Şimdi Ara

bir kızla bir erkek kanka olur mu? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
1
Favori
8.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • walla başına gelmeyen bilmez

ben kıza hastaydım gezme felan birlikte takılıyorduk (2000) bigün dedim "kankalık buraya kadar çıktık çıktık çıkmadın gittin"2001 yılı idi "hayır olmaz çıkamayız" dedi

ama arkadaşlığıma çok değer veriyormuş o yüzden 5 yıldır kanka gibiyiz

arada "ben seni çok seviyorum" felan diyoda nasıl inanayım ki????? ne sevgisi bu??? bacı kardaş olduk sanırım

ama en güzeli cevabımdı
    -ben seni çok seviyorum
    cevap "ya ya"
  • burası avrupamı olmaz tabiki
  • tabiki olur, neden olmasin. benim gelmis gecmis en iyi, en yakin arkadasim, kankam kiz. gayet de oluyor. cirkin falan da degil. hatta guzel, estetik bulurum kendisini, hem kisilik, hem vucut olarak. bunu kendisine de soylerim, saclarini begendgmde soylerm, yada bir gun gozume ozellikle sirin, guzel gozukuosa "kanka bugun cok guzl olmusun" gibisinden seyler soylerm. ama hicbir zaman ona o tur bir ilgi duymadim. olmaz diyen arkadaslara soruyorum, ne yani siz gordugunuz her guzel, yada cirkin olmayan kiza oyle bir ilgi mi duyarsnz, ne sacmalktr anlamadm. benim sevdigim var, gercekten sevdigim bir kiz, uzun suredir yuruyen bir iliskimiz var, kankamin da iliskisi var, sevgilim kankami tanir, ben de kankamin sevgilisini tanirim, gayet iyi arkadas olunuo. sevgilim bile kankama "kanka" diye hitap etmeye basladi, gayet yaknlar. oyle cok uzun olmasa da, cok kisa bir sure degil, 8-9 aydir tanisiyoruz, kankayiz. hani bi sure sonra olmaz diyen arkadaslara soyluyorum. ve inanin kankama o en ufak bir cinsel ilgi duymadm, duymuyorum. onun da bana duymadigindan eminim.

ha, eger burda kankaliktan kastiniz sahiden kan kardesi olmaksa, ben kankamla harbiden bilekleri kesip kan kardesi olmadm bolece ornegimi gecersz saymak icn bahanenz oldu

EDIT: bu arada 16 yasindaym, yine de oluo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LordGunthar -- 7 Nisan 2005, 21:01:07 >

• Olur ya Kız da İnsan degil mi alla alla İciniz temiz olsun biras Tabi Kız arkadası Olmayanlar icin Kanka belli bir zmn sonra Kız ark Olabilir... Ama benim war mesela Hem de guzel bi kankam war Ama İnanın Kardes Gibi seviorum onu...

her gordugun Kıza sulanma yane...
  • sakla samanı gelir zamanı
    hele bir kanka olak sevgili olmak için sabrederik
  • erkekler potansiyel kankadırlar ama iş farklı boyutlara gittiğide oluyo tabi...
  • benim war walla :))
  • kankillik daha sonra. sevgililiğe dönüyor ben bizzat örneklerini gördüm ve yaşadım.
  • 8 senedır var ve cokta ıyı gıdıo ama ıkı taraftan bırının ılgısı olsaydı o zaman farklı olurdu tabıı.ama 8 sene olmus artık .
  • olurda kıza yazık olur

ama ben olmustum lıse 1 de
  • Olur olmasına ama ateşle barut yanyana durmak.Kankalıkta alış verişte olabilir...Cinsellik bakımından...Sevgilisi olmasa bile kankalıkta acaba olabilirmi?Sadece ihtiyaç giderme meselesi...
    Merak ediyorum bizim ülkede yoktur.Avrupada ben çok duydum ve gördüm...
    Hem ihtiyaç gideriyorlar hemde arkadaşlık özellikle üniversite ve lise çağlarında oluyor...
    Saygılar...
  • kendimden biliyorum olmaaaaaaaaz.belli bi yerde tıkanıyor.ve iş ileri gidiyor.
  • quote:

Kiapus
    kankillik daha sonra. sevgililiğe dönüyor ben bizzat örneklerini gördüm ve yaşadım

valla kankalık hep aşka dönüşür
    ben yaşadım
  • bence dönmez. Zira çevremde çok yakın örneklerimden bu şekilde olanları biliyorum. Senelerdir bu moddalar ama sadece arkadaşlık babındalar. Zira gönül paylaşımı bambaşka bir kavram..

Günü gelir de olabilir de.. ne de olsa elinde ilk seçenek olarak duru orada o. Tabi buna iki tarafın da hazır olması gerekir.
  • Bu kankalık işinden hep erkekler karlı çıkar bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: Speed-Step

Barutla Ateş çok yan yana dururlarsa BOOMMMM

0-0
  • quote:

hani kaynak hani icraat hani resim hani belge
    kanka dökmiyeyim kirli çamasırlarını
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tedoa

quote:

hani kaynak hani icraat hani resim hani belge
    kanka dökmiyeyim kirli çamasırlarını

Wayyy adii dök lem korkumuz yok (amma şunuda belirtim sen dökersen ben gömerim )

• az önce olduk sanırım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.