyse ah olur
  • Hoca Bir deyim var "Kanka ayağı G.T ayagı" diye
  • quote:

Orjinalden alıntı: pcforum

quote:

Aslında olur ama kesin bi cins öbür cinsine ilgi duyar bu kaçınılmazdır. Özellikle erkekler kızlara ilgi duyar. Ama kız bunu anlamaz çünkü biraz saftır. Sonra kız kendine bi sevgili bulur ve erkeğin dünya başına yıkılır. Kız sevgilisini anlatır kankasına. Garip kanka da dinler bunları. sonrada erkek artık dayanamaz ve bütün herşeyi açıklar ve film orda kopar. İşte kankalık bu kadar poktan bişi

Olabilirde olamazda. Yaşa göre değişiyor genelde. Bu 16-17 yaşlarımdayken bana olmuştu. Birebir aynısı. Kankamdı , zamanımızın çoğunu birlikte geçiriyorduk. Sonrası aynı. Bende söyledim film koptu gerçekten.

Ama şimdi aradan yıllar geçti. Yaşlandım o zamanlara göre. Şimdide kankam var diyebilirim. Geçen senede vardı. Hiç bir ilgi duymuyorum onlarda duymadı. Yaş biraz küçükken daha doğrusu deneyiminiz azken ve olgun değilken aşık olabilirsiniz. Ama ilerki zamanlarda durum değişir.

Eğer yaşınız 15-16-17 gibiyse kankanıza ilgi duyma olasığınız yüksek.

+++++1111065645469987878797894564878774

en onemlisi de $udur kiii bi ili$kiye ba$lamadan o ili$kiye isim verinn,sonra fena oluyo koydugunuz isme gore yurutun ili$kiyi..

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.