Şimdi Ara

bir kızla bir erkek kanka olur mu? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
1
Favori
8.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kanka sen ancak kafanı topraga gömersin deve kusu gibi utanctan
  • kanka olur , sonra %51 biri diğerine diğerinin ona duyduğundan daha derin hisler duyar , iyi birer dost (kanka) olmuşlarsa bunu açıklamaları & hissettirmeleri uzun sürebilir , biri (muhtemelen erkek demiyorum siz de demeyin ) hissettirir, ilişki mantara bağlar , aradan biraz zaman geçer..

ve hiçbirşey eskisi gibi olmaz..

Edit: tabi hisler karşılıklıysa zaten "farklı" birşeyler yaşanır her daim susurluk olmaz da , dost kalmayı tercih edeLiM biS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weatherman -- 8 Nisan 2005, 11:04:56 >
  • Neden olmasın?
  • neden olsun?

ya aradaşlar verdiğiniz cevabın nedenini de verelim lütfen.çok yavan olur böyle.düşünsenize evet,hayır,evet,hayır,vs.vs.

peki goncacım sence neden olabilir?çevrede çok örnek var.taraflardan biri mutlaka ilişkiye başka bir boyut kazandırmak istiyor.
  • quote:

tabiki olur, neden olmasin. benim gelmis gecmis en iyi, en yakin arkadasim, kankam kiz. gayet de oluyor. cirkin falan da degil. hatta guzel, estetik bulurum kendisini, hem kisilik, hem vucut olarak. bunu kendisine de soylerim, saclarini begendgmde soylerm, yada bir gun gozume ozellikle sirin, guzel gozukuosa "kanka bugun cok guzl olmusun" gibisinden seyler soylerm. ama hicbir zaman ona o tur bir ilgi duymadim. olmaz diyen arkadaslara soruyorum, ne yani siz gordugunuz her guzel, yada cirkin olmayan kiza oyle bir ilgi mi duyarsnz, ne sacmalktr anlamadm. benim sevdigim var, gercekten sevdigim bir kiz, uzun suredir yuruyen bir iliskimiz var, kankamin da iliskisi var, sevgilim kankami tanir, ben de kankamin sevgilisini tanirim, gayet iyi arkadas olunuo. sevgilim bile kankama "kanka" diye hitap etmeye basladi, gayet yaknlar. oyle cok uzun olmasa da, cok kisa bir sure degil, 8-9 aydir tanisiyoruz, kankayiz. hani bi sure sonra olmaz diyen arkadaslara soyluyorum. ve inanin kankama o en ufak bir cinsel ilgi duymadm, duymuyorum. onun da bana duymadigindan eminim.

ha, eger burda kankaliktan kastiniz sahiden kan kardesi olmaksa, ben kankamla harbiden bilekleri kesip kan kardesi olmadm bolece ornegimi gecersz saymak icn bahanenz oldu

EDIT: bu arada 16 yasindaym, yine de oluo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LordGunthar -- 8 Nisan 2005, 19:29:53 >

• bence olur benim cok kanka kız arkadasım var ama sevgili olanları da var. bence bi kızla kanka olunca onları anlamak daha kolay oluyor
  • belki hatırlayan hatırlarr baya sorunn olmuşştuu benimde kankamla aramdaki ilişkii benimm kanka dedim adama ama o bana aşıkmışş meğerr ama sorun kalmadı hallettimm bence olur kanka ama tabiki iki tarafta kanka olarak düşünüyosa karşısındakinii
    biri dierine aşıksa iş zor tabiii

• aynen katılıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: mafidan

Hoca Bir deyim var "Kanka ayağı G.T ayagı" diye

kesinlikle katlıyorum hangi eşleştirme olursa olsun sonuç aynı....
  • bi kızla bi erkek bi erkekle bi erkek in olabilevceğinden cok daha fazla sey olabilir
    kanka olmak yada kardeş gibiyiz demek daha sonraki aşamaya geçmeye engel değildir
    fakat kız aptalsa o zaman üstelememek gerekir
  • olur tabiiki neden olmasın..............ama bazen işler değişebiliyo ordada kimseyi suçlamamak gerekli içinden gelen bir his sonuçta
  • kesinlikle olur benim 10 senelik kız arkadaşım var asla başka gözle bakmadım bakmamda
  • Resmiyetten ilerisine geçemedim ki kanka olayım...
  • arkadaş farklı kanka farklı yaw.
    Erkek sarhoş bi şekilde kızın yanına geceleri gitmiyorsa fazla sorun olmaz gibi. Gerçi hatırladığım kadarıyla kankam olmadı...
  • Olur tabiki benim 5 senelik bir kankam var.O bana erkek arkadaşını anlatır ben de ona sevdiğim kızı anlatırım beraber gezeriz tozarız hiç problem çıkmıyor.
  • ÖNCELIKLE KANKALIq nedır kı !
  • Warsa bile bize denk gelmemiş tuh
  • OLURLAR AMA İLERLEYEN ZAMANLARDA KIZ DA MOTOR OLUR
  • Mantıken de olmaz fiilen de olmaz
    olur diyenler laf olsun diye söyler inandırıcılığı yoktur.
    Bir de günümüzde insanları mecmua ve modern kültür denen kıyafetlerle tahrike yönelik unsurlar bu kadar çok varken sırf ihtiyaçtan dolayı bile o kankalık olmaz ve başka boyutlarda devam eder.
  • bence olur benim kankam erkek var ve ben sahseen kız arkadaslarımdan çok onla eğleniyorum ve aramısda aşka dair hiç bişiy geçmedi ve geçmezz çünkü ikimisde biliyorus aramısda ne olduğunu ben sahsen kankamla kız arkadaşlarla paylaşamdığım seyleri onla paylaşıyorum karsı cins olduğu için belkide ama bilmiyorum beni anlıyor bi konu hakkında ne düşündüğümü gözlerimden anlar

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.